Отговори
# 495
  • Ruse, Bulgaria

# 496
Стигнах до 9 епизод . Grinning
Да Ви попитам нещо-защо Джемре постоянно краде? В един ресторант открадна златен прибор,а в 8 епизод и едни обеци.
Обича сувенири... hahaha hahaha hahaha hahaha
В кой епизод краде златен прибор????
Епизод 7, 0:23:46 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=v-dK80h6OX0&feature=plcp

Това не го бях забелязала  Peace
Скрит текст:
Сложно е да се отговори с две думи ,защо, но най общо психолозите смятат, че клептоманията е неустоим порив да бъде откраднато нещо, от което субектът в действителност няма нужда и не представлява нещо ценно.Клептомания възникват спонтанно без предварително да се планират (за разлика от истинските кражби). Може да се предизвикат от стресогенно събитие, напр. разгорещен спор и се появява  от сериозни стресиращи събития.Понякога клептоманията се проявява при тийнейджърите като протест, но общо казано кражбата е продиктувана от усещане за гняв или тъга.

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 17:15 от Добро Утро

# 497
Здравейте! Hug Страхотен фрагман... Предчувствам, че серията ще е още по-динамична и интересна от предната.
Терзи, обичам те, мила за всичко, което правиш за нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тази Гюлтен голяма тъпачка излезе, как може да върши такива неща зад гърба на детето си newsm78 И как разплака Кузейчик...
А Дениз, до сега и да не знаеше нещо, вече чу някои неща.
А на Гюней и на мен ми идва да му смачкам мутрата, подло същество - бе гледай си Бану, какво се месиш, нещастник!
Интересно какво ли ще си говорят Джемре и Зейнеп newsm78

# 498
Терзийска, благодаря.  bouquet

Не съм впечатлена особено от фрагмана.  Peace Едно и също - ревове и сополи, и противопоставяне на двамата братя-варвари.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но тоя път Кузей му е разкрасил малко физиономията на Гюня.  Joy Joy Joy  Дано е динамична серията, че за предната същото очаквах, след фрагмана, а едва не заспах. ooooh!

# 499

гифчетата са дело на viki yo

# 500
Дафне,скъпа, ти ме гръмна направо !!!! Joy Joy Joy
За първи път чувам,че ако един истински мъж признае любовта си и хората разберат за това следва да се гръмне !  Joy А и унизително било !? newsm78 Браво ,бе !
Освен това само Гюлтен знае за признанието по телефона. Гюней знае само,че е имало разговор,но не и какво е казал Кузей. !
Да, бе да! Много е трудно за Г. да върже две и две. И това не е бил какъв и да е разговор. Кузей е казал нещо на Дж, което никога не би казал. Сети се от третия път какво може да е това.  Можеше Дж и да си замълчи, нали. Нещата са между нея и Кузей. Ама,тя е без усет за време и обстоятелства. И ако не съм права, К.трябваше да потвърди думите си като мъж, а не да се бие от яд, гняв,безсилие, че брат му е излязал прав.

# 501
  • Toronto
Не погледнах назад дали има превод на фрагмана на бг. Ако не, ето го - http://kivanc.ca/viewtopic.php?f=33&t=32&p=7409#p7409

# 502

Това Джемре къде не го сееш, там никне. Не може ли да остави двамата братя сами, ами още повече нажежава обстановката. Само тя е причината да се изпотрепят братята, няма друга.

# 503

Това Джемре къде не го сееш, там никне. Не може ли да остави двамата братя сами, ами още повече нажежава обстановката. Само тя е причината да се изпотрепят братята, няма друга.

...и какво предлагаш Дафне... Joy Joy Есть Джемре — есть проблема, нет Джемре — нет проблемы  hahaha hahaha hahaha

# 504
Благодаря на    dterziiska за новия фрагман. smile3525
Отново Джемрето ще реве през цялото време.Ужас!Вече не се издържа!!! newsm20
Пак е там, където не трябва да бъде- двамата братя си уреждат сметките, а тя нагнетява допълнително напрежението с крясъци и дърпане на дрехи. smile3513Боже, и това някои го намират за признак на голяма любов.........

Стигнах до 9 епизод . Grinning
Да Ви попитам нещо-защо Джемре постоянно краде? В един ресторант открадна златен прибор,а в 8 епизод и едни обеци.

.
Е, това остана загадка за всички .newsm78 Защо Дж беше в един период от живота си клептоман, а след това изведнъж се излекува.

# 505
За първи път чувам,че ако един истински мъж признае любовта си и хората разберат за това следва да се гръмне !  Joy А и унизително било !? newsm78 Браво ,бе !
Освен това само Гюлтен знае за признанието по телефона. Гюней знае само,че е имало разговор,но не и какво е казал Кузей. !
Да, бе да! Много е трудно за Г. да върже две и две. И това не е бил какъв и да е разговор. Кузей е казал нещо на Дж, което никога не би казал. Сети се от третия път какво може да е това.  Можеше Дж и да си замълчи, нали. Нещата са между нея и Кузей. Ама,тя е без усет за време и обстоятелства. И ако не съм права, К.трябваше да потвърди думите си като мъж, а не да се бие от яд, гняв,безсилие, че брат му е излязал прав.

А изобщо ли не предполагаш,че Кузей се кара с Гюней затова ,че тъпанара Гюней е спрял парите от двата магазина на Макара,който Кузей го помоли да отиват при Демет и семейството на Али ? Аз мисля,че скандала е заради това,но просто няма как да не бъде намесена Джемре,тъй като Гюней като е натясно винаги прави всичко възможно да изкара Кузей виновен. И тъй като е наясно с чувствата му към Джемре и колко е притеснен от тях Кузей, винаги му ги натяква. Само дето не си дава сметка,че той вече е женен за Бану и няма никакво право да търси сметка за нищо касаещо Джемре...
Водещото и най-важно нещо за Гюней са парите и престижа, а не любовта !

# 506
Благодаря на Терзийска и Тупи от сърце! newsm51 newsm51

А на Гюней и на мен ми идва да му смачкам мутрата, подло същество - бе гледай си Бану, какво се месиш, нещастник!

Фенче  Hug, Гюней е бесен, обаче моите симпатии към Кузей не ми пречат да си припомня как Гюней  загря веднага, коя е била причината да се случи всичко в онази злощастна нощ.Когато видя отнесения, влюбен  поглед на Кузей при прослушването на Джемре, върна лентата назад и му стана ясно, че Кузей обича също Джемре.Каза му го в прав текст, обаче нашия отрича, пени се, заканва му се и т.н.Дори при Али ходи Гюней, да пита и него, да се увери.Али също дори го обвини, че как можел да си помислел такова нещо.След това Гюней ако не се лъжа се обади по телефона на Кузей извини му се и му каза , че го обича повече дори от майка си и от Джемре....помоли го да го допусне до себе си, да му бъде близък ...и всичко това след като вече беше решил да сложи точка на взаимоотношенията с Джемре...После  имаше разговор между двамата братя на една пейка на брага на морето.Тогава Кузей уверяваше Гюней, че дори и да е изпитвал нещо, след тези 4-рите години в затвора са заличили всичко...Тоест и той като любимата си отрича ли отрича.
Не е вярно , че Гюней не знае, че Кузей е направил признание.В колата докато пътуваха с Джемре и каза , че на него не му бил казал , че го обича.Вече всички знаят.И Дафне  Hug  е много права като казва , че един мъж на честта, какъвто твръди, че е Кузей, ще му иде да се гръмне след като вече всички знаят, че твърденията му са гола вода...Тоест, чест, достойнство - неща на които твърди , че държи, при него са само на думи.
Джемре с това нейно вечно навиране между двамата не се ли усещата как ще плаща ама много яка цена.Всъщност от трейлъра става ясно, че вече започва да си плаща.
Относно клептоманството- не мисля, както казва Алиса ,че няма значение.То допринесе за пълнокръвния образ на Джемре.Сега виждаме как един друг "кух" образ започва да се пълни.

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 18:19 от sinq laguna

# 507
За първи път чувам,че ако един истински мъж признае любовта си и хората разберат за това следва да се гръмне !  Joy А и унизително било !? newsm78 Браво ,бе !
Да, бе да! Много е трудно за Г. да върже две и две. И това не е бил какъв и да е разговор. Кузей е казал нещо на Дж, което никога не би казал. Сети се от третия път какво може да е това.  Можеше Дж и да си замълчи, нали. Нещата са между нея и Кузей. Ама,тя е без усет за време и обстоятелства. И ако не съм права, К.трябваше да потвърди думите си като мъж, а не да се бие от яд, гняв,безсилие, че брат му е излязал прав.

А изобщо ли не предполагаш,че Кузей се кара с Гюней затова ,че тъпанара Гюней е спрял парите от двата магазина на Макара,който Кузей го помоли да отиват при Демет и семейството на Али ? Аз мисля,че скандала е заради това,но просто няма как да не бъде намесена Джемре,тъй като Гюней като е натясно винаги прави всичко възможно да изкара Кузей виновен. И тъй като е наясно с чувствата му към Джемре и колко е притеснен от тях Кузей, винаги му ги натяква. Само дето не си дава сметка,че той вече е женен за Бану и няма никакво право да търси сметка за нищо касаещо Джемре...
И точно затова на Джемре изобщо не и приляга да се меси в този спор.

# 508
За първи път чувам,че ако един истински мъж признае любовта си и хората разберат за това следва да се гръмне !  Joy А и унизително било !? newsm78 Браво ,бе !
Да, бе да! Много е трудно за Г. да върже две и две. И това не е бил какъв и да е разговор. Кузей е казал нещо на Дж, което никога не би казал. Сети се от третия път какво може да е това.  Можеше Дж и да си замълчи, нали. Нещата са между нея и Кузей. Ама,тя е без усет за време и обстоятелства. И ако не съм права, К.трябваше да потвърди думите си като мъж, а не да се бие от яд, гняв,безсилие, че брат му е излязал прав.

И точно затова на Джемре изобщо не и приляга да се меси в този спор.
Точно! И как няма да я намесят, като и тя е там.

# 509
Благодаря на Терзийска и Тупи от сърце! newsm51 newsm51

Фенче  Hug, Гюней е бесен, обаче моите симпатии към Кузей не ми пречат да си припомня как Гюней  загря веднага, коя е била причината да се случи всичко в онази злощастна нощ.Когато видя отнесения, влюбен  поглед на Кузей при прослушването на Джемре, върна лентата назад и му стана ясно, че Кузей обича също Джемре.Каза му го в прав текст, обаче нашия отрича, пени се, заканва му се и т.н.Дори при Али ходи Гюней, да пита и него, да се увери.Али също дори го обвини, че как можел да си помислел такова нещо.След това Гюней ако не се лъжа се обади по телефона на Кузей извини му се и му каза , че го обича повече дори от майка си и от Джемре....помоли го да го допусне до себе си, да му бъде близък ...и всичко това след като вече беше решил да сложи точка на взаимоотношенията с Джемре...После  имаше разговор между двамата братя на една пейка на брага на морето.Тогава Кузей уверяваше Гюней, че дори и да е изпитвал нещо, след тези 4-рите години в затвора са заличили всичко...Тоест и той като любимата си отрича ли отрича.
Не е вярно , че Гюней не знае, че Кузей е направил признание.В колата докато пътуваха с Джемре и каза , че на него не му бил казал , че го обича.Вече всички знаят.И Дафне  Hug  е много права като казва , че един мъж на честта, какъвто твръди, че е Кузей, ще му иде да се гръмне след като вече всички знаят, че твърденията му са гола вода...Тоест, чест, достойнство - неща на които твърди , че държи, при него са само на думи.
Джемре с това нейно вечно навиране между двамата не се ли усещата как ще плаща ама много яка цена.Всъщност от трейлъра става ясно, че вече започва да си плаща.
Относно клептоманството- не мисля, както казва Алиса ,че няма значение.То допринесе за пълнокръвния образ на Джемре.Сега виждаме как един друг "кух" образ започва да се пълни.

sinq laguna  newsm10 Абсолютно споделям !

Общи условия

Активация на акаунт