Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 631
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
И твърде актуалното

# 526
Момичета, желая ви хубава вечер !

Аз ще се отдам на сладки сънища / след нощната смяна въобще не съм си почивала /.

Оставям ви в приятната компания на един чаровник, който задава пък и  въпроси  - ако имате отговори - моля...

Божкеееее, то откакто човекът се  е сдобил с реч се опитва да отговори на този въпрос... Ама пък и Булут! Simple Smile)) Той да каже какво е любов! Simple Smile))  Wink

Лека да е, Марта! Simple Smile

# 527

Отговорът е кратък и ясен - всичкото! Simple Smile))

# 528
Ева,
За Аслан имаше основателни съмнения, че може да е поръчал убийството. Затова беше призован като свидетел, не беше обвинен.

Детето е резултат от две клетки, но Нарин беше изнасилена и от Мустафа, и от Харун. Не мисля, че има някакво морално задължение към тях. Тя беше в много тежка ситуация. Беше с примка на шията в буквален и преносен смисъл. Направи това, което сметна за най-добро, за да спаси себе си и детето. Може би не знаеш, но по техните традиции детето е на бащата. Мустафа щеше да има пълна власт над нея и детето.
Нарин пое греха с мълчанието си за да запази детето. Както преди това беше готова да поеме друг грях - да го махне.
Беше много отчаяна и наранена. Как ти дойде на ум да я упрекваш и да приемаш насилника Харун като жертва?

# 529

Момичета привет  Simple Smile Simple Smile.

Маричке, супер сладък е Енгин наистина, интервюто съмн го гледала десетки пъти уи най-интересното е , че в момента ме изненада тотално, че е снимано в дома му. Не съм забелязала снимките и знам защо- защотоо обикновено го гледам право в очите и лицето , защото винаги му следя израженията, дори и извън сериали.  Mr. Green

Та направо ми изненада невероятно Енгин да е поканил камери и журналисти вкъщи.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyЧудя се, че може това да е гримьорна, там обикновено си слагат снимки или пък офис.  newsm78 newsm78

Каква гримьорна, джанъм? Кой ще си подрежда гримьорната така? Това, зад него, са семейни снимки - виж интервюто на цял екран! Има детски снимки, Енгин с абсолвентска шапка... кой ще си държи такива фотоси в гримьорната или офиса? Пък и нали видяхме гримьорни в подготовката за промото? А АБО (Енгин е с визията от там) и в каравани е сниман... Тцъ. Според мен е домът му.

Р.Р. Снимките на стената изглеждат твърде постоянни - експозиция; на стената зад гърба му се вижда шнур за запалване на аплик; облегалката на стола я "облечена" в буквалния смисъл с някаква лилава тениска... така се разполага човек в дома си. Вероятно е нещо като кабинет.

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 21:02 от marytza

# 530
Защо Харун е жертва според мен
Ами защото Нарин се омъжи за Харун с ясното съзнание, че тя този човек не го обича
Когато човек вземе такова решение, трябва да си носи кръста и да направи  другия щастлив,но аз не видях никакви усилия от нейна страна
Нима си е мислела, че двамата няма да спят в едно легло?
Всички лоши действия на Харун бяха провокирани от държанието на Нарин
Прегледът  на Нарин в такива случаи  е нещо нормално, за да има доказателства за евентуално обвинение,още повече че тя в случая  даде съгласието си
/В друг един филм , бащата настоя дъщеря му /студентка /да отиде на преглед да си вземе документ,защото в общежитието я обвиняваха че е неморална/,така че за Турция това сигурно е често явление
Имаше много моменти в които видяхме мило отношение на Харун към Нарин

# 531
  • Пловдив

">#![/video]

http://www.youtube.com/watch?v=LHrZ5MpNJYY&feature=player_embedded#!

Много приятно клипче - Бихтер-Мустафа, "Убий ме"...

# 532
Защо Харун е жертва според мен
Ами защото Нарин се омъжи за Харун с ясното съзнание, че тя този човек не го обича
Когато човек вземе такова решение, трябва да си носи кръста и да направи  другия щастлив,но аз не видях никакви усилия от нейна страна
Нима си е мислела, че двамата няма да спят в едно легло?
Всички лоши действия на Харун бяха провокирани от държанието на Нарин
Прегледът  на Нарин в такива случаи  е нещо нормално, за да има доказателства за евентуално обвинение,още повече че тя в случая  даде съгласието си
/В друг един филм , бащата настоя дъщеря му /студентка /да отиде на преглед да си вземе документ,защото в общежитието я обвиняваха че е неморална/,така че за Турция това сигурно е често явление
Имаше много моменти в които видяхме мило отношение на Харун към Нарин

Момиче, изгледай отново сериите от момента на появяването на даскала в сериала, моля те! Харун изобщо не е мил човек! Не го ожалвай. Принципно нещата стоят съвсем различно!

# 533

http://www.youtube.com/watch?v=LHrZ5MpNJYY&feature=player_embedded#!

Много приятно клипче - Бихтер-Мустафа, "Убий ме"...

Joy Голям гъдел! особено с намигването накрая и откланянето на погледа... Simple Smile))

# 534
  • Разград

# 535

Права си, Ваня! Тотално се заоблачих! Отивам да си промия съзнанието с Керим и Фатмагюл в "подобрените версии" Simple Smile))

# 536

Момичета привет  Simple Smile Simple Smile.

Маричке, супер сладък е Енгин наистина, интервюто съмн го гледала десетки пъти уи най-интересното е , че в момента ме изненада тотално, че е снимано в дома му. Не съм забелязала снимките и знам защо- защотоо обикновено го гледам право в очите и лицето , защото винаги му следя израженията, дори и извън сериали.  Mr. Green

Та направо ми изненада невероятно Енгин да е поканил камери и журналисти вкъщи.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyЧудя се, че може това да е гримьорна, там обикновено си слагат снимки или пък офис.  newsm78 newsm78

Каква гримьорна, джанъм? Кой ще си подрежда гримьорната така? Това, зад него, са семейни снимки - виж интервюто на цял екран! Има детски снимки, Енгин с абсолвентска шапка... кой ще си държи такива фотоси в гримьорната или офиса? Пък и нали видяхме гримьорни в подготовката за промото? А АБО (Енгин е с визията от там) и в каравани е сниман... Тцъ. Според мен е домът му.

Р.Р. Снимките на стената изглеждат твърде постоянни - експозиция; на стената зад гърба му се вижда шнур за запалване на аплик; облегалката на стола я "облечена" в буквалния смисъл с някаква лилава тениска... така се разполага човек в дома си. Вероятно е нещо като кабинет.

Да, наистина си права, просто ми е много странно как Енгин е допуснал медии в къщата си. Като го знаем какъв е, е направо невероятно. Другият вариант е да е скайп връзка, но много чист е образа, така че ме съмнява.

Но си струва да се отбележи разликата в отношението му към медиите тогава и сега.... огромна е. Crazy Crazy  

# 537

Да, наистина си права, просто ми е много странно как Енгин е допуснал медии в къщата си. Като го знаем какъв е, е направо невероятно. Другият вариант е да е скайп връзка, но много чист е образа, така че ме съмнява.

Но си струва да се отбележи разликата в отношението му към медиите тогава и сега.... огромна е. Crazy Crazy  

Сама си дала отговор на въпроса. Simple Smile Тогава е допускал медии по-близо до себе си. Сега отказва да контактува с тях. Вероятно някаква много голяма помия са плиснали върху него, за да ги отреже така тотално. Единственото читаво интервю след АБО и по време на КВФ дава на арабска тв медия.

Което ме подсеща - гласува ли в арабския сайт? Simple Smile) За най-красив турски актьор? ако не си - тичкай да го направиш! Simple Smile)

# 538
  • Пловдив

Журналистите изненадали Берен. Видяли на пръста и брачна халка....Мале, а аз мислех, че и е омръзнало да пие чай....

BEREN SAAT'TEN EVLİLİK SİNYALİ!

Kenan Doğulu ile evliliğe giden bir ilişki içindeki Beren Saat, yüzüğünü göstererek...

Beren Saat, Nişantaşı'nda gazetecileri görünce parmaklarındaki yüzükleri göstererek evlilik sinyali verdi.

Sekiz aydır beraber olduğu Kenan Doğulu ile evliliğe giden bir ilişki içindeki Beren Saat önceki gün evinin dekorasyonu için Nişantaşı'nda kumaş seçerken görüntülendi. İki elinin parmaklarındaki yüzükleri göstere göstere yürüyen güzel sanatçının keyfi yerindeydi.

# 539

Сама си дала отговор на въпроса. Simple Smile Тогава е допускал медии по-близо до себе си. Сега отказва да контактува с тях. Вероятно някаква много голяма помия са плиснали върху него, за да ги отреже така тотално. Единственото читаво интервю след АБО и по време на КВФ дава на арабска тв медия.

Което ме подсеща - гласува ли в арабския сайт? Simple Smile) За най-красив турски актьор? ако не си - тичкай да го направиш! Simple Smile)

Ще гласувам тези дни, като имам свесен нет. А и съм ограничила форум ата дейност, че съч чок заета.
Иначе Енгин съм сигурна, че ще спечели. Не знам дали е най-красивия , но е най- чаровния, а това означава, че просто ги отвяха всички красавци. Силата на магенизмът е много по- въздействаща на жените.
Иначе обикновено Къванч печели подобни анкети за красота, нали??? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт