Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 662
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
   В момента се чудя кое да поръчам на една пътуваща приятелка Gold -а или Midnight Poison DiorThinking
Познаваш ли Midnight Poison Dior добре?

# 541
  • София
Scintillia, честити нови придобивки!   bouquet Много ми е интерсно да споделиш впечатления за Ориенталското цвете като си го поносиш повече. Интересно ми е как се усещат карамфилите, и дали амбрата е много осезателна?  Grinning

И аз да се похваля - имам си вече Ла Ви Е Бель и му се кефя много, а и само комплименти вече имам за него (както преди за Инсоленс  Wink )!  Grinning

Селма, Голд-а кой парфюм е? Жадор Голд Сюприйм на Диор ли? Среднощната отрова е много специфичен аромат. Голд-а е по-лесно-смилаем.  Wink

# 542
Селма, Голд-а кой парфюм е? Жадор Голд Сюприйм на Диор ли? Среднощната отрова е много специфичен аромат. Голд-а е по-лесно-смилаем.  Wink
Ами тя май е написала, за Life Threads Gold La Prairie говори.

# 543
  • Там, където ме обичат
   Дами,да споделя.....
   Пробвах Life Threads Gold La Prairie и ...... доста ми допадна ,много повече от Емералда от същата серия.....
   Ароматът наистина е Златен или поне у мен поражда такава асоциация..... Simple Smile

В момента се чудя кое да поръчам на една пътуваща приятелка Gold -а или Midnight Poison DiorThinking

Момичета, Селма готви страхотно и качва безброй рецепти.
Все хубави и вкусни.   bouquet  bouquet  bouquet
Много нейни постове съм чела и сега съжалявам, че не мога да се отзова на питането й. Не познавам и двата аромата. Нека който може, да даде по едно рамо.

# 544
  • София
Ами тя май е написала, за Life Threads Gold La Prairie говори.

Благодаря, Бижуooooh!  Този не го познавам.

# 545
# 546
Познаваш ли Midnight Poison Dior добре?
    Ами,да.....Имам си една пробичка,която слагам от време навреме....Интересно агресивен ми е.  Grinning Хладникаво-сладък .... Тайнствено - екстатичен .... Обемно -изтънчен .... Спорен,сложен,зверски примамлив ...
    Аз самата мога да го вдишвам непрестанно .  Heart Eyes

А Златото е топъл и искрист ,като го вдишвам  направо ми се привиждат някакви златни люспи .Чак усещам колко са тънички,гладки и сияещи в светлината... Средата му носи по-човешки нотки ,по-топли,по-интимни, вече не толкова бляскави и искристи,но безкрайно предразполагащи  Simple Smile.....

Наистина не мога да направя избор ,а имам еди ден и половина  Crazy  Laughing

foxysilver, благодаря за милите и толкова емоционални думи!  Heart Eyes  Hug

# 547
  • София
Селма  Hug и двата, но сега - Миднайт Пойзън категорично!  Peace

# 548
  • Germany
И от мен глас за среднощната отрова, особено след такова описание Peace
Цялата поредица на La Prairie пробвах преди време, но освен Platinum друго не ме впечатли. Но всички са топли, есенни и тихи аромати.  Пробвай да го поносиш обилно напръскана в това време, да видиш дали ще ти е удобен.
Скрит текст:
Селма, и от мен благодаря за рецептите за маринованите камби Heart Eyes и торта тръбички с вишни, много любими Crazy

# 549
  • Чукарландия

Скрит текст:
Селма, и от мен благодаря за рецептите за маринованите камби Heart Eyes и торта тръбички с вишни, много любими Crazy

Скрит текст:
А сладките и изкушения?!? Ммм!!! Heart Eyes

# 550
    Ами,да.....Имам си една пробичка,която слагам от време навреме....Интересно агресивен ми е.  Grinning Хладникаво-сладък .... Тайнствено - екстатичен .... Обемно -изтънчен .... Спорен,сложен,зверски примамлив ...
    Аз самата мога да го вдишвам непрестанно .  Heart Eyes
Ако аз описвам някой парфюм, който искам, по този начин, до 24 часа ще е мой! Laughing

Но емоцията в това:

А Златото е топъл и искрист ,като го вдишвам  направо ми се привиждат някакви златни люспи .Чак усещам колко са тънички,гладки и сияещи в светлината... Средата му носи по-човешки нотки ,по-топли,по-интимни, вече не толкова бляскави и искристи,но безкрайно предразполагащи  Simple Smile.....

по нищо не отстъпва на първата и честно да ти кажа не мога да ти дам съвет, затова и двата!  Hug Grinning
Ако не може едновременно, то в реда на влюбването. Според мен и двата са подходящи за идващия сезон, така че в това отношение няма допълнително утежняващи избора фактори. Peace

# 551
 Хаха,дами!   Grinning Много благодаря за вниманието и съветите за избора ,както и за признанието в другата област !  Heart Eyes  Hug

Днес или утре ще поръчам ,после ще ви споделя какво   Laughing  Peace

Само още един въпрос..... Разликата между "О де парфам" и "О де туале" (екскьюз май френч   Mr. Green Embarassed ) само в концентрацията ли е ?

# 552
  Само още един въпрос..... Разликата между "О де парфам" и "О де туале" (екскьюз май френч   Mr. Green Embarassed ) само в концентрацията ли е ?
При някои марки има разлика и в ароматите при едт, и едп на едно и също заглавие.

# 553
При някои марки има разлика и в ароматите при едт, и едп на едно и също заглавие.
    Thinking

Сега се чудя,какво точно са ми отсипали за проба в магазина ....  Rolling Eyes

# 554
  • София
Миднайт Пойзън няма едт, мисля, обаче има Еликсир и Екстракт де парфюм . Втория не го познавам (по картинката ми прилича на сплаш чист парфюм), първият е леко замъглена версия на класическия едп, също много хубава, но помпите са коварни неща, текат и се губи наличност от тях.

Общи условия

Активация на акаунт