Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 816
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • София
1. Venezia Laura Biagiotti
2. Feminite du Bois Shiseido
3. "Обсебваща колекция"

# 436
  • Козлодуй
Аз всъщност имам още едно силно желание,затова ще играя още веднъж Mr. Green
1.Tobacco Vanille
2.Cruel Gardenia
3.Два са твърде малко
 Mr. Green

# 437
  • някъде под слънцето...
foxysilver
Сън4о ти е отговорил за Монатла
Сега за играта
единствен отговор
Спирам да си представям.

# 438
  • Перник
DNKY - be delisious
Nina Ricci - Love in Paris

# 439
1. Chanel 5
2. Magie Noire
3."Да влиза следващия..."

# 440
Вчера случайно пробвах Флоработаника на Баленсиага. Бутилката е почти кичозна. Сокът ме изненада. Обикновено карамфил е труден за пресъздаване и носене. Commes des Garcons Red Carnation, например, е реалистичен, но съдържа твърде много clove (мисля, че е подправката карамфил). Флоработаника не е моно-аромат, което всъщност е добро решение, и е изненадващо свеж и само деликатно подправков. Топъл, игрив е, и без синтетични ноти, които да дразнят. Не го изследвах внимателно, защото бързах, но определено ще се върна към него.

# 441
"Представете си следния хорър сценария - налага ви се да се разделите с цялата си парфюмна колекция, като:
1. Имате право да оставите само един парфюм - кой ще бъде той?
2. Имате право да купите още един и да си направите нова колекция - кой ще бъде той?
3. Как ще се казва новата ви колекция? "
Леле! Tired

1. Jasmin Noir
2. Les Exclusifs de Chanel Beige
3. Ботега Венета Mr. Green

# 442
Аз не играя в тази игра. Whistling Без два мога с два не. Шанели, Том Форди........два...бранда!

# 443
  • Чукарландия
И мен не ме пишете в играта. Thinking Не мога да измисля по един. Абсурд. Crazy

Моля за мнения и отзиви за Van Cleef Van Cleef & Arpels и Les Saisons Été Van Cleef & Arpels. Чета, че първият е много ванилов (ванилен). Дали е вярно? Hug

# 444
  • София
Такамммммм. Преброихме се Хамстерите - аз, sl, Денси, Белла... друг в отбора?

Белла, първия Ван Клийф е прекрасна класика, от моите - смоли, цветя... изобщо не бих подчертала ванилията при него. Даже една горчива нишка излиза там, която ме кефи много. Нареждам го в редичката на Коко, Венеция, Органза, Петицата. За студено време. С голямо удоволствие бих ти пратила, но му прецаках пръскалката, като отливах веднъж и сега не мога да се докопам дори до капка  Confused Сезоните не ги мисли, не че са лоши, но са супер нетрайни, макар и приятни. Нямат грам уау, пълнеж с една дума.

# 445
Белла, първия Ван Клийф е прекрасна класика, от моите - смоли, цветя... изобщо не бих подчертала ванилията при него. Даже една горчива нишка излиза там, която ме кефи много. Нареждам го в редичката на Коко, Венеция, Органза, Петицата.
Е пък тези трите са бъкани с ванилия във възходящ ред! Rolling Eyes

# 446
  • София
Те може да са бъкани, обаче горчивото във Ван Клийф я обезврежда до поносима степен  Mr. Green

# 447

Моля за мнения и отзиви за Van Cleef Van Cleef & Arpels и Les Saisons Été Van Cleef & Arpels. Чета, че първият е много ванилов (ванилен). Дали е вярно? Hug
Има ванилия, сладък е, но е ретро и не е много ванилов. Парфюма е много хубав, но си е ретро и малко хора успяха да го носят истински. Аз го носих и накрая го размених. Не ми е долипсвал да ти кажа. Втория не е нищо особено.

# 448
  • София
Атти, пиши ме и мен при хамстерите .. аз дори и по брандове ако играем не мога да избера само два  Laughing

# 449

Моля за мнения и отзиви за Van Cleef Van Cleef & Arpels и ...........................Чета, че първият е много ванилов (ванилен). Дали е вярно? Hug
Това е единствения парфюм докарал ми зверско, мигренозно главоболие Close Няма такова чудо! Блях! К,ва ванилия, к'ви пет лева, ретро да си .....нананана. В радуис от 50км, моля, да се държи от мен! Ако някой иска да ме убие, трябва да ме напръска с това и съм се гътнала до 30минути. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт