Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 710
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Нормално е Мустафа да се чуди, негово ли е бебето. Обаче защо Харун никак не се зачуди? Дори не допусна такава мисъл, не попита, не се усъмни... newsm78

# 391
Малчева, благодаря за красивата музика. Лека нощ!

Марица, специално за теб се върнах няколко пъти на тая сцена. Виждам го притихнал и смирен пред съдбата, с една вълнуваща мисъл "Ами ако детето е мое?" Стъписан, объркан, но и в плен на спомени и мечти.

Пред огъня хубаво си го описала - спомени, единствената нощ в живота му с любимата жена. В същото време е неспокоен, съвестта му го мъчи "Нарани ме, Мустафа, и то толкова пъти."

Мустафа допуска, че детето може да е негово, не е сигурен в това. Когато Яшар каза "честито да им е", Мустафа не можа да повярва на ушите си, как може така спокойно да приема новината. Бременността на Нарин за него е кръстопът - или няма да я отстъпи, или завинаги ще се махне от пътя й. Заради тези съмнения разпита Сехер, заради тях отвлече Нарин и я попита "Това наше бебе ли е, Нарин?"

Не усещаш някакво величие в образа, тъй ли?  newsm78 Аз... сякаш за първи път виждам Мустафа Булут гордо изправен. Точно тук в очите му липсва онази вечна тревога и напрегнатост... Много малко са сцените с Енгин, които не мога да усетя точно и да разтълкувам добре, благодарение на великолепната му игра, разбира се... но в тази сцена има нещо, което ми се губи... някакво изражение, което не мога да изтълкувам с увереност...

# 392
  • Пловдив

marytza така и не го изгледах "Черната змия".

# 393
Нормално е Мустафа да се чуди, негово ли е бебето. Обаче защо Харун никак не се зачуди? Дори не допусна такава мисъл, не попита, не се усъмни... newsm78

Щото си беше заключил красавицата в кулата и доволстваше от тази мисъл. Освен това не знае, че нашето момче не стреля на халост. Wink)) Един изстрел и - винаги в десятката! Simple Smile) Впрочем... Бахар също отиде на гинеколог известно време след преспиването си с Мустафа Булут... защо ли? Wink)) Има си хас и нея да е бил забременил! Simple Smile)) Добре щеше да му се напълни тогава харема! Simple Smile)) Сам щеше да избяга в лудницата, за да се спаси! Simple Smile))

# 394

marytza така и не го изгледах "Черната змия".

Има време - до новия проект с Енгин и него ще изгледаш без превод - като мен. Simple Smile))

Лекичка да е! Simple Smile)  Hug

# 395
  • София
... да вземат вече да му дадат роля със споделена любов, че ще ги бия! Simple Smile)) Искам да го гледам щастлив на екрана поне! Simple Smile)) Щото животът му е тайна - там нищо  се не види... Simple Smile)

# 396
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=YEUjQ4Lqa7A&feature=youtu.be

Е, вече наистина лека с това ново клипче...

# 397
... да вземат вече да му дадат роля със споделена любов, че ще ги бия! Simple Smile)) Искам да го гледам щастлив на екрана поне! Simple Smile)) Щото животът му е тайна - там нищо  се не види... Simple Smile)

Ба! Хич не ми го цитирай това! Simple Smile)) Що рев изрева докато стигне до тук... Simple Smile)) Да не говорим, че таман стигнА и чаят се разля! Simple Smile)) Тцъ! Искам нещо по-убедително! Simple Smile))))

# 398
Момичета привет.

И аз искам да го гледам Енгин в някоя вълнуваща любовна история, искам любовта да е споделена , по- жива, с не толкова болка. Искам да го гледа щастлив на екрана, как се радва ная любимата си.

Иначе май имаме добра новина- чаят се бил разлял, крайно време беше, ако ме питате мен.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 399

Ба! Хич не ми го цитирай това! Simple Smile)) Що рев изрева докато стигне до тук... Simple Smile)) Да не говорим, че таман стигнА и чаят се разля! Simple Smile)) Тцъ! Искам нещо по-убедително! Simple Smile))))

Тук усещам , че една чаена възглавница е между тях, затова не са успели да се нацелят.  Sick Sick

# 400
  • София
Момичета,  Hug лека нощ и от мен!

# 401

Лека и спокойна !

Гледайки този клип се сещам колко негодувание се изсипа върху Фатмагюл, че не успокои страдащият Керим. Стоеше някак встрани, а не с неговата болка.

Той и даде да прочете това "последно" писмо - но тя не му даде писмото от Мустафа. Ами плака - за какво и за кого? Там нещо не ми хареса замисълът на сценаристките.

# 402
Момичета,  Hug лека нощ и от мен!

Лекичка, Дилеми! Simple Smile  Hug

# 403
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме най-после!!! Не съм още в добра кондиция, но поне съм ви изчела до 24 страница.
Благодаря ви искрено от душица и сърце за всичко написано в темите!!! Ако не сте вие, няма да мога да оцелея в реала!!! Без вас съм загубена напълно. Губя всякаква ориентация! Губя контрол! Благодаря, че ви има и пишете!!!

Знам, че искате от мен да съм активна в преговора, но като ви чета, нещо ме кара да си мисля, че не съм на това ниво и в този стил като вас. Преговорът на АБО съвсем не прилича на обсъждането по време на живото излъчване на КВФГ.  Трудно ми е с този преговор.   До сега съм гледала филми, сериали и съм изказвала мнение за играта на артистите и до колко е реална случката. По принцип пречупвам нещата през моята призма - моя живот, моите чувства,... Правя асоциации и ...  Не съм достигала да ниво анализ. Поставям  се в ролята на дадена героиня и си спомням в подобна ситуация себе си.  И до тук!!!
Анализ на АБО значи анализ на собствения ми живот. Трябва да обърна душата си наопаки. Не мога! Но заради вас ще се опитам да направя някакъв коментар.
Един от основните въпроси - Защо Нарин не отвръща на чувствата на Мустафа? Обича ли го, или го мрази? Според мен го обича!!! И ако имаше продължение сериала, съм сигурна, че ще видим това. По този повод непрекъснато ми се върти в главата мисълта - "Обичам да обичам, но още повече, когато ме обичат."
Доктор Сердар - харесвам го. Имала съм такъв в живота си, но не той, а моя МБ се пребори за мен. Така, че чувствам, че няма начин Нарин да не обича МБ. Та тя му роди дете!!! Може на този етап да не го съзнава, но все някога ще се предаде. Ще го чуе. Ще го научи как да изразява обичта си към нея, както тя иска!!!
Та за доктора - Той направи мноооооооооооого добрини!!!, но допусна една единствена грешка и то като лекар - вкарването на МБ в лудницата. Смеси личното с професионалното. Колкото и да има доказателства, че други лекари са дали компетентно мнение, все пак това си беше негова идея, подкрепена и от адвокатката.  Смятам още, че с този номер , вместо да помогне на Нарин, в края на краищата, той помогна на Мустафа.
Ей, аз май се отплеснах, но се сетих за поста на Милка Радева - "спрях да правя задълбочени анализи  .... понеже изпадам в противоречия със самата себе си." И аз, и аз, и все по-често, и все по-често
И сега за 18-ти епизод накратко - само по въпроса кой е бащата на детето, което носи Нарин
Най-върховата сцена - МБ на ръба на скалата на Дара, с мисълта за бъдещото дете, огън, пепел, откровения ... / Много точно го е коментирала Димана/

Друг важен момент - Сердар плаче в дъжда  - това дете не е мое и знам на кого е
И най-важния разговор
МБ –Нарин кажи, това наше бебе ли е? Кажи ми истината!!! Ако носиш моето дете, няма да ви оставя на друг. Ако не е мое, няма да стоя повече на пътя ти.
Нарин - Това е мое бебе Мустафа. Това е моя живот!!! Няма повече да се месиш в него!!!
Е, не отговори, но е добре, че не излъга, че не е негово
И този Харун и той барабар Петко с мъжете. Още не мога да проумея, тъпата му реакция за бременността на Нарин.  Ама и той взе, че си и повярва, че е бащата. smile3555

ПП: Марта, поздравления за новите клипове

# 404

Лека и спокойна !

Гледайки този клип се сещам колко негодувание се изсипа върху Фатмагюл, че не успокои страдащият Керим. Стоеше някак встрани, а не с неговата болка.

Той и даде да прочете това "последно" писмо - но тя не му даде писмото от Мустафа. Ами плака - за какво и за кого? Там нещо не ми хареса замисълът на сценаристките.

Ъъъ за кое успокояване точно говориш? Щото тя неведнъж го остави да си страда. Няма да простя на сценаристките двусмислените думи на Фатмагюл в множество ситуации... за жестовете - да не говорим

Общи условия

Активация на акаунт