Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Който има желание да се включи. От Engin Akyurek Universal Fans Club:
"Скъпи приятели, както знаете петък 12 октомври е един много специален ден за нас. На този ден е роден Енгин Акиюрек и е дар за света. Искаме да направим каквото можем, да празнуваме и да отбележим този специален ден. Както много от Вас знаят, нашата скъпа приятелка Hanniyah Massowd, ще бъде домакин в ден петък на нашата страница и каним всички приятели и почитатели на Енгин. Моля, присъединете се към нас с Вашите коментари, снимки, стихове, съчинения и пожелания за РД, така че да имаме страхотно парти. Да пожелаем на Енгин да е жив  и здрав. Да бъде много щастлив и да сме отново заедно".

# 586

Още един момент от серията тази вечер.

Интересно, че до четвъртък включително ще има излъчване на сериала.

Относно новината за Берен - има една приказка - щом се обичат, да се вземат.

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 22:13 от Марта_49

# 587
  • Разград

# 588

Eто, Берен си показва брачната халка на журналистите. Явно е имало годеж ли....къна вечер ли.....От фейс Beren Saat lovers.

Доколкото виждам, показва лявата ръка - тя е за омъжените, на дясната слагат при годеж... е, може и да бъркам, но от филмите останах с такова впечатление за значението на пръстена върху ръката.

# 589
  • AMS
Права си Кики!!!
Аз написах това в спойлера, само за да кажа, че може да съм от село, но не ги ям доматите с колците.
В момента са на салата с подобаващо питие.
Иначе още не съм гласувала в анкетата. Проверих всички от списъка, чрез google. Само 1-2 не съм гледала. Има и такива, които не са включени.
Не знам.
Трудно ми е да преценя, без да знам сценарии, сценаристи, режисьор, ...
Аз съм сигурна, че Енгин ще се справи със всяка една.
Да му мисли продуцента.
За Пепелта, дето мина по bTV тази вечер - http://www.youtube.com/watch?v=HEuVAYKGvuA

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 22:31 от di...va

# 590
  • Пловдив

Доколкото виждам, показва лявата ръка - тя е за омъжените, на дясната слагат при годеж... е, може и да бъркам, но от филмите останах с такова впечатление за значението на пръстена върху ръката.

Те носят халките обратно на нас....

# 591
# 592

Те носят халките обратно на нас....

Ахам - като католиците. Но на годеж съм виждала да ги слагат на дясната. След сватбата - на лявата.

# 593
  • AMS
Не смея да реагирам на новините за Берен и Кенан. Единственото ми изискване е, да не прекъсва кариерата си момичето!!! А той, ако може да търпи екранните ѝ партньори, хак да му е!!! Хич да не очаква, че ще го заобичам заради Берен!!!

# 594
Хич да не очаква, че ще го заобичам заради Берен!!!

Съгласна !
Заслужаваш почерпка

# 595
  • AMS
Марица, неволна грешка от моя страна с ликна, в поста ми. Поправих се, но може да се каже - "грешката е вярна"!!!

# 596
  • Разград

# 597
Не смея да реагирам на новините за Берен и Кенан. Единственото ми изискване е, да не прекъсва кариерата си момичето!!! А той, ако може да търпи екранните ѝ партньори, хак да му е!!! Хич да не очаква, че ще го заобичам заради Берен!!!

Едва ли ще и пречи на кариерата - все пак и той е артист... ясни са му и желанието да се изявиш и удовлетворението от положителните оценки на труда ти. И все пак... гол охлюв. Simple Smile) Противен ми е тоз чай. Поне по-красив да си беше избрала Беренчето... Не, че мен не са ме засрамвали по повод външната красота...  Embarassed Веднъж с приятелки (е, бяхме мнооооооого млади, ако това може да ни оправдае...) обсъждахме (сигурно не особено тихо) един красив мъж с доста грозновата жена на съседна маса... Изпрати ни бутилка с вино, дойде да ни поздрави и каза "Да пием за красивата душа на грозната жена." Такъв срам не помня да съм брала друг път в живота си... Ама Кенан не го харесвам за Берен и туй то! Simple Smile))

# 598
Марица, неволна грешка от моя страна с ликна, в поста ми. Поправих се, но може да се каже - "грешката е вярна"!!!

Wink Грешката ти много ми хареса! Simple Smile))

# 599
За Пепелта, дето мина по bTV тази вечер -

Дива, страхотен клип ! Музика и кадри ! Защо си го сложила толкова скрито - все едно просто така - заслужава да се види от всички !

Общи условия

Активация на акаунт