Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 711
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Трудно от проба на блотер може да се оцени някой ,,невероятен,, продукт  hahaha

# 496
  • София
Трудно от проба на блотер може да се оцени някой ,,невероятен,, продукт  hahaha

абсолютно  Peace като знам колко кожата променя определени съставки, НИКОГА, ама НИКОГА не бих купила парфюм от помирисване на блотер, пък бил той и най-прекрасният  Naughty Пред този вариант аз лично бих предпочела да си купя проби (1-2-4мл, каквито там шишенца са налични), но пък кой ли ме пита мен  Laughing

# 497
Денси, опиши Allure Sensuelle, моля те! Praynig
Не го познавам, а ме заинтригува.
Изключително силен, смолист аромат. В началото е като памук с лакочистител залепен за носа. Къса глави просто. Има хубави рози и мощно пачули. Супер добра неядлива ванилия и много подправки. Аромата е велик в ЕДП концентрация, но трябва да можеш да го понесеш.
Шлейфове, трайност мощ....такива неща, тук просто не се коментират. Почти вечен е!

ЕДТ концентрацията както обикновено при Шанел, е различна. Много хубава пак, но доста по-олекотена и по-обрана. Единия е по-дневен, другия е по-вечерен.

# 498
  • Germany
...
2. Everose Jil Sander или Florabotanica Cristobal Balenciaga- вчера ги тествах, много ми харесаха и двата, особено Everose .
Невероятно но факт, и аз много го харесах този Everose. Много красив и лек модерен шипър, леко хладен, както Pure на Джил Сандер, цветен, но не до стенен да ме дразни, със свежа млада и недразнеща роза Wink, носи усещане за младост и чистота, по някакъв начин ми напомня по дух на Ботега Венета, макар да нямат много общо. Препоръчвам за проба на всички любителки на роза. Върху кожа се развива много красиво.
От няколко дена ме гложди странно желание, почти копнеж - да си припомня два старички, скромни парфюма - Xs pour elle на Пако Рабан и So Pretty Картие. И двата са от средата на 1990-те, приятни, всекидневни, бистри. Доколкото си спомням първият е малко по-свеж, а вторият леко шипров.
Човъркат ме, не знам защо. Ако някой ги има под ръка би ли споделил как му се струват?
Калина, XS ще ти дойде много цветен, сигурна съм в това Peace Както много пъти съм казвала, добре е някои неща да си останат в миналото и да се сещаме с носталгия за тях, вместо да се чудим как сме могли да носим това чудо Wink.
Всъщност малко се затруднявам да разбера какво точно имате предвид под "нахален"? (може и да е част от жаргона, в който още не съм навлязла). И все пак - има два вида "нахалство" според мен. Първият е, когато определен аромат ми действа дразнещо (използвам го като синоним на нахално) на самата мен. Като пример мога да дам Alien. Много е хубав, харесвам го, но ако го сложа на себе си е в състояние да ме влуди, идва ми твърде настоятелен, непрекъснато напомня за себе си. (Това ли имате предвид под нахален?  Confused ) Вторият вид "нахалство" свързвам с някои от силно шлейфовите аромати, които не са ми любими...  Mr. Green Например мога да се чувствам един вид принудена да усещам натрапчиво парфюма на колежката... Като пример Angel (като съм хванала Тиери Мюглер, да карам подред  Mr. Green ). Не го харесвам никак и направо ме влудява върху хора близо до мен (щото върху мен няма начин да се появи просто  Stop ).
Петя, нищо лично, за моя нос la vie est Belle отговаря и на двете условия за нахалност, които си описала. И да, ароматите на ТМ категорично водят класацията на поляризиращи аромати, нямаше да се учудя, ако и Животът е хубав е създаден от него. Пробва го моя приятелка с тройно пръскане, и тя, и двете придружителки с нея щяхме да се удушим, не се хареса на никоя, така че явно отново опират нещата до нос, кожа и усещане. Важното е да те радва аромата Peace.
Сега извадих блотерите от Австрия - ами, всички миришат еднакво Joy. Уж ги слагах в отделни запечатани пликчета, уж се старах, но ей на, еднакви са. Когато отидох в Le parfum си поисках директо ароматите, които ме интересуват, обсъдихме с консултантката ароматите, накрая си поисках пробички и ми бяха дадени на момента, с пожелание скоро пак да се видим. Иска ми се във всички парфюмерии да е така, особено, когато се касае за трудно откриваеми и скъпи аромати, но явно не се получава.
Куражче, честит парфюм Hug, много да те радва, и на мен ми е от любимите Peace

# 499
  • Плевен
Момичета, моля ви, кажете ми какво мислите за White patchouli и Violet Blond, чудя се кой от двата да взема, помогнете ми с решението. Вие кой предпочитате?

# 500
Момичета, моля ви, кажете ми какво мислите за White patchouli и Violet Blond, чудя се кой от двата да взема, помогнете ми с решението. Вие кой предпочитате?
И двата дядо Попе, и двата.
Майтапя се. Първия е супер труден аромат и без проба никога не си помисляй да го купиш, втория е по-лесен и за мен по-хубав. Бялото пачули го носи мъжа ми, аз го харесвам, но е толкова специфичен, че не мога.

# 501
  • София
Аз един път го пробвах Бялото Пачули и директно го запратих в графа мъжки.

# 502
  • София
стеффи, можеш да ги тестваш в някой от бутиците на Ести Лаудер и двата. Не знам как би ти помогнало това на другите какво им харесва?  newsm78  За мен пачулито е мъжки аромат, но трябва да видиш на теб как ти стои.

kovatcheva, днес ще отида пак да тествам, то се е видяло, че нещо много станахте нефенките  (ще докладвам после) Grinning  А това с еднакво миришещите блотери и на мен ми се случи преди два дни, ама се опитвам да го приемам от смешната страна... Joy

# 503
  • София
Парфюмни, напоследък съм на разузнавателна мисия и пробвам всякакви аромати. Запознах се с Jasmin Noir - пръснах на китка ЕДП единия ден, а на следващия ЕДТ. ЕДП е много красив и луксозен, но и много характерен, според мен е вечерен аромат за по-рядка употреба, иначе рискува да ми втръсне. Вчера пръснах и ЕДТ - в началото са много сходни, но нещо не ми хареса драйдауна. Съжалявам, че не пробвах двете концентрации паралелно, та затова се допитвам до вас - разлики между двата освен трайността?   bouquet

# 504
  • Germany
Петя, аз и Alien и Womanity не харесвам Mr. Green, но това не спира почитателките му да си ги носят Joy. Та ако ти харесва La vie est belle, не виждам как моето мнение или това на непочитателките му ще те спрат от покупка Wink.

# 505
  • София
...Та ако ти харесва La vie est belle, не виждам как моето мнение или това на непочитателките му ще те спрат от покупка Wink.

Принципно е така, но аз, така да се каже, почти съм си го поръчала вече и в този смисъл има известен елемент на спешност в решението ми..., т.е. ако ще се отмятам, добре е да го направя до няколко часа...  Mr. Green И понеже съм го тествала 3-4 пъти само, не вреди да му направя още един тест, окончателен един вид, днес...  Grinning

А пък ние жените по презумпция си имаме пълното право да си сменяме мнението...  Wink  без това да води до някакви отрицателни възприятия по отношение на нашия характер...  Mr. Green  Така че мисля да се възползвам от това.  Grinning

# 506
  • Там, където ме обичат
Петя, аз и Alien и Womanity не харесвам Mr. Green, но това не спира почитателките му да си ги носят Joy. Та ако ти харесва La vie est belle, не виждам как моето мнение или това на непочитателките му ще те спрат от покупка Wink.
Явно аз съм от групата на почитателите на "нахални" аромати.  Mr. Green
Харесвам, но не нося Alien и Womanity, а Angel-а го придобих от една страхотна дама  Heart Eyes
kovatcheva,  ако не възразяваш, бих нарекла новия Ланком "Животът е прекрасен". Заради конотацията с едно прекрасно произведение на седмото изкуство ииии
Скрит текст:
подписа ми.  newsm03

# 507
  • София
Отчетче - Животът е прекрасен за мен е прекрасен, след днешния тест.  Grinning Ако има някаква нотка на "нахалност", при мен изчезва след 10-15 минути и става красота. Стои близо до кожата, пудрен, сладичък, харесва ми.

П.С. Как се прави "скрит текст", с кое бутонче  Embarassed? (руса...)

# 508
# 509
  • София
Ох, и аз трябва да го тествам този нов Ланком,особено като една върла фенка на ТМ.

Нещо за новия парфюм на Мадона Truth or dare да ми кажете?
Във Фрагантика са се завързали едни спорове за ТУБЕРОЗАТА, прилики с Фракас на РП, Джуси Котюр, Блонд на Версаче.
На мен ми хареса, между другото.

Общи условия

Активация на акаунт