Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 323
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
...
А като марки, кое да гледам: Чи или другите? newsm78

освен шампоан друго ползваш ли?

# 361
  • София
В Дъглас и БЗ има Тиджи предимно от професионалните, няма Керастаз, Чи, въобще почти всичко, което се предлага в рибката  Peace поне от последния път, когато разглеждах
Ясно! Благодаря ти! Поне ми се по изясни картинката.  bouquet
kopche, хидратиращия шампоан на Афоджи е много добър. Ако няма кой да ти даде за проба от потребителките в София, аз мога да ти пратя за проба.
Благодаря ви много за отзивчивостта момичета!
Cesari/ Olia благодаря и на теб, че откликна веднага!
Направо него ще си поръчам следващият път, като ми попривърши Фитовалчето, че него скоро си го взех, а съм страшно доволна от него. Hug
Другият вариант е -в размените да погледна. Hug
...
А като марки, кое да гледам: Чи или другите? newsm78
освен шампоан друго ползваш ли?
Да, кристали за коса. Биофарма. Както и млякото на Балея с кайсия за лесно разресване.
Имам и един термозащитен спрей за коса на Сояс, но да ме пита, човек за какво съм го взела като не го ползвам.... Crazy Joy Колкото да се води, че имам и такова. Joy

# 362
  • Miami
Момичета,препоръчайте ми хубави кристали за коса.Косата ми е тънка,чуплива и изрусена.Цена-до 20лв. не по-скъпи.
Мнения за тези :

Ползвала съм и двата вида кристали и ми харесват и двата. В момента съм  с тези на Роланд(първите), миришат много хубаво.

# 363
Момичета,препоръчайте ми хубави кристали за коса.Косата ми е тънка,чуплива и изрусена.Цена-до 20лв. не по-скъпи.
Мнения за тези :

Ползвала съм и двата вида кристали и ми харесват и двата. В момента съм  с тези на Роланд(първите), миришат много хубаво.
Охх,кои да взема.Тъкмо викам ще взема с по-големите милилитри,то и двата вида са 100мл. После викам по цена,те  са по 16лв.  Laughing

# 364
  • Miami
Аз си взех първите пак, защото ми миришат по-хубаво. Иначе като ефект мисля, че са еднакви, поне на моята коса  Peace

# 365
  • варна
Правих си арганова терапия в салон, сега се чудя с какъв шампоан да си измия косата - имам на Лореал Форс Вектор, на Лакме deep care, хидратиращият на Афоджи и на керастаз за обем Thinking

# 366
Аз се спрях на
http://zlatnaribka.com/promo-paket-terapiq-za-silno-iztoshtena-k … html#.UHgcPMVFUZw като шампоан и балсам
и http://zlatnaribka.com/protein-v-dve-stypki-za-silno-iztoshtena- … html#.UHgcTsVFUZw това
Чудя се да добавя ли маска някаква или?
Аз още имам от аргановата маска за коса.Хубаво ли е всички неща да са от една серия?

# 367
Здравейте,преди малко си взех Uniq one (май последния) от Enzo,както и серума.Има ли момичета,които вече са го ползвали да споделят впечатления...?Доста чудодейни свойства му се преписват,но друго е от първа ръка да се разбере действително ли е newsm74 .

# 368
Извинявайте, че така нахълтвам в темата ви.
Искам да ви питам кой от тези 2 продукта да избера?
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Cristalliste-Bain-Cristal- … ing-Shampoo-250ml или http://www.feelunique.com/p/L039Oreal-Professionel-Inoa-Color-Ca … mpoo-250ml?q=inoa.
В момента косата ми е боядисана с Иноа. Но тук се оказа, че това удоволствие ще ми струва 175 евро и няма да я боядисам с тази боя, колкото и са ми харесва.
Иначе косата ми е средно дълга, с фин косъм, но гъста.
Сега се чудя кой от тези два продукта е за предпочитане. Днес ходих във един фризьорски салон в който ги продават, но жената за всеки шампоан каза фабилас и аз тотално се обърках.

# 369
  • в 1001-та нощ
Здравейте,преди малко си взех Uniq one (май последния) от Enzo,както и серума.Има ли момичета,които вече са го ползвали да споделят впечатления...?Доста чудодейни свойства му се преписват,но друго е от първа ръка да се разбере действително ли е newsm74 .

чак  пък чудодейни  Rolling Eyes Embarassed нормален продукт за коса, ако не се ползва правилно няма да се хареса, ако се ползва правилно и в подходящите случаи е ОК  Peace

# 370
a.l.e.n.a  ти ползвала ли си и какво значи правилно? впръсква се на измита и влажна коса без отмиване ...не виждам къде може да се сгреши Simple Smile А" чудодейни "се изразих,защото първото нещо,което ти излиза в гугъл след като изпишеш Uniq one е,че е най-добрия продукт в света с 10 действия.Та именно за тва питам някой от ползвалите го с какви впечатления са.

# 371
beladonna,
аз го имам този спрей на uniqone, отначало не ми допадаше. Mоже би, защото го слагах на по-суха коса, но откакто го слагам на по-мокра ми харесва повече. Не ми допада обаче аромата му, но на много други пък им харесва ( въпрос на вкус).

И по темата Митикойл с какъв аромат ли е? Дали ще ми хареса повече от на Uniqone?  Mr. Green

# 372
beladonna, повечето отзиви за спрея са положителни.  Hug

# 373
Извинявайте, че така нахълтвам в темата ви.
Искам да ви питам кой от тези 2 продукта да избера?
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Cristalliste-Bain-Cristal- … ing-Shampoo-250ml или http://www.feelunique.com/p/L039Oreal-Professionel-Inoa-Color-Ca … mpoo-250ml?q=inoa.
В момента косата ми е боядисана с Иноа. Но тук се оказа, че това удоволствие ще ми струва 175 евро и няма да я боядисам с тази боя, колкото и са ми харесва.
Иначе косата ми е средно дълга, с фин косъм, но гъста.
Сега се чудя кой от тези два продукта е за предпочитане. Днес ходих във един фризьорски салон в който ги продават, но жената за всеки шампоан каза фабилас и аз тотално се обърках.

До колкото знам, Кристалисте е подходящ за млади коси, без особени проблеми. Набляга на блясъка.
Серията Иноа за мен е чудесна. Благодарна съм на прекрасната съфорумка, от която я получих!       bouquet
Напомня на Витамино Колор, но усещането е по-луксозно. Шампоанът прави страхотна пяна, кадифено мека. Балсамът се грижи за мекотата и блясъка. Харесва ми, че липсва лигавото усещане, но не и мекотата.
Харесва ми много.   Heart Eyes
С удоволствие бих пробвала и маската!  Simple Smile

# 374
Laurii ,мерси за мнението.Аз пък имам Митикойл-а и много ми харесва и като аромат и като финиш.За сравнение например с коприната на CHI и Moroccanoil ...разликата е :Коприната е по-мазна и походяща за крайчетата,а мароканойла е много лепкаво на мен не ми допада...,докато Митика е идеален като консистенция за цялата дължина Simple Smile..Благодаря и на tedi133 за коментара.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт