ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Мони си има обожателка  Heart Eyes Подарила му карти за игра, много е щастлив. Миналата година той я ухажваше - безрезултатно. Сега решила, че го харесва  Laughing
Била написала на линийката си Б+М , ама М за Мони ли било, или М за Мишо (старото й гадже) ... трепети, трепети. Толкова ми е сладък като говори за момичета, срамежлив и наивен...
Grinning Heart Eyes Много сладки.

# 691
* TED CAT* , големи са сладури - Мони и момиченцето.  Hug

# 692
TED CAT, много е хубаво че споделя Мони. Душици малки са.  Hug
Момичета имам питане.
Освен основната песен за Пипи Дългото Чорапче знаете ли някоя за пирата Фабиан. ooooh!
Намерих я на немски, но не мога да се сетя да съм чувала нещо подобно на български.
Виктория има да попълва текст, а аз изобщо не мога да схвана кои са липсващите думи. Никога не сме я чели на немски и изобщо си нямам напредстава.  ooooh! Намерих истинското име на Пипи, намерих как се е казвал коня, но до там ми стигнаха силите.

# 693
  • Чикаго / София

Мони си има обожателка  Heart Eyes Подарила му карти за игра, много е щастлив. Миналата година той я ухажваше - безрезултатно. Сега решила, че го харесва  Laughing
Била написала на линийката си Б+М , ама М за Мони ли било, или М за Мишо (старото й гадже) ... трепети, трепети. Толкова ми е сладък като говори за момичета, срамежлив и наивен...

Теди много мило ми стана за Мони! Сладурче!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Да са здрави и усмихнати!

Хексилина не мога да помогна, съжалявам.

# 694
Irka, аз я търся за нас на БГ. Иначе на немски я намерих. Стана ми интересно защото не съм чувала друга песен и затова попитах.
Домашните ни са готови. Днес сме си в нас следобяд и наваксва от предната седмица.

# 695
  • Русе
  Хекси, не съм я чувала тази песничка с български превод.

Светослав съвсем се е отнесъл,откакто си взе книгата за половото съзряване.Стана хит в класа им и доста деца си я намериха. Носят си я всеки ден на училище и си я препорчитат дружно.  ooooh! Какво ни чака не знам.

И в техния клас имат едно много агресивно и емоциално момиче, което се опитва да доминира и използва сила. Но като че ли процесът е овладян с дружните усилия на класната и родителите. Класната им сигнализира за всякакви прояви,които нарушават дисциплината и имат доста сериозни наказания. Миналата година, това момиче не беше допуснато до тържества на класа и екскурзиите. Аз доста се бях разтревожила, когато въпросното момиче обяви Светослав за гадже. Не му даваше да говори с други момичета.Гонеше от чина, детето, с което седеше моят Ромео за да се гушкали. Всеки ден намирах писма в чантата му.Тя го чакаше да вървят заедно след училище ooooh! Направо обявих война и му казах,че ако иска да са приятели, трябва не той да си разваля поведението и успеха  Mr. Green За щастие, като че ли се размина тази връзка.

# 696
Амбърче, напред е вашия клас с половото съзряване.  Mr. Green
Без думи за нападателното момиче.  Whistling
Добре, че на Светльо му се е разминала връзката с него.  ooooh!

# 697
Добро утро.  Heart Eyes
Ох, нашия тати кара някакъв вирус и май си е докарал пневмония.  Sad
Ели, няма да могат да се събират у нас приятелите, уви, не само този уикенд, а до пролетта Sad
Сашето засега е добре, пу-пу.

# 698
  • Русе
Чиби, дано се оправи вашия тати  Praynig Ок за събирането.

Тази сутрин вдигам раницата на Алекс и направо ми се счупи ръката от тежестта. Направо се опулих при положение че днес е с най-малко учебници, тетрадки и помагала. Отварям а вътре всичко де що има  за училище (+ боичките) Shocked Що така? За да не си гласял раницата носел всичко  ooooh! Значи го мързи да си нагласи раницата за деня но не го мързи да я носи 1 км. до дома  ooooh! Close

# 699
A m b e r, леле, страшна работа (буквално Shocked). Какви родители има това момиче? ooooh!

Тедка, и Габи има от първи клас едно момче-обожател, те доста бяха, но този остана и досега и са като приказката за чаплата и жерава (ако се сещате). Тази година той й казал, че е влюбен Crazy а тя му казала, че не иска да има гадже, щото си мисли, че с гаджето трябва да се целува, прегръща и други срамни работи Blush После реши, че може да й е гадже, ако й носи чантата, говорят си и др. несрамни работи Wink Обаче май сега той я е разлюбил.

# 700
  • София
Хаха, сладури.  Heart Eyes
Ели, вчера питах поне какво карате тренират нашите и ми казаха, че е кикбокс + семиконтакт, каквото и да означават тези понятия.  newsm78
За чантите - Павел е точно обратното. Понеже си учи и пише в занималнята, се разнасяше досега с една огрооомна чанта /от тези на Скаут, които празни тежат по 1,300 кг/ с ...един бележник вътре!  Joy
Та от вчера го убедих изобщо да не я носи, а да си държи и бележника в училище. Сега ходи с една чантичка на врата за парички и телефон + торбата за физкултура, която разнася всеки ден заради каратето и да сменим тениската.  hahaha
Чиби, дано се оправи бързо вашият тати!  Hug

# 701
Припкам за съвет, девойки...
Значи-гледам, че и чантите коментирате...
Първо-обмислям варианта да спираме занималня.Госпожата е много добре, амбициозна, харесвам я.Но моето дете нещо не се справя там.Какво имам предвид-договорила съм детето да си тръгва в 16:00, защото е на тренировка.Оказва се, че за това време тя не е свършила с домашните.Все по различна причина.Веднъж било, че късно слезнали на обяд/така е, има опашки/, после били излизали на вън и започнали едва в 15 и нещо да пишат, трети път еди си кой избързал да пише, обсъждали един час защо е писал сам, и така...Госпожата, по думите на моето дете преподава наново всичко, преподадено през деня.Изисква да се разкаже урока и чак тогава се пише, като се следва темпото на най-бавния.Има деца, които до 18:00 вечер едва приключват.За моето дете това е изнервящо, бях писала май и преди-тя няма нужда от повторно преподаване, трябва само да седне, да си прочете урока, за д аможе да го разкаже, след което да си напише домашното.Сумарно максимум два часа, при домашно по всеки предмет.По всякакви мои и нейни изчисления, следва да е приключила в 16:00 и да си ходи на тренировка.Да, ама не....Не можело да пише с нейно темпо.И излиза, че тя стои, ЧАКА в занималнята другите, вместо да си напише домашните, след което тича на тренировка, след което в 9 вечер сяда да си донапише. ooooh!
Отделно и се насъбират други негативни емоции, от сорта на:започват да мрънкат, че децата посещават Различни Неща ИЗвън училище и се налага да си тръгват преди 17:00.Отделно, че си има непослушковци, заради които, като се ядоса госпожата-всички го отнасят.Тя например трябва да хапне бърз въглехидрат преди тренировка-което значи шоколад, кроасан, нещо такова, а не и разрешават да отиде да си купи, защото еди си кой си купувал само боклуци , или викал по коридора, или трето.
И така, взехме решение-ще дадем последен шанс да и разрешат да се движи със свое темпо-до миналата година беше така, написваше за час домашни, след което четеше книга.Сега за книга време не и остава-абсурд.Ако не става-не става-отписвам я, колкото и да ме убеждава госпожата.Не ми харесва тази Огромна Колективност.В нормални и разумни граници-ок, ама е прекалено това, детето го дърпат назад, забавя темпо, на цената на двойно натоварване-вечер, вместо да почете ли да погледа филм-тя пише, защото е била принудена да стои и да чака бавните да напишат задачата, с която тя е приключила отдавна и не може да започне следващата.
Чантата и е много тежка-между 5 и 6 кг.Не носи всичко, само за деня-но например, само по английски имат 4 голям формат тежки неща, и две тетрадки. Crazy

# 702
  • При децата ми
Привет!
Гледам за агресивни момичета си говорите. Да, за съжаление агресивността при момичетата е точно толкова, колкото и при момчетата. Sad Преди време и ние имахме такъв разговор у дома. Казва ми следното: "Добре, тя като ме удря непрекъснато аз какво да направя!? Тя минава покрай мен и бам един шамар! ShockedСлед малко пак. Това ме дразни!" Това е едно от момичетата в класа, която се смята за лидер. Обясних му, че трябва да каже на класната. Какво се получава обаче? Той казва на класната и тя изобщо не го отразява или пък изкарва него виновен. Tired Това за съжаление не го наблюдавам само в нашия клас.
С другото много буйно момиче от класа пък бяха гаджета известно време. Crazy
Вчера поредната четворка по английски и пак беше забравил да ми каже, че има оценка в бележника.

# 703
  • Русе
Току що класната ме привика на очна ставка  Embarassed ooooh!Нещата били излезли извън контрол и да си поговорим.
Ей сега вече го убих.... #2gunfire

# 704
  • София
Току що класната ме привика на очна ставка  Embarassed ooooh!Нещата били излезли извън контрол и да си поговорим.
Ей сега вече го убих.... #2gunfire
spoko
Само се успокой!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт