Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 351
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
елитните терапии включват ензимна фаза  Heart Eyes ензимите (протеилотичните) почистват излишните натрупвания по косъма и става гладък и полиран  Peace

базата на МШ терапията също включва ензими, преди да намеря ензимната фаза на шварцкопф - ползвах един уникален body wash с ензими; аз изобщо - като цяло - много много ползвам ензими в козметиката си  Peace

хубаво е да си вземеш и втората фаза - колагена - за мен е уникалан терапия, не циментира - придава гъвкавост

за Шварцкопф - имам балсама и маската - те също съдържат колаген, което за мен е предимство, този спрей е ми е минал пред мерника, но вече е на мушка  Heart Eyes

Алена, ще се радвам да ми пуснеш линк към твои обяснения за колагеновата терапия или да ми разкажеш как точно я поставяш и какви са ефектите!

# 316
Като отвориш шишенцето се вижда бяла кремообразна смес, не мога да определя аромата. Хубав е, парфюмен, но не съм с много добро обоняние, така че някой друг ще трябва да се включи по тази част.

Аз не съм имала проблеми с продукти от сайта или поне не съм хващала ментета.

# 317
Моля, тези които са ползвали спрея Uniq one да споделят какъв му цвета, аромата и друго за каквото се сетите, понеже четох, че от сайта Ензо пращали ментета и развалени продукти и да мога да се ориентирам дали са ми доставили оригиналния продукт. Благодаря.

И на мене ще ми е интересно . Peace ... въпреки , че до момента за нещата , които съм получавала от сайта нямам съмнения - доволна съм. Peace

# 318
Момичета може ли да ме насочите как действа този кашмирения шампоан,доволни ли сте newsm78

http://www.hairsupermarket.com/p/1874

# 319
  • Варна
 Този нощен спрей  на Шварцкопф го имам от доста време,но още не съм го ползвала.Смятах да го пробвам тези дни.Ще пиша след това.

Последната ми придобивка е Еликсир Ултим за изтощена коса.

От днес чакам и аз Uniq One.От доста време се надявах ,че ще го пуснат в Енцо.Feeling,благодаря,че сподели снощи Hug

# 320
  • в 1001-та нощ
Момичета може ли да ме насочите как действа този кашмирения шампоан,доволни ли сте newsm78

омекотяващо, имам малко останало - мога да ти пратя за проба  Peace

# 321
Извинявам се, но нямам много време да чета назад, а с търсачката не ми излиза нищо.
Интересуват ме шампоана и балсама от серията http://zlatnaribka.com/category/bonacure-time-restore-br-za-zrql … ytnqvane-421.html
Подходящи ли са за смесен тип коса /с мазни корени и сухи краища/, боядисвана редовно, без сила и еластичност. Целя повече жилавост, здравина и еластичност.
Ползвам и други продукти, но как биха ми се отразили тези. Приемам и други предложения.

# 322

омекотяващо, имам малко останало - мога да ти пратя за проба  Peace

благодаря, ще обмисля този вариант Simple Smile

# 323
  • в 1001-та нощ
fitblond  newsm78 имах един подробен пост със снимки и обяснения, но не го намирам  newsm78 ако някой пази линк да помогне - ще се радвам  Heart Eyes

иначе - косата се измива и подсушава, нанася се ензимната фаза, масажира се в косата постоява малко 5-10 мин и се отмива с вода. Подсушаваш. Нанасяш колагена, пак масажираш в косата, разресваш и оставяш да постои 5-10 мин и отмиваш с вода 

аз първата фаза я държа до 10 мин, а втората 20 мин

резултат полирана, гъвкава, жива коса, укрепена, но не пресушена  Peace

# 324
fitblond  newsm78 имах един подробен пост със снимки и обяснения, но не го намирам  newsm78 ако някой пази линк да помогне - ще се радвам  Heart Eyes

иначе - косата се измива и подсушава, нанася се ензимната фаза, масажира се в косата постоява малко 5-10 мин и се отмива с вода. Подсушаваш. Нанасяш колагена, пак масажираш в косата, разресваш и оставяш да постои 5-10 мин и отмиваш с вода 

аз първата фаза я държа до 10 мин, а втората 20 мин

резултат полирана, гъвкава, жива коса, укрепена, но не пресушена  Peace

Благодаря ти, аз открих един твой линк към двата продукта - http://www.sleekhair.com/8603.html и си отговорих на въпросите. Сега ще питам фризьорката ми дали дистрибуторите на Шварцкопф могат да ми ги доставят, а ако не - ще поръчвам от някъде!

По въпроса на XS за действието на Кю10 - моята коса също е с тенденция към омазняващи се корени и тази тенденция е особено изразителна в седмицата преди да поядисам корените си. нямам спомен терапията да ми е омазнявала косата, нито да я е сплесквала. Но пак казвам - през времето, когато я използвах, бях още с доста изтощена коса, ето защо видях само плюсовете на тази серия. Като цяло присъствието на колаген, ензими и кератин не предразполага към омазняване и слепване, а напротив - към уплътняване и заздравяване на косата.

# 325
  • в 1001-та нощ
 Peace

колагена с Q10 - никак не омазнява и не приглажда, напротив, косата е много витална и хлъзгава  Peace

# 326
Момичета,да се похваля аз овладях косопада  Party

# 327
  • в 1001-та нощ
честито  Blush

# 328
Много благодаря за отзивите, звучи ми точно така каквото търся. Ще поръчам и дано наистина да ми пасне.

# 329
Някой попита за натуралната серия на Лореал с маслината   bouquet

Шампоанът е доста тежък, почти не мие, повече омазнява, отколкото да мие. Доста по-тежък от абсолют рипер. Такива са ми вижданията, сега ако го пробвам  може и други да са ми впечатленията.

Маската е ОК, досега маска, която да ми е много тежка не съм срещала.  Peace

Лорен, добре дошла отново при нас. Аз лично от Алтерна имам впечатления от един единствен шампоан, ммм...какъв

http://www.lookfantastic.com/alterna-caviar-anti-ageing-blonde-s … 0ml/10305695.html

Определено е впечатляващ откъм лукс и действие. Успех с новите ти начинания. Аз лично съм голям фен на Керастаз, но ако в Пловдив имаше Алтерна с удоволствие бих ходила в такъв салон. Но вече почти всяка марка май може да се купи отнякъде, въпросът е поне да не се дублираш с толкова много салони, които работят само с едно и също, та чак доскучава

Общи условия

Активация на акаунт