Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва в Британика според опита на родителите?
Какви алтернативи са намерили родителите на деца, които не са доволни от Британика?
Какви са някои от недостатъците, които родителите съобщават за Британика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва в Британика според опита на родителите?
-
Какви алтернативи са намерили родителите на деца, които не са доволни от Британика?
-
Какви са някои от недостатъците, които родителите съобщават за Британика?
-
Какви са някои от положителните преживявания в Британика според родителите?
-
Какво е мнението за размера на групата в курсовете по английски език?
Което не е нищо друго освен лъжа разбира се, защото освен аз поне 20 други майки питаха за максималният брой деца в една група и ни се казваше 10-12. В крайна сметка си поискахме декларация в която се отписваме заради тази бройка деца, за което те дори не ни уведомиха. Щели да ни върнат парите. Изобщо.........не съм очаквала подобно нещо, толкова лъжи, такава меркантилност и т.н. Споделете при вашите деца как е в тази школа ?
Ще мислим с мъжа ми какво ще правим, до уикенда трябва да решим.
. Доволна съм, но аз съм работила в Британика и всичко, което е написано тук знам, че се случва. Изобщо нямам илюзии, че ако има желаещи няма да ги направят и 15 деца в група. Когато записвах моето дете, чух че трудно ще съберат деца за нашата група. Бяха на границата - 6, а аз знам, че при 7 деца правят група. Така и стана, но няма гаранция, че втория срок няма да попадне в голяма група. Госпожата им е строга и явно ги поставя на място, а това на моята госпожица й допада най-много - реда.