Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 636
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте по вечерно време!

Страхотен преговор!

Марияна, Марта, сътворили сте много красиви клипове! smile3501 smile3501

Харесвам  написаното от вас. Усещанията ми за Мустафа и Нарин са много близки, почти същите, които споделя  Ди..ва.
Тази вечер нямам сили да мисля и пиша, а само да ви  чета. Пребила съм се от чистене след седмичното мърсене от майстори. Чувствам се все едно, че Мустафа Булут ме е влачил с вериги през минното поле Joy Joy JoyОбаче домашното минно поле още поне месец ще го отминирвам.
Ужас! Добре, че сте вие, иначе съм го закъсала!    love001  love001  love001

Вие, момичета,  пишете и творете! Плииииииииз!

# 511
Здравейте по вечерно време!
...
Вие, момичета,  пишете и творете! Плииииииииз!

Тцъ! Олмаз! Simple Smile)) Аз отивам на доХтор! Simple Smile) Даже с аулин едва-едва кретам. Но сърцето няма да му давам да ми пипа! Simple Smile

# 512
Как е според Исляма, лъжата грях ли е ?
Питам се ,защото Нарин е много вярваща, но без да се колебае излъга двама души, скри от Мустафа , че е баща на детето и заблуди Харун ,че той е бащата
Поначало в отношенията Нарин-Харун, за мен жертвата е Харун

# 513
Как е според Исляма, лъжата грях ли е ?
Питам се ,защото Нарин е много вярваща, но без да се колебае излъга двама души, скри от Мустафа , че е баща на детето и заблуди Харун ,че той е бащата
Поначало в отношенията Нарин-Харун, за мен жертвата е Харун

Лъжата е грях във всички религии. Само дето Нарин не е излъгала. Тя просто замълча и остави Харун и Мустафа да вярват в каквото си щат.

Никаква жертва не е Харун! Първо - той е мъж в мюсюлманска страна - той коли, той беси, ако го пожелае и никой няма право да му иска отчет. Второ - в същата тази мюсюлманска страна той, образованият невежа, си позволи да държи за ръката невинна девойка. Това не Мустафа, който и да е мъж в оня край би му го изкарал през носа. А момичето щеше да стане курбан. С какво право този "даскал" си позволи да излага на риск момичето? Абсолютно недопустимо поведение! Трето - същият този "жертвен козел" реши, че може да си играе на любов и сам си повярва, че обича, щото е ял сладолед с Нарин. Четвърто - без много обяснения, с правото на МЪЖ, подложи Нарин на унизителен за нея преглед. Пето - той, в правото си на МЪЖ изнасили Нарин. А после заяви, че ще си я гледка, да му пазела детенцето.
Йок, бе! Кой е жертвата тук?

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 20:26 от marytza

# 514
За мен в случая мълчанието на Нарин е равно на лъжа,още повече, че тя каза на Сехер ,че е бременна от 1,5 м , нима Харун заслужава да бъде лъган ?

# 515
За мен в случая мълчанието на Нарин е равно на лъжа,още повече, че тя каза на Сехер ,че е бременна от 1,5 м , нима Харун заслужава да бъде лъган ?

Заслужава.

# 516
Считам обвинението на Нарин към Аслан също за неоснователно, според мен той няма пръст в смъртта на Кадир, просто нелепо стечение на обстоятелствата

# 517

Харун заслужава един як бой! Ама и това няма да му помогне! Това въртоглаво шиле нема да се оправи от нищо! Той не е питал Нарин в кой месец е - прие, че детето е от него, щото се мисли за велик. А Нарин излъга Сехер, защото се страхуваше от контрола, който Мустафа веднага ще поиска да упражни върху нея и детето. Тя смята, че той няма права над това дете. То си е изстрадано от нея. Бог отне баща и, за да я накара да запази бебето. Това е гледната точка на Нарин. Не мисля, че заслужава укор точно  за това и поведение. За друго може да я укорявам - беше несправедлива в много отношения към Мустафа, не отчиташе доброто, само черни точки му пишеше, ама по отношение на бебето, не мога да я виня за нищо.

# 518
Считам обвинението на Нарин към Аслан също за неоснователно, според мен той няма пръст в смъртта на Кадир, просто нелепо стечение на обстоятелствата

А заради чии далавери бащата на Нарин се озова в затвора? Ако не беше в затвора, щеше ли някакъв рецидивист да му разпори корема? Как да не е виновен Аслан? Той прикачи на брат си всичката контрабанда, която осъществяваше сам, тайно дори от синовете си, за да печели пари.

# 519

Заслужава.

Ух, че си мека... Simple Smile)) Той даже да бъде лъган не заслужаваше - убий простака с мълчание! Simple Smile))

# 520
Цитат " ама по отношение на бебето, не мога да я виня за нищо"
-----------------
Защото разсъждаваш от гледната точка на Нарин, а гледната точка на детето ?Едно дете не е ли резултат на две клетки ?

# 521
За Аслан имах предвид поръчково убийство, ясно е, че Кадир  е там заради Аслан, но не мисля че Аслан е обрганизирал убийството

# 522
Оооооооо като си почнала, Валенце, я да си припомним и най-сладкия Енгин в интервю:

Simple Smile)

Впрочем, снимано е в дома му - снимките зад гърба му са от дипломиране, от някаква роля (БЧ) или нещо подобно, мустакатата кукла явно му е подарък...

Момичета привет  Simple Smile Simple Smile.

Маричке, супер сладък е Енгин наистина, интервюто съмн го гледала десетки пъти уи най-интересното е , че в момента ме изненада тотално, че е снимано в дома му. Не съм забелязала снимките и знам защо- защотоо обикновено го гледам право в очите и лицето , защото винаги му следя израженията, дори и извън сериали.  Mr. Green

Та направо ми изненада невероятно Енгин да е поканил камери и журналисти вкъщи.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyЧудя се, че може това да е гримьорна, там обикновено си слагат снимки или пък офис.  newsm78 newsm78

# 523
Момичета, желая ви хубава вечер !

Аз ще се отдам на сладки сънища / след нощната смяна въобще не съм си почивала /.

Оставям ви в приятната компания на един чаровник, който задава пък и  въпроси  - ако имате отговори - моля...

# 524
Цитат " ама по отношение на бебето, не мога да я виня за нищо"
-----------------
Защото разсъждаваш от гледната точка на Нарин, а гледната точка на детето ?Едно дете не е ли резултат на две клетки ?

Едно желано, обичано от двамата си родители, създадено с любов и взаимно доверие дете - да. Кое от тези условия се отнася до детето на Нарин? Та Нарин още даже не го обича това дете, защото не го е искала. Майчинското чувство дойде у нея едва когато го пое за пръв път в ръцете си... В този момент тя вижда в бебето единствено възможност Мустафа отново да я затвори и зароби. Е, според теб, добре ли ще е за детето майката да го износи с верига на крака? Недей така, мисли обективно... Аз си обичам Булута, ама кривото право не мога да нарека.

Общи условия

Активация на акаунт