Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 679
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Набутах се между шамарите с Шалимарите. Joy
Може ли да номинирам за Матара? newsm18

# 526
  • Там, където ме обичат
Просто страхотна е, а Брад е уникално готин.
Том Форд има дете! Да му е живо и здраво!
Искаш да кажеш, че сладурът на клипа е Том Форд?
Колкото и деца да има, аз нямам претенции, така че на воля мога да
smile3544 smile3544 smile3544

Мацки, кой е последният дамски аромат на СН?

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 14:20 от foxysilver

# 527
  • Чукарландия
Някой, ако познава Miracle Summer Lancome, моля да сподели? Като пише summer, дали е по-нетраен? Praynig

# 528

На кой клип? На Шанел 5 е Брад Пит.

# 529
  • Там, където ме обичат

На кой клип? На Шанел 5 е Брад Пит.
Не, на клипа на ТФ.

# 530
  • Пловдив
  Искам да си взема някой хубав спортен аромат , сега зимата да си го ползвам, когато ходя на спорт,  че вчера без да исках може би удуших групата с Амбър Наргиле  Laughing . Дали пък няма да ми се отразиии добре Зеления Кристал на Шанел, но някак не съм сигурна дали няма да разваля усещането си за него и да не желая да го нося в ежедневието така  Thinking . Изобщо дали съществува такова животно като "зимен спортен аромат" или да си избирам от летните свежаци? Може ли да получа някое и друго предложение по въпроса, за да си тествам другата седмица на воля по списък  Wink Сега ще поровя и в архива,  бях срещала тема - по какъв случай какъв парфюм се носииии.... спомням си , че имаше и "на спорт нося.."

# 531
  • Там, където ме обичат
  Искам да си взема някой хубав спортен аромат , сега зимата да си го ползвам, когато ходя на спорт,  че вчера без да исках може би удуших групата с Амбър Наргиле  Laughing . ..Изобщо дали съществува такова животно като "зимен спортен аромат" или да си избирам от летните свежаци? Може ли да получа някое и друго предложение по въпроса, за да си тествам другата седмица на воля по списък  Wink Сега ще поровя и в архива,  бях срещала тема - по какъв случай какъв парфюм се носииии.... спомням си , че имаше и "на спорт нося.."
Аз ходя на спорт след работа, така че спортният ми аромат е всъщност служебният. Монтали, Герлени, всичко става  Mr. Green, само без Инсоленс. Не знам защо тези виолетки не ме вдъхновяват спортно. Обратно на очакванията ми, креместо-пудрените ме тонизират и въодушевяват в залата. 

# 532
  • USA, Steak State
Спортен аромат- дезодорант против изпотяване. Мисля, че преди време се обсъждаше тази тема тук и стигнаха момичетата до този извод. Simple Smile

# 533
  • София
Може би зависи от спорта? Аз плувам и изпитвам изключително удоволствие, като мина обратно през следата си Embarassed Приятно ми е и други като са парфюмирани, но аз по принцип много рядко се дразня от чужди парфюми, по-скоро се прехласвам.
Иначе през зимата намирам цитрусите за много по-адекватни и тонизиращи - напр. Мандаринката на Аква Алегория.

# 534
Иначе през зимата намирам цитрусите за много по-адекватни и тонизиращи - напр. Мандаринката на Аква Алегория.
Мандаринката е чудесна идея  PeaceПосред зима обикновено ми омръзват сладките ориенталци Grinning

Денси, извинявай за нахалството Blushти реши ли се за Коко ноар  Hug

# 535
Не на този етап не желая да идва в колекцията ми. Не ми трябва. Peace

# 536
  • Пловдив
Благодаря момичета! Ще я потърся другата седмица за тест. Дали я има с Бз или е старо издание? Като трайност добра ли е? Наистина зависи от спорта,моят е кардио на сухо. Ех, размечтах се с това плуване, така ми е плува и на мен ( 6 години съм го тренирсла) , но за жалост в Пловдив няма басейн на ниво. Единствено Новотел Пловдив, но там тенпературата зимата е ниска, мирише на хлор адски и цените не отговарят на предлаганите условия.

# 537
Скрит текст:
ан, мен една позната ме навиваше за там добре че  каза
В БЗ имаше някакви алегории , но не помня кои може да видим Winkан

Денси,  Hug

# 538
  • София
В БЗ я има. Аз я тествах там преди седмица. Нали говорим за Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic?

Аз да се похваля с две нови придобивки. И аз вече си имам Блондинката на Versace. Прекрасна е.  Heart Eyes Така отпада покупката и търсенето на Fracas. Много са сходни.  Другият, с който се сдобих е  Fleur Oriental Miller Harris. С него ще се опознаваме тепърва. На първо четене ми харесва.

# 539
   Дами,да споделя.....
   Пробвах Life Threads Gold La Prairie и ...... доста ми допадна ,много повече от Емералда от същата серия.....
   Ароматът наистина е Златен или поне у мен поражда такава асоциация..... Simple Smile

В момента се чудя кое да поръчам на една пътуваща приятелка Gold -а или Midnight Poison DiorThinking

Общи условия

Активация на акаунт