Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 141
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник. Имаме си нови снимки, имаме си анкета...дай боже и новини...

# 647
  Ох, докато ви изчета, изгледам прекрасните ви клипчета, докато си преговоря и КВФ и АБО, а най-вече докато се наплача, дошло време за лека нощ. Дива,  с това "Не казвай любе лека нощ" ми разхлопа сърцето, но въпреки това - благодаря!  bouquet
  Аз по други теми не се разхождам, не ме интересува кой какво пише, защото знам - тук са най-прекрасните и талантливи момичета! Точка.Благодаря ви, че ви има Hug
Hug И за добро утро! Simple Smile

# 648

Добро утро в ден вторник. Имаме си нови снимки, имаме си анкета...дай боже и новини...
Hug
Добро да е! Simple Smile

Желязна си, Марианка! Simple Smile

Аз днес няма да мога да се забавлявам сутринта с вас, но - дай Боже! - по някое време следобед ще гледам да надникна, а вечерта, надявам се, ще се включа и в преговора. За новините разчитам на теб! Simple Smile)) Ти ги следиш най-добре. Simple Smile

Лек ден на всички!:-) 

# 649
Добро утро!

Хубаво е да те посрещне една любима усмивка и позитивното настроение е наяве!
Имам предвид усмивката на нашето “божество“ и настроението от снощи в темата.
Хубаво забавление се е получило. Сега съжалявам, че толкова рано Сънчо ме отнесе и не можах да участвам, но ви изчетох на ранина. Какво да кажа освен: Страхотни сте момичета!!!

Пожелавам ви хубав и ползотворен ден!

txtloves

# 650
  • Пловдив

За сутрешен релакс - да поплуваме с тъжен Мустафа.

# 651
  • Пловдив

Снимка от Туитър - Енгин по потник в различните си превъплащения.

# 652
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Марица, Марта, Дива, Димана, Валя, Марианка, момичета, страхотни сте! Благодаря ви, че ви има!

20-та серия на АБО - преговор

Нарин говори -  Вашият баща мъртъв ли е? Моят да. И аз с него. Болката ни е огромна. Отсега нататък ние, три жени, ще продължим живота си, осланяйки се една на друга. И Харун го няма,тръгна си. Чака ме. Нямам мъж до себе си. Така или иначе, ще свърши тази игра на семейство. Чичо Аслан Булут ми изпрати пари, но аз не ги взех. Нима мъката ни има цена? В корема ми расте дете. Дори и да не искам, то расте. Независимо от всички несгоди, усещам движенията му и се осъзнавам. То няма да е ничие дете. Ще бъде само мое. Време е да се изправим и да започнем нов живот. Време е да използваме всичко, което имаме и да се борим с живота. Обещах на татко. Наехме си къща. Вече няма да се мъчим в една стая. С помощта на д-р Сердар си намерих работа. Работя във фабрика. Честно си заработвам хляба. Мустафа няма да се откаже лесно от мене. Ние не искаме милостиня. Стигнахме дъното на страданията си…Няма да позволя сълзите и тъгата на баща ми да са били напразни. Както и Сердар ми каза, ще държа главата си вдигната. Ще гледам напред. Няма да попадна повече в капана на Мустафа. Успя да ме изхвърли от работа. Аз няма да се огъна. На всички ще кажа какво ни сториха. Заклех се. Ако трябва да се изправя сама срещу семейство Булут, няма да се откажа.

Сафие развълнувано споделя със Сахер - Ако беше видяла Нарин. Въобще не се притесняваше, че е насред пазара. Сахер – Мустафа каза ли нещо? Сафие – Не. Този човек, който е твърд като скала, остана като гръмнат.

След думите на Нарин на пазара, Мустафа се замисля, за това, което се случи на пазара, за думите на Нарин. Пита себе си, след дългото и изтощително плуване в басейна на хотела пита и най-добрия си и верен приятел – Асил, аз лош човек ли съм? Наистина ли съм толкова лош? Нима извършвам насилие над всички? Асил – Боже, боже…това какво общо има? Мустафа – Така ми каза Нарин насред пазара. И го изкрещя.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 09:20 от Dilemi

# 653
  • Пловдив

Стига с плуването.

# 654
# 655
  • Пловдив

Наистина ли съм толкова лош човек....

# 656
# 657

Скрит текст:

Cok gec (Toygar isikli) Fatmagül & Kerim

Bir g?n?m daha gecermi - пройдёт ли ещё одн мой день
Sensiz darmadagin - без тебя всё вверх дном
Yapayanlizim - я один-одинёшенек
Sigindigim limandi - была для меня убежищем
Bu ask - эта любовь
N olur kalbine bir bak ah - ах, пожалуйста, загляни в своё сердце
Ben oradayim - я там

Beklemekle dinermi s?z? - прекратится ли в ожидании эта ноющая боль
Sessizligimin yok ilaci - нет лекарства от моего молчания
G?n be g?n kanarken - изо дня в день обманываюсь
Ask acisi - боль от любви
Savurur yikar gecer zamani - время рассеивает, разрушает, проходит

Uyan sonsuz r?yalardan uyan - проснись от бесклнечных снов, очнись
Cok gec artik - уже слишком поздно
Cok gec... - слишком поздно...
Dayan ruhum - терпи, моя душа
Bu aciya dayan - справься с этой болью
Caresizim - я в безысходности
Cok gec... - слишком поздно

Bir g?n?m daha gecermi - пройдёт ли ещё один день
Sensiz darmadagin - без тебя всё вверх дном
Yapayanlizim- я один-одинёшенек

# 658
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=_OkN2IveF1Y

Сега пуснато фенско клипче от  escape6540. Страшни фенове си има Енгин...Творят ли творят.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 12:20 от mariana51

# 659

Е, черноочко е и този. Simple Smile)) Но го поствам заради Дейзи - ето къде го гримират за сериите...

Общи условия

Активация на акаунт