Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 800
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Scintillia, мога да донеса Citizen Queen и Balenciaga L'Essence в неделя, но ще си тръгна към 13:30.

# 121
Привет, парфюмни Simple Smile Както винаги е удоволствие да ви чета и за да не е един гол запис ще се похваля, че си закупих Sun на Jil Sander и се върнах в детството си, в резултат на което не мога да спра да се душа  Mr. Green
Относно кафето ... обожавам аромата му, но мисля, че би ми харесало единствено на кожата на ММ Simple Smile Или ако е за мен, по-скоро да бъде заглушен. Поне за мен кафето не е горчиво, тъй като го приемам единствено такова, т.е. душа  Laughing, но не пия. Действа ми изключително зле и по този повод се сетих да ви поздравя с нещо забавно

Хубав ден от мен  Flutter

# 122
Бройте и мен, и Karen като присъствие утре.  Flutter
Нямам търпение да Ви видя, омайни Heart Eyes

# 123
  • виртуално
Бройте и мен, и Karen като присъствие утре.  Flutter
Нямам търпение да Ви видя, омайни Heart Eyes

заради вас ще се постарая да дойда  Hug
ако не успея - виртуален поздрав

# 124
привет моми4ета,
и аз се влюбих в Ботега Венета. Къде го продават най-изгодно? дори и като тестер ме устройва... а има ли сайтове, от които може да се купи проба/ миниатюра? във fragrancex, fragrancedirect i feelunique го няма, а от тук нямам достъп до strawberrynet (не ми стана ясно защо ми дава аccess denied, но поне цената да можех да видя).

От дълго време любими аромати са ми Perles De Lalique i Sensuous na Estée Lauder.
В4ера много спонтанно си купих Ноа на Kaшарел с идеята за евтин по- лек аромат и малко да разнообразя, но може и да го върна. Ботегата не ми излиза от главата.

# 125
  • Велико Търново
Densi  bouquet
Azalee,ето в този сайт гледах Ботегата,но не съм поръчвала оттам/все още Wink/ - http://www.enzo.bg/bottega-veneta/bottega-veneta-veneta-50-ml-parfjumirana-voda/

# 126
привет моми4ета,
и аз се влюбих в Ботега Венета. Къде го продават най-изгодно? дори и като тестер ме устройва... а има ли сайтове, от които може да се купи проба/ миниатюра?
Има миниатюри в немския еВау.
И го има тук.

# 127
  • Чукарландия
Скрит текст:
Момичета, ако някой иска Mauboussin for women, ето го много евтино. Пишете ми на ЛС, да се комбинираме. Peace

Ето.

# 128
И да кажа какво прелестно коремче имах удоволствието да видя днес!  Heart Eyes Олето е простоооооооо Two Hearts newsm76 откачих от радост като я видях с пупката. hug Прекрасна, прекрасна! Grinning

Не бях влизала в парфюмерия с месеци! Вероятно от май насам. Пробвах 100 неща, но носът ми още не е съвсем в час. И все пак Новата черна рокля ме спечели с безкрайно различните си нюанси през цялото невероятно развитие. Толкова променлив парфюм май скоро не съм тествала. Началото и не ми хареса, но то се промени още след 5-та минута. Имаше моменти с лека горчивина на костилки от череши, но не от компот, а от вишновка, през останалото време имаше моменти на препратки към Lolita edp и Fleur Defendue. Улегна красиво! Хубав парфюм, ако нямах втората Лолита, можеше и да го заискам.
Най-сетне една Мис Диор да ми хареса, а именно Le Parfum! Чудесна дървесина, няма посочена в състава, но при мен е това Rolling Eyes!! Наистина красива и шишето с тази джуфка ми хареса. Слава Богу при мен не крещи от сладост или да преобладава ванилия, а основно избива аромат на дървесина. от къде, не знам. Много ми хареса!
Новият Ланком - ужас, да не подуша повече това нещо. Close Нямам какво да кажа друго.
И пак Прада Кенди ми хареса ужасно много, и пак е нетрайна на кожата ми! Confused Може би Мис Диор ще спечели, ако реша за един празник да си подаря парфюм. Макар да нямам много ищах, честна дума. Thinking
Balenciaga L`Essence - хубава, зелена, същи She Wood Velvet Forest Wood, който успешно ползват синовете ми. Laughing В тази връзка новият Potion на DSQUARED с нищо не ме накара да го запомня. Rolling Eyes

Имах удоволствието да видя още две прекрасни дами и да хапнем от най-прекрасния на света чийз кейк. Crazy Hug
Изобщо, не бях се отдавала на парфюми така от доста време, защото не съм изпитала нужда от това. Днес беше хубаво! Grinning

# 129
Azalee, http://www.basenotes.net/threads/229160-The-SALE-worth-waiting-for! тук го има на супер цена. Купувала съм от продавача много е коректен и парфюмите са оригинали.

# 130
благодаря ви! в дъглас се запознах с аромата, но се надявах онлайн да се намира на по-изгодна цена.

# 131
Днес имах една мини предварителна среща, тъй като утре ще дойда за кратко и ще трябва да съм много бърза и премерена в тестовете. Ще видите Олето утре какво искрящо излъчване има!
Всичко са първи впечатления, само Bottega Veneta и Bal d'Afrique съм затвърдила като впечатления. Май ще се купува Ботега-та...
И такааа...
Saat Safa - хубава дървесна роза, лекарствен агар, шипрее ми, прилича ми на Agent Provocateur и Midnight Oud. Остана с животинска пиклива нотка накрая...
Very Irresistible Poesie d’un Parfum d’Hiver на Givenchy - започна и се разви неочаквано приятно за мен. Много се различава от основната линия, която следват останалите от серията Very Irresistible. Сочни плодове в началото (малко като в пунш, но без сладостта), горчиви цветя и канела по средата, без да преобладава роза, накрая ми е метално-чаено-землист. Добро и интересно развитие.
Iris Poudre - Frederic Malle - както и Bal d'Afrique този е дискретен, близо до кожата. Повече ми допада какво остана на презрамката на потника ми, отколкото на самата кожа, където просто ухае на хубаво, но нищо конкретно и ясно усещащо се. Да, пудра, вкусна, ванилена, с малко сапунест привкус в началото, но после е като мляко с ориз без канелата, че и виолетки откривам. Накрая май точно ирисът остава, метално-сапунестия мирис на ирисовото масло. И едва доловим мускус. Нежен, ефирен, красив. По подобен начин миришат стаята и дрехите на детето и много ми допада. Има нещо "човешко" в този аромат.
Puro Fico на Officina delle Essenze - много сочна смокиня в началото, след това поизсъхна като смокиновите листа, овласини се и сега вкъщи сравнявам със Сантал Масоя - ми много си приличат в основата! Тази смокиня е с горчив остатък като от индийски пръчици, следователно си мисля, че има сандалово дърво и/или тамян в нея. Оттам избива и леко мъжествено. Приятна е, но не мисля че е моят тип смокиня, но всъщност й трябва самостоятелно разносване, за да я преценя по-добре.
Lann-Ael на Lostmarc'h - ooo, вкусотия прекрасна! Заприлича ми на Jeux de Peau, обаче е още по-вкусен и няма мъжествена нотка на неядлив кокос! Текат лигиииии! Маслени бисквити с много и суха ванилия, канела, печена ябълка и сметанов сладолед. Не е за хора на диета!
Припомних си Bal d'Afrique и разбирам защо се харесва. Много премерен и дискретен аромат, фин и толерантен. Няма върхове или спадове, ръбове, развитие или открояващи се нотки, а просто един перфектен микс от най-нежни аромати. Подобно на Жестоката Гардения като идея, осъществяване и въздействие. Поне върху мен. Все пак и него бих разносила самостоятелно.
White Goldskin - Ramon Molvizar - голямата работа! Започна креместо зелено, след това мина на пачулесто зелено! И ако не беше тънката пиклива нотка, която долавям отвреме-навреме, щеше да е перфектния шипър! Чудна композиция, в която долавям единствено горчива цитрусова кора и пачули, а пикливостта я отдавам на кожа, която не е кожа...Не мога да го обясня. Просто кожата в парфюм принципно не я разбирам така, както е в този. Еееех, хубав е...........
Cologne Pour Le Matin на Мосю Кюркджиян - хубав цитрусов колонь, даже по-женствен, даже по-момичешки, отколкото очаквах. Но трайността му е никаква. И на тая цена...
От новите в нашите магазини пробвах:
Potion - D'Squared - дамския, в началото като че ли ме привлече повече от блотер, на кожата ми е просто приятен. Започна пудрено с привкус на нуга (и с теменужки, и с ванилия), ама после остана ванилия с нещо зелено-горчиво. Донякъде като че ли прилича на Covet, усеща се и тъъъънка шипровост, но не си заслужава 100лв за 30мл. Може би сам повече бих го оценила, но на фона на всичко останало е незабележим.
Boss Nuit pour femme - интересна масовка! Започна плодово, сочно - кайсия или праскова, но без да е прекалено сладък, после стана жасминово-шипров. Донякъде прилича на Jasmin Noir, но не ме дразни, не е обсебващ и главоболен.
Carita edp - ох, легна ми на сърцето! Него последно пробвах, бях си го харесала преди време от блотер. Виолетки, ванилия, мускус...Прилича на Хелиотроп на Етро и сигурно и хелиотроп има. Мек, кремест, траен. Иде ми да гушкам, гушкам, гушкам...Ето един тип ванилия, който много ми допада, без да е сладкарска, натрапчива, лепкава.

Да, Оле, права си, че Mon Jasmin Noir edp прилича на Balenciaga L'Essence, въпреки че Баленсиагата има една идея по-мъжки привкус и по-малко жасмин.
Като се надуших с кафе и печени чушки, опитах се да се дистанцирам от всеки отделен аромат върху кожата ми, за да разбера какво най-много се усеща отстрани. Е, виолетковата кожа на Ботега и пачулито на White Goldskin най-силно ароматизират аурата ми в момента. Написах си. Отивам да се къпя...

# 132
  • София
Scintillia, мога да донеса Citizen Queen и Balenciaga L'Essence в неделя, но ще си тръгна към 13:30.

Супер! Ще гледам да не закъснявам!  Peace

# 133
Бижу , днес от бегло пръскане и аз усетих Мис Диор Ле парфюм по същия начин-хубава дървесина.Ще пробвам пак, но си помислих  че става за самоподарък ако ми дойде муза Grinning Hug
Малката черна рокля ми замириса на череша, костилка ,компот- не ми допадна, но не усетих нищо химично.

# 134
  • USA, Steak State
Вчера пак тествах въпросната Малка черна рокля. Е на мен си ми ухае на кисели вишни точно с костилката които се варят на сладко, някак и дим хващам. На моя пък не му ухае на нищо подобно, ни вишни ни череши открива. Странна работа...

Преди малко ми каза, че Черният кашмир му ухае на канела пък. Ново 20, викам нещо тамян ала бала не хващаш ли "Ами не...".  Mr. Green Доста обмислям дали да го обновя като го свърша, но реакцията му ми показва, че май си трябва. Рядко се впечатлява от ароматите, които нося.

Общи условия

Активация на акаунт