Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 876
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
1. Soir de Lune
2. Stella Stella McCartney
3. "Розова нощ"  Grinning.

# 421
  • Germany
Атти, няма да се плашиш, нова колекция ще си направиш Party Whistling. Аз цял списък спретнах вече какво ще купя след втория Mr. Green Wink
Сънче, заповядай
Скрит текст:
Решили вълка,заека и хамстера да си правят театър.Приготвили декори,измислили постановка,поканили публика и вечерта преди представлението вълка казал:
- Щом вече сме актьори,трябва да си измислим и някакви сценични имена.Аз ще съм Вуйо.
- Супер! Аз тогава ще съм Зуйо. - казал Заека
- Аааа,аз няма да участвам...
Страшно ми харесват обиците на фламенкото Mr. Green

# 422
  • София
Off-виц:
Скрит текст:
Вълкът, заекът и хамстерът решили да играят на разузнавачи. Трябвало всеки да си измисли агентурно име. Вълкът казал - Аз ще се казвам Вуйо. Заекът казал - Аз пък ще съм Зуйо. Хамстерът се нацупил - аз пък няма да играя  Crossing Arms

Аз от шУшенцата си харесах лилявкото на Алберта Ферети  Heart Eyes много ми е инсоленсно  Flutter

# 423
  • Варна

"Представете си следния хорър сценария - налага ви се да се разделите с цялата си парфюмна колекция, като:
1. Имате право да оставите само един парфюм - кой ще бъде той?
2. Имате право да купите още един и да си направите нова колекция - кой ще бъде той?
3. Как ще се казва новата ви колекция? "

1. Коромандел
2. Пулп
3. Мазе със зимнина  Mr. Green

В момента съм в толкова безхаберен период и ме владее такъв тотален безинтерес към парфюми и всякакви козметични чудеса, че наистина спокойно мога да карам само с тези двата. Пък мога и без тях. Отегчена съм от тези неща.

# 424
  • София
Здравейте. Имам един въпрос. Много моля, кажете ми кои чужди сайтове за парфюми в момента доставят до България - няма проблем и да се взимат от митницата. И още един въпрос имам - защо в този сайт излизат и цени в левове  http://www.fragrancex.com/index.html ? Много благодаря предварително и лек ден на всички   bouquet

# 425
  • Бургас
2. искам, искам, искаааааам гоооо

# 426
1. Инсоленс едт;
2. Коромандел (не го познавам, но често го споменавате и ми е любопитен);
3. Гладна кокошка просо сънува Simple Smile.

# 427
  • Sofia
Гледах си гардеробчето и не мога да отговоря еднозначно на въпроса кой един...
Подобно на Мимс съм отегчена от всичките си парфюми. Искам нещо различно, но не зная кое е.
Знам само , че е нещо нито твърде сладко, нито горчиво, не е шипрово, изявено смолисто или подправково. С малко кожа, но без да е животински или химичен. Цветно, но не моноаромат, нито мазен или твърде белоцветен...  В никакъв случай плодов.  Искам да е елегантен и присъствен, без да е тих, нито обсебващ пространството и крещящ.
Т.е. знам какво не искам да е, но не знам какво искам.  Blush

# 428
  • Germany
За мен такъв е Citizen Queen  Peace

# 429
Ковачева, тази игра хич не ми се играе дори, но ще ти угодя Hug
1.Feminite du Bois/ Shiseido.
2.Ще си купя веднага Elixir des Merveilles Mr. Green
Първото и второто може и в обратен ред Wink
3. Untitled.

# 430
  • София
Гледах си гардеробчето и не мога да отговоря еднозначно на въпроса кой един...
Подобно на Мимс съм отегчена от всичките си парфюми. Искам нещо различно, но не зная кое е.
Знам само , че е нещо нито твърде сладко, нито горчиво, не е шипрово, изявено смолисто или подправково. С малко кожа, но без да е животински или химичен. Цветно, но не моноаромат, нито мазен или твърде белоцветен...  В никакъв случай плодов.  Искам да е елегантен и присъствен, без да е тих, нито обсебващ пространството и крещящ.
Т.е. знам какво не искам да е, но не знам какво искам.  Blush

И аз съм така - писнали са ми моите, искам нещо ново, ама не знам кое.
Карен, пробвала ли си Фраганс на Айсберг?

# 431
  • виртуално
1. Sensuous Noir Estée Lauder
2. Alien Essence Absolue Thierry Mugler
3. Светлина в тунела

# 432
  • София
1. Ботега Венета
2. Хиноки
3. искам още  Mr. Green

# 433
1. Амбр наргиле
2. Ветивер тонка
3. нищо не искам Laughingи мен ме е обхванало безхаберие дори тонката дето ще си купя не ми е спешна Grinning

# 434
1. Chanel Beige
2. La vie est belle Lancome
3. Craved addiction  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт