Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 629
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Ха добър вечер и от мен.!
Марта ,Мариана хубави клипчета-  bouquet
 Марица ,ключови моменти от 19 ех си ги документирала със снимки - Peaceблагодаря ти ,защото аз не мога  още

В 19 ех видях двама Мустафа/огънят пожарът /и новият МБ брои поне до 3 преди да действа,че и техниката на дишането прилага/след "разговорът с Ястие/и .
Не мога за подмина Аслан и не знам защо не му вярвам.Не ми се вярва да е поръчал убийството на брат си,но се е опитал да  го сплаши ,но нещата се объркаха и думите след погребението вечерта
"Съсипа ме братско"-как я разбирате тази реплика  NeWS78 Съсипа го не смъртта ,а списъ който остави може би. И Мустафа хич не повярва на театъра разиграно от тате.
Сцените с гребенчето е разтърсваща стискайки  го в юмрук  сякаш се опитваше да задържи сърцето си да не се пръсне от болката .

И аз като Валя смятам че в безсилието си  да спре Нарин да му се изплъзва прекрачи границите и  направи поредица от щуротии  - и  шамари раздава и закрива кабинети  и т.н но това е МБ

Скрит текст:
Относно другата тема и подмятанията към нас ще кажа само че там има невероятни момичета с които прекарвахме много и незабравими моменти и се надявам че пак ще е така макар и в различни теми а пък защо не и в двете едновременно .  Hug
Класификацията че  ние горките живи да ни   оплачеш че  една снимка на Енгин рано сутрин и вече сме доволни дойде от съфорумка чийто постове съм чела с отворена уста и това няма да промени този факт но признавам си не го очаквах,но  ако ни чете само да кажа,че всички тук пишещи си имаме  достатъчно причини  сутрин да се събуждаме с настроение  и Енгин и всички тук пишещи за мен сте част от тези причини spoiler]
Приятна вечер!!

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 22:19 от KIKI 75

# 541

Журналистите изненадали Берен. Видяли на пръста и брачна халка....Мале, а аз мислех, че и е омръзнало да пие чай....

BEREN SAAT'TEN EVLİLİK SİNYALİ!
Kenan Doğulu ile evliliğe giden bir ilişki içindeki Beren Saat, yüzüğünü göstererek...
Beren Saat, Nişantaşı'nda gazetecileri görünce parmaklarındaki yüzükleri göstererek evlilik sinyali verdi.
Sekiz aydır beraber olduğu Kenan Doğulu ile evliliğe giden bir ilişki içindeki Beren Saat önceki gün evinin dekorasyonu için Nişantaşı'nda kumaş seçerken görüntülendi. İki elinin parmaklarındaki yüzükleri göstere göstere yürüyen güzel sanatçının keyfi yerindeydi.

Язък! Значи затова събираше и возеше роднини... да му се не знае...Хич не е за нея тоя чай! Sad Гол охлюв ... брррррррр

# 542
  • Разград

# 543

Ще гласувам тези дни, като имам свесен нет. А и съм ограничила форум ата дейност, че съч чок заета.
Иначе Енгин съм сигурна, че ще спечели. Не знам дали е най-красивия , но е най- чаровния, а това означава, че просто ги отвяха всички красавци. Силата на магенизмът е много по- въздействаща на жените.
Иначе обикновено Къванч печели подобни анкети за красота, нали??? newsm78 newsm78

Не знам - не следя анкетите с Къванч. Simple Smile Но в тази при последния ми поглед убедително водеше Енгин. Simple Smile

http://sayidaty.net/top-ten-voting/52169#.UGeXj65DSoH

Линкът за гласуване.

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 22:30 от marytza

# 544
Момичета имам един въпрос , проблемът от темата на КГ ли идва.??  Знам , че там много не ни харесват.

# 545
Момичета имам един въпрос , проблемът от темата на КГ ли идва.??  Знам , че там много не ни харесват.

Дейзи, цвете красно! Какъв проблем? Simple Smile) Ние тук нямам проблем. Simple Smile Говорим си цивилизовано и си обсъждаме това, което ни вълнува. Който има проблем, да си му търси решения, но да не е за чужда сметка. Simple Smile

# 546

Дейзи, цвете красно! Какъв проблем? Simple Smile) Ние тук нямам проблем. Simple Smile Говорим си цивилизовано и си обсъждаме това, което ни вълнува. Който има проблем, да си му търси решения, но да не е за чужда сметка. Simple Smile

Така е.  Simple Smile Simple Smile

# 547
Момичета, лека нощ! Отивам да положа морни телеса и  smile3524 Simple Smile

Приятна вечер на всички, които остават! До... пак! Simple Smile)

# 548
  • Разград

# 549
  • Пловдив

# 550
  • Пловдив

Да не забравим...

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 08:04 от mariana51

# 551
  • Пловдив

Добро утро в понеделник. Нова седмица, ново начало - да е успешна и ползотворна. Да имаме новинии,  да сме заедно....

# 552
  • Пловдив

Скрит текст:
Tuba Büyüküstün'e partner bulmak çok zorlaştı! - 8 Ekim 2012 Pazartesi 04:24:44

20 Dakika isimli dizide başrol oynayacağı konuşulan Tuba Büyüküstün'ün ekrana ne zaman döneceği takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Ay Yapım tarafından çekilecek olan dizi için Tuba Büyüküstün'e partner arayışlarının sürdüğü haberleri bir süre önce yer almıştı.

Engin Akyürek, Mert Fırat gibi isimlerden sonra şimdi de Timuçin Esen'in ismi konuşuluyor.

Tuba Büyüküstün için düşünülen isimlere sosyal medyada hayranlarının nasıl tepkiler verdiği de yapım firması tarafından dikkatle takip ediliyor. Açıkcası Ay Yapım'ın Büyüküstün'ün partneri konusunda kafasının fena halde karışık olduğu bilgileri geliyor.

Dizinin senaryosunu Ezel ve Uçurum ile başarılı işler çıkaran Kerem Deren yapacak. Star TV'de yayınlanması planlanan dizi için hazırlıklar devam etse de yayın tarihi ile ilgili net bilgiler henüz yok.
Много зор да намерят партньор на Туба. Кого ли вече не спрягат. Когото обаче и да напишат - името на Енгин все се споменава. Различните сайтове са объркани и чакат Стар тв да направи някакво съобщение.....Тази новина е сложена преди 2 часа...При тази липса на качествени сценарии през новият сезон, явно за това се вълнуват толкова за "20 минути".

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 07:42 от mariana51

# 553
  • Стара Загора
     Добро утро и успешна нова седмица!

Цитат
Но, виж... на сутринта отваряш очи, а онази, която обичаш, лежи до тебе... Будиш се до нея... усещаш дъха и... Има ли по-голямо щастие?

Това са думите на Мустафа към брат му при разговора им в Дари в 18еп.

Мъдро чувство

Колко мъдро
     обясняваш любовта!
     А край теб
     пространството е пусто...
     Чувството
     обърква мисълта.
     Мисълта
     погубва всяко чувство.

Това пък са стихове на любимия ми Георги Константинов. Не знам защо, но като ги чета, се сещам за този разговор между двамата братя.

Хубав ден на всички!

# 554
  • Пловдив

Днес продължаваме с преговорът на 19 серия от АБО и естествено с КВФ....

Общи условия

Активация на акаунт