Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 625
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Аз връхлитам с питане: откъде мога да си купя парфюм на Том Форд? От БГ, от сайт?

# 601
Аз връхлитам с питане: откъде мога да си купя парфюм на Том Форд? От БГ, от сайт?
http://www.parfumi-shop.net/bg/search/?s_txt=tom+ford&price_ … rdby=0&buton=

и от магазините на Estee Lauder в моловете

# 602
  • София
Похвал, похвал ...  Two Hearts newsm76 kyllmg

Беж , е прекрасен, Гарденията още повече, но на този етап, Датура ноар ми върши прекрасна работа. Толкова го обичам, че ми се плаче. Докато го нося, сякаш не съм аз , аз по добро , щастливо и усмихнато мое копие.  Simple Smile

Ковачева, аз питах за кожения Извънземен. Този не го мирисах на летището в Мюнхен още август месец и ми напомня на Ликьорения. Тогава обаче бях хлътнала  по Елексира на Мерве и ...
Новината , че кожените версии няма да дойдат в Бг е супер разочароваща.  Crossing Arms

Ели, зеленият Парадокс, ми напомня на луканка. Но аз го тествах отдавна. Не стоя твърдо зад думите си заради давността на теста.  Laughing Ако може , на следващата среща някой да го донесе за да обновя харда !?

# 603
  • София
Куражче, честит ти Ветивер  Hug Какво още си взе с него  Flutter

А за луканката, май асоциацията беше на малкия (така, де, големия малък мъж)  Rolling Eyes

Не съм фен на Тиери, но винаги ме дразни това "тук няма да се предлага..." Звучи ми като открито да те нарекат бананова република  Sick

# 604
Екслусиф-ните Шанели ги има и в малки бутилки: 2.5 оз, което мисля, че е 75 млс  Peace

В разгара на скандала за Душафор и за етиката у парфюмерите (ако някой иска да прочете подробности, погледнете блога The Non-Blonde или Bois de Jasmin), тествам новия му Ciel d’Opale за Ann Gerard--получен случайно по пощата от парфюмна приятелка. За мене е крещящи бели цветя. Нямам дори желание да дочакам кедър или други ноти в базата, които биха намалили този ефект.

Ще опитам да пробвам Том Форд Ноар този уикенд ако остане време.

Последните дни съм с Венета Ботега. Чудесен е точно този сезон (не знам защо мислех, че бих го носила повече през лятото).

# 605
  • Чукарландия
Вече си имам Fleur d'Interdit Givenchy и David Yurman Fragrance. И двата много ми харесаха. Първият е малко по-хард в началото, но уляга добре, но вторият ми е...красота. Hug

ПП А колко струва една 100-тица от Ексклузивите на Шанел? Горе-долу?!? Wink

# 606
  • Sofia

1. Dans Tes Bras (който го препоръчвам на Карен за нейното ново нещо, което й се иска, мисля, че ще удари много от точките, по които го търси). Или Костес/Корсо Комо 10. Нещо телесно/дървесно, интимно. Може и олиото на Нарсизо.

Благодаря , Бубка! Записвам си ги за  тест!   bouquet

Може да ви прозвуча като една друга потребителка, но вдъхвам Шанел 5 от китките си и е толкова цветен , свеж и елегантен.  Grinning

# 607
  • София

ПП А колко струва една 100-тица от Ексклузивите на Шанел? Горе-долу?!? Wink

100-ца няма Peace
75 или 200. Наскоро бяха писали момичетата за цените им.

П.П. Освен ако не са решили да им пускат реплики, разбира се Mr. Green
Ментетата масово се произвеждат в стотици!

# 608
Може да ви прозвуча като една друга потребителка, но вдъхвам Шанел 5 от китките си и е толкова цветен , свеж и елегантен.  Grinning
Ти пишеш това за 5-цата? Шанелската 5? Не е възможно! Mr. Green Да не става някаква объркване и на ръката ти да е легнал Брад Пит и него да душиш? Whistling Whistling Whistling

# 609
  • София
Ели, нищо друго.. От размяна ми е.  Simple Smile
Не се сещам , кой е парфюма. Blush Старост не радост.

# 610
  • Sofia
От днес се разболявам, може обонянието ми не е на 100%.
Ще опитам пак като се оправя, дано не се гътна.

Скрит текст:
Иначе предпочитам Никълъс Кейдж.  Heart Eyes

# 611
  • София
Не се сещам , кой е парфюма. Blush Старост не радост.

и аз не се сещам, явно коментарът на младежа ме е впечатлил повече  Joy Joy Joy

Карен, носът ти си прави шеги с теб  Peace

# 612
  • София
И аз се разболявам - отново Sick
Затова с интерес следя дебатите около рекламата с Брад Пит - не е истина какво му се изля на главата (мислех да сложа линк към видео колажа на Конън О'Брайън, но се отказах - гадничко е).
И скандала с Дьошофур, който е направил парфюм за Гулнара Каримова - дъщеря на узбекистанския вожд, която иска да бъде поп звезда.
Светът, дори и парфюмният, в момента изглежда странен.

# 613
Парфюмният свят в момента също е в криза. Няма нови идеи, няма вдъхновение. Няма нещо ,което те кара да подскочиш два метра над земята. Откога не сме обсъждали нещо ново, ама наистина ново и невиждано? Wink

# 614
Новината , че кожените версии няма да дойдат в Бг е супер разочароваща.  Crossing Arms

Куражче,честита придобивка!
И в Германия няма да ги има кожените, и аз съм много разочарована! Обаче ще ги има във Франция и Австрия доколкото разбрах, тъй, че който има път натам да се оглежда.

Аз тия дни тествам Гучи ЕДП http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Eau-de-Parfum-684.html
Много ми харесва, ама къде е кожата? При мен има много хелиотроп, ванилия, пушеци, кимион, портокалови цветчеца, сандалово дърво... Ама кожата къде ми е?!

ПС: Според мен рекламата на Шанел е някаква ебавка... Брад просто грам добре не играе, направо е ужасно... Как е взел 17 милиона и не си е направил труда грам актьорско майсторство да вкара... Поне за толкова се спекулира, че е взел.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 22:49 от Rennie

Общи условия

Активация на акаунт