Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 648
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Новини, новини... за малко да изхвърчи от конака барабар с вратата...

# 496
Много кратък прочит на някои моменти.

Оставянето на обувките на починалият - душата му тръгва "на път"
Винаги плача. Всеки е изпращал на такъв път някого.  И казваме - нека има светлина.

Наистина като бяга "загребва" де що срещне въздух около себе си - прекалено висок и слаб, ефекта явно е от това. Но си тича човека - ако тренира ще стане спринтьор на къси разстояния.

Поредното излизане на Нарин от живота му. Купените с  любов подаръци са продадени. За пари. Все едно е продала любовта му. Явно за Нарин нямат никаква емоционална стойност. / Но тя плака за едно хвърчило, което децата изпуснаха в небето /. На сърцето не може да се заповяда. И Мустафа с пълна сила започва да осъзнава това. Малко, по малко губи Нарин и го боли...много.

Размисъл.

Самотерапия и самоконтрол.
"Успокой се - дишай дълбоко "
Помага, но не винаги.

# 497
# 498
  • Пловдив

Днес следобяд май забравихме да пием топъл чай....За всички....Студеният нещо го намразихме.

Скрит текст:

# 499

Днес следобяд май забравихме да пием топъл чай....За всички....Студеният нещо го намразихме.

Студеният чай е препоръчително да се замести с фреш! Simple Smile) Препоръка и за Беренчето. Wink

# 500
Валенце, стигнах пак до Ибо... Simple Smile))

Сехер: Ибо, тази вечер подхвърлих нещо на Асие, сега цяла нощ няма да затвори очи. Ще се пече на шиш!
Ибо: Внимавай, Сехер. Не си играй с нея. Тя няма да се спре пред нищо.
Сехер: А, на мен нищо няма да ми направи. Добре ме познава и знае, че няма да се вържа на номерата и.
Ибо: Аз ти казвам, пък ти прави каквото сметнеш за добре.
Сехер: Много се радвам за Нарин. Сама ще си изкарва хляба. Няма повече да скланя глава пред тези тук. Аферим! Ще се обадя да и честитя.
Ибо: Честито да и е!

Има си позиция човекът - седнал до масата, любува се на своята Сехер - животът е захар! Simple Smile))

# 501
В еп. 24 Фатма казва, че водата успокоява нервите. Ако е имало символ в това, че Нарин и Мустафа разговаряха за бебето на моста, може би е това - водата отмива лошото, пречиства.

Маричке, предавам се, няма да закачам Ибо,ще се вслушам в думите му
Не си играй с нея. Тя няма да се спре пред нищо.
 Joy    Joy    Joy    Joy    Joy   

# 502
# 503
В еп. 24 Фатма казва, че водата успокоява нервите. Ако е имало символ в това, че Нарин и Мустафа разговаряха за бебето на моста, може би е това - водата отмива лошото, пречиства.

Маричке, предавам се, няма да закачам Ибо,ще се вслушам в думите му
Не си играй с нея. Тя няма да се спре пред нищо.
 Joy    Joy    Joy    Joy    Joy   

hahaha Joy Joy Joy Ше додеш ти на мойто... Simple Smile))) Ибо си е пич - баре него да не закачаме. И без тва това му е желанието на чиляка. Simple Smile)) Да си хруска там неговата Сехер и да се куртулисва. Simple Smile

# 504
Само за информация на почитателите на Ибо,
Той играе в любимия ми филм Мечтатели/Ветрове в тополите/Kavakyelleri, там е влюбен зарзаватчия

# 505

Мартичка, не си права - упражненията помагат. Доказателство - следващия гиф. Simple Smile)

Щом не изтрещЕ да отнесе всички във фабриката и да нарами Нарин, значи има ефект от самоконтрола! Simple Smile)

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 19:37 от marytza

# 506
Той играе в любимия ми филм Мечтатели/Ветрове в тополите/Kavakyelleri, там е влюбен зарзаватчия

С Марица ще се избием за него...аз му намирам кусури, тя не дава и дума да се издума срещу него. Марица е гушнала всички черноочковци, аз се опитвам да спася един русичък...това е нашата драма!  Grinning

# 507
  • AMS
Мартаааааааа, страхотен клип!!!!!!!!!!!!!
Kerim and Fatmagul Happy Together
http://www.dailymotion.com/video/xu5h7y_kerim-and-fatmagul-happy … gether_shortfilms
Благодаря!!!

Ето и моето любимо гифче

# 508

Е, браво, бе, Евче! Simple Smile)) Сега добре ме издокара - ще свалям мечтатели-зарзаватчии! Simple Smile)) Няма как - ще се жертвам за Ибо!

Вале, не ме брой тия дни - отивам за свалям от каваците де що черноочко набарам! Simple Smile))

# 509
ANI56, какво става, мила? Цъкаш на "отговори" и пишеш, после на "публикувай" и ние четем. Направи това, останалото лесно ще научиш. Simple Smile Хайде, днес така ти са зарадвах като писа! Simple Smile

Ей - на! И Булута даже каза "Добре!" Simple Smile)

Чвор, инат, бяс, ама му отива "тамам"-то досущ като на Керимчо. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт