Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 684
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Да се изкажа и аз като почитателка на La vie est belle.
За мен изобщо не е нахален,въпреки че е доста шлейфов.Обичам го много,макар че  изобщо не е мой тип аромат.Имам някои познати,които виждам почти всеки ден и винаги отбелязват парфюмите ми.Никой не се е оплакал досега,даже много го харесаха.
Alien и Womanity не нося,даже втория откровенно го мразя.
Петя,вземай го смело щом ти харесва,няма да се разочароваш. Hug

# 511
  • Там, където ме обичат
Днес реших отново да тествам МЧР и ако не знаех предварително, никога не бих предположила, че е Герленовско творение. Никак не се вписва в моите представи за класа и изисканост. Не че не е хубав, хубав е - малко младежки, малко плодов и малко траен върху моята кожа. По-скоро ако си задам въпроса дали задължително трябва да си го купя, отговорът и е Не. 
Шалимар едп обаче, е съвсем друго нещо. Моля, всичко негативно, което съм писала до момента, да се счита за невярно. (тук си посипвам главата с пепел) Mr. Green Страхотен аромат. Уникално развитие, топъл и женствен драйдаун. Боже, как съм могла някога да не го харесвам?
Скрит текст:
И тук е момента да натопя Карен, която ми разкри красотата на Инишъл, а после аз сама се набутах между шамарите с другите Шалимари.

# 512
Ох, и аз трябва да го тествам този нов Ланком,особено като една върла фенка на ТМ.

Нещо за новия парфюм на Мадона Truth or dare да ми кажете?
Във Фрагантика са се завързали едни спорове за ТУБЕРОЗАТА, прилики с Фракас на РП, Джуси Котюр, Блонд на Версаче.
На мен ми хареса, между другото.
Няма никаква прилика с Fracas, нито Джуси, Блонд и тн. Ухае силно на тубероза и жасмин. Много силен, сладък и натрапчив. За мене лично е прекрасен Heart Eyes
Новият Naked го чакам с нетърпение Flutter

# 513
Ох, и аз трябва да го тествам този нов Ланком,особено като една върла фенка на ТМ.

Нещо за новия парфюм на Мадона Truth or dare да ми кажете?
Във Фрагантика са се завързали едни спорове за ТУБЕРОЗАТА, прилики с Фракас на РП, Джуси Котюр, Блонд на Версаче.
На мен ми хареса, между другото.
Няма никаква прилика с Fracas, нито Джуси, Блонд и тн. Ухае силно на тубероза и жасмин. Много силен, сладък и натрапчив. За мене лично е прекрасен Heart Eyes
Новият Naked го чакам с нетърпение Flutter
Наистина абсолютно никаква прилика. Peace
Жаки, Фракас е разкош нали? Heart Eyes

# 514
 yes дааа...много е хубав Heart Eyes

# 515
  • София
Цитат
Момичета, моля ви, кажете ми какво мислите за White patchouli и Violet Blond, чудя се кой от двата да взема, помогнете ми с решението. Вие кой предпочитате?

Да си кажа и моите пет стотинки - Бялото пачули е много по-рисков и особен, нося го рядко, но с голямо удоволствие. По някакъв начин е различен от всичките ми други парфюми - ударен, категоричен, т. е. е едно интересно допълнение. Има плашещо пластмасово грайферно начало, после са кремави бели цветя върху матово, неошлайфано пачули.
Докато Violet Blond има по-универсални качества и мирис, въпреки че си е присъствен и специфичен. По-тих е, има красив жасмин и мека велурена подложка.
Т. е. аз предпочитам първия, но препоръчвам втория Wink

# 516
  • Там, където ме обичат
Mомичета, особено ми е приятно да съм сред вас!   bouquet
Това е една от малкото теми, в които тонът е мек, внимателен, отстъпчив и някак си "английски".
И друг път съм го мислила, но посът по-долу ме провокира да го споделя:

Цитат
аз предпочитам първия, но препоръчвам втория
  smile3501

# 517
  • Чукарландия
Денси, опиши Allure Sensuelle, моля те! Praynig
Не го познавам, а ме заинтригува.
Изключително силен, смолист аромат. В началото е като памук с лакочистител залепен за носа. Къса глави просто. Има хубави рози и мощно пачули. Супер добра неядлива ванилия и много подправки. Аромата е велик в ЕДП концентрация, но трябва да можеш да го понесеш.
Шлейфове, трайност мощ....такива неща, тук просто не се коментират. Почти вечен е!

ЕДТ концентрацията както обикновено при Шанел, е различна. Много хубава пак, но доста по-олекотена и по-обрана. Единия е по-дневен, другия е по-вечерен.

Трябва да се пробва! newsm10
Благодаря ти!  bouquet

# 518
  • Чукарландия

Скрит текст:
И тук е момента да натопя Карен, която ми разкри красотата на Инишъл, а после аз сама се набутах между шамарите с другите Шалимари.

Joy Joy Joy

ПП Набутах се между шамарите с Шалимарите. Joy

# 519
# 520
  • София
Ох, бе, Миме, може ли да пускаш такива неща преди лягане  Whistling Hug

имам питанка - Атти беше споменала за среща, имаме ли някаква яснота по въпроса вече  Flutter
Да знам кой уикенд да си освободя  Wink

# 521
  • София
Нямаме още. Чакат се новини от рамщайнско, като се изяснят там нещата, и тук ще се изяснят  Hug

# 522
  • Там, където ме обичат
Ох, бе, Миме, може ли да пускаш такива неща преди лягане  Whistling Hug

имам питанка - Атти беше споменала за среща, имаме ли някаква яснота по въпроса вече  Flutter
Да знам кой уикенд да си освободя  Wink
Ех че хубава новина  Hug

# 523
  • Пловдив
И рекламата на Брад Пит за Шанел 5 също е уникална  Heart Eyes .

# 524
Просто страхотна е, а Брад е уникално готин.
Том Форд има дете! Да му е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт