Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 819
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Паяче, моят мъж ме скъсва от смях, защото напоследък каквото и да му поднеса все на жасмин му мирише. Crazy Един ден, тук на скоро, му поднасям да помирише някакъв парфюм, ама го предупредих да не ми отговаря с дежурното "жасмин", а той се хили и ми отговаря: амиии, мирише ми на... жожоба! hahaha Бас държа, че не знае изобщо как мирише жожоба, щото и аз не знам! Laughing

raz_nejena, нали! Хубаво дърво. Мисля си, че може достойно да замести нетрайната за мен, но прекрасна иначе Прада Кенди. Ти намираш ли прилики между двата?

# 136
Днес носих цял ден Льо парфюм Диор. Щом го намеря на подходящата цена ще го взема. Нарочно се напръсках супер силно, направо се полях, за да видя да не ме души или да е прекалено сладък и да ми изкарва някакви тъпи жилки, добре ми е.

Припомних Роуз Сплендид Аник Гутал, много зле на моята кожа!

# 137
Бижу, прадата мирисах два пъти но ми се стори по-сладникава.Диора ми хареса много повече, но  може би има прилика. ММ също хареса Ле парфюм много. Но си иска сериозно пробване минах набързо през БЗ а с тях не ми се разправяше.Ще мина през Прити шоп да си потърся виал евентуално и там да се напръскам по-сериозно идната седмица. Сега огледах то по сайтовете го няма, скъп е, ще го мисля ако пак ми хареса както днес. newsm78
Вчера се бях поляла с Каролина Херера и доста ми хареса. Бижу , ти си откривателка Peace  bouquet

Денси, като си помисля че този роуз сплендид по едно време на сляпо щях да го вземам Grinning

# 138
Вчера се бях поляла с Каролина Херера и доста ми хареса. Бижу , ти си откривателка Peace  bouquet
Stuck Out Tongue hug Радвам се, че ти хареса!

# 139
Искрено се забавлявам с писанията ви за новоизлезлите парфюми и на 80% се разминаваме в усещанията, което потвърждава колко различно възприемаме ароматите.
Абсолютно и през ум не би ми минало да сранявам Кенди с Льо парфюм ooooh!

МЧР- радвам се, че намира почитатели. Не откривате ли бегла прилика в началото с Делис ПП, а в базата с Инсоленс едП newsm78

Установих, че на блотер всички парфюми са ми блудкави.

# 140
И аз се забавлявам! Laughing
Мразя Делис на Картие във всичките му форми и не намирам прилика между нито една фаза от развитието на МЧР с него. Crazy
Онзи ден се разминах рано сутринта с една девойка, която мощно се беше наинсоленсила и разбрах, че и този парфюм съм намразила... И него го няма в МЧР.
Носове... Outta Joint hahaha

# 141
Определено има прилика с Делис пп, но за мен той е по-плодов и много по-хубав.
Нещо започват скандали с името Малка черна рокля. Тя /дрехата/ е измислена от Шанел, а Герлен, които никога не са правили дрехи, правят парфюм с това име твърдей че МЧР не е ничия, а е смивола на Париж и на елегантността. От Шанел със сигурност не били щастливи от факта и започва сериозно да се шуми. Дали пък няма да има ново име този парфюм?! Whistling

Не намирам грам прилика обаче между Льо парфюм и омразната ми Прада Кенди.

# 142
 Joy Денси, при мен е обратно. Кенди обожавам, докато Льо парфюм ми седи някакво такова, като никакво цветно парфюмче при това натъртващо и евтинеещо Whistling О къде ги надушвате тия дървесини незнам все едно за различни парфюми говорим.

пп. Ау, Бижу, кога успя и Инсоленс да намразиш?

# 143
Ами аз пък карамел не откривам в бонбонената Прада! Laughing
И никакви цветя в Miss Dior Le Parfum. Crazy
И в двете основно мокра, сладка дървесина! Обаче в Le Parfum в достатъчно удовлетворяващо ме количество в повече от Candy. Peace Whistling

Относно Инсоленса - имах го, размених го почти неизползван, само 2-3 мл бяха използвани. Сякаш никога не съм го харесвала достатъчно. Просто го придобих във времето, когато се пързалях още по форумски масови припявки по този или онзи парфюм като всеки глупав, начинаещ парфюман(така ли се пише?). Mr. Green
Изобщо, Априлските виолетки, които чувам масово се харесват по срещи, не харесвам. She Wood пръсках един ден и вече не го ползвам, защото се оказа, че стои чудесно на мъже... Не съм виолетов фен и това е, добре че нямаше Инсоленс едП, когато се бях засилила да го купувам, там от където щях.

# 144
Годес, аз дървесина не усещам в Льо парфюма, а гъста амбра с ванилия, цветя и добра подложка от пачули. Добра ми е амбрата в този парфюм, търся още по-хубава, но тя отива в супер висок ценови клас и на този етап продължавам търсенията.

# 145
  • София
Кендито за мен си е карамелено лате + бензоин и сухо дърво в базата.  Heart Eyes Аз намеквам, намеквам ,че я искам за годишнината, той явно разбира очевидния намек и все повтаря ,че ще ми купува чушкопек...  Mr. Green Crazy Аз пък ще му купя тиган, здрав, за да му разбия дървената глава.  bowuu

Ако , ще е нещо свързано с чушки, поне  Pulp да ми вземе..пък.  Crossing Arms

# 146
Бижу, по виолетки и аз не си падам, с малко изключение- Аметистовата кожа Heart Eyes Инсоленс не ми е така виолетков.
В Кенди освен карамела, който много ми харесва, се разтапям от кеф с муска в базата, направо се разчувствам.

Денси, най-добрата амбра, която познавам е Amber Absolute на TF.

Куражче, така ме радваш Joy

# 147
Е тая, тая е....но познавам и по-добра, Амбър Уд на г-н Килиън.

# 148
  • София
Това още с подушването го изхвърлих от полезрението си с писъци  Mr. Green За мен най-добрата амбра е Амбър Локситан.

# 149
Това още с подушването го изхвърлих от полезрението си с писъци  Mr. Green За мен най-добрата амбра е Амбър Локситан.
Кое ТФ или Килиън?

Локситанския домашен амбър седи божествено на ЛМ, върху себе си не съм го прилагала все още, но няма да пропусна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт