Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 627
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Селма  Hug визията на съставките те подвежда. Когато се случи да се запознаеш с Беж, ще видиш, че не съм аз това  Grinning
    Обещавам да споделя впечатленията, след реалното запознатство  Peace  Grinning

Цитат
наскоро писах, че Хипнотичната е в трети реформулиран вариант, всички казват, че третия е най-осакатен, но аз не съм го пробвала и не мога да потвърдя.
  kovatcheva, хмммм.... Thinking
  Дали с това да не обясня охлаждането си към този аромат....
  Не съм го имала (освен споменатия дезодорант) ,само съм си пръскала китките по молове и дьюти фрии шопове Laughing (и така от 2005-та  Mr. Green  Embarassed ) ,но последно все не можех да си обясня защо не ме очарова,както преди......

# 586
  • София
Беж ме остави Безобразно Безразлична.

Беж те еоставил направо Без2  Joy Joy Joy

Рекламата с Брад Пит е най-тъпото нещо, което съм срещала наскоро. То не е преиграване, не е разминаване с образа, а аз го харесвам Брад Пит. Кой изобщо го е написал този текст? И колко още Номер 5, който е най-продавания парфюм на света, искат да продадат? Милиони, изсипани неясно защо. Вместо да пуснат 1-2 от ексклузивите масово (Беж, например, сигурно ще се продава). Не разбирам...

И аз това си мислех снощи за ексклузивите на Шанел - защо поне не ги пуснат в по-малки количества?

Явно 75мл е "малкото количество"  Rolling Eyes Няма лошо, аз по-скоро се питам защо не ги продават в магазините, където се продават и другите Шанели - все пак не навсякъде има бутици на Шанел.. То всъщност в БГ на какво ли изобщо има бутици, де, ама  ooooh!

А ексклузиви не бяха ли донесли от нашия сайт по едно време Rolling Eyes Не съм се вълнувала лично, но имам спомен, че някой беше споменал нещо такова.. Може и да се бъркам, де  Thinking

# 587
носеха по поръчка май

# 588
  • Germany
Моля някой ако познава http://www.fragrantica.com/perfume/Jovoy-Paris/Chypre-3118.html да каже пет думи за него Praynig

# 589
Някой питал ли е в магазини продаващи Шанел дали , когато правят зареждане не могат да доставят и ексклузиви по поръчка Simple Smile, както и на други места правят?
hahahaЩе ми е много интересно какво ще ти отговорят ако питаш Simple Smileаз не бих питала Grinning

# 590
Първия път когато придобих отливка от Беж, ме остави почти безразлична.
Но вторият път го преоткрих и преди време като се шегувахме, че мога да се разделя с всичко и да остана с два парфюма - S.T. Dupont pour Femme и Беж, вече си мисля, че е почти възможно. Е, съвсем два, е направо мизерия Mr. Green , но да, бих могла, ако дойдат лоши времена.
Беж е съвършен парфюм! Променя се непрекъснато през целия ден и става все по и по-хубав. Искам 200 мл Crazy но приятелка ме навива да си взема 75. Не знам, лакома съм, но ще помисля наистина. За да нося количество със себе си от големия буркан трябва да отливам, което мисля, че е кощунство към такъв парфюм, въпреки че сега точно отливка ползвам.

Всъщност, доставят по поръчка, с торбичка и касова бележка от бутик на Chanel.

# 591
Някой питал ли е в магазини продаващи Шанел дали , когато правят зареждане не могат да доставят и ексклузиви по поръчка Simple Smile, както и на други места правят?
Да аз съм питала и го правя непрекъснато от години. Давам дори парите предварително да ми доставят парфюма, но винаги категорично ми отказват. Ексклузивите са ексклузиви за да се продавали само на определени места. Труднодостъпността им ги правела още по желани и търсени. Peace

Сайта доставя по поръчка.

Един от следващите аромати, който ще купя е Гарденията.

Беж за мен е булчински аромат. Най-подходящия и най-красивия.

# 592
Труднодостъпността им ги правела още по желани и търсени. Peace
Ние сме доказателство за това Laughing

Моя ексклузив го доставиха от сайта по поръчка.

# 593
  • Paris
Петя, честита придобивка, много радост да ти носи!  Grinning

Аз съм се втренчила в новият Елиън, още повече, че днес се разделих с последното ми  количество от Грейпфуртовия. Видях,че в чужбина вече е излязъл. Големи хвалби, дано наистина да си заслужава.  Whistling
Случайно, някой  да го е тетсвал, да налее още масло в огъня?
За съжаление, в БГ ще се предлага само мъжкия лимитиран вариант. Sad
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/A-Men-Les-Parf … e-Cuir-16043.html

# 594
  • София
А, то това би било вярно ако наистина ти е напълно недостъпен  Laughing

Аз бих си поръчала от сайта само ако реша за 200мл, и то не заради цената (предполагам е една и съща), а за да не го разнасям по летища, да му треперя в чекирания багаж и т.н. простотии.. Иначе 75мл винаги мога да си купя от бутика в Брюксел  Whistling Изпробвано, няма проблем, един Коромандел вече радва една парфюмна фея  Hug

# 595
Здравейте,
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но искам да попитам относно поръчването на Шанел от уебсайта.За официалния сайт ли става въпрос? Понеже аз четох там в FAQ, че не продават онлайн...
Та да Ви питам, как точно става поръчването?
Благодаря предварително  bouquet

# 596
  • София
носеха по поръчка май
Аз питах в нашия сайт преди два месеца дали могат да ми доставят Coromandel. Отрязаха ме като зелена краставица. Може просто в момента да не могат.

# 597
  • Козлодуй
Беж ме остави Безобразно Безразлична.
+1 Grinning
Преди малко си получих поредния сет с пробички на Жулиетите.Както се досещате,пробвах първо Лудата мадам.Но...тотално съм разочарована.Нищо ново под слънцето.Мускус,пачули и роза.Грам тубероза не усещам.Прилича ми ужасно много на Wisal,поне в началото.Ще видим как ще се развие,но ми се струва,че няма да приритам за него.

# 598
  • София
носеха по поръчка май
Аз питах в нашия сайт преди два месеца дали могат да ми доставят Coromandel. Отрязаха ме като зелена краставица. Може просто в момента да не могат.

Е, логично, ако нямат ходене до град, където има бутик на Шанел, едва ли ще се юрнат само заради нашите щения .. още повече щом ги дават с бележка от бутика, те реално нищо не печелят, та това направо си е един вид лична услуга за лоялни клиенти. Та напълно разбирам ако не е опция по всяко време  Peace

pixelmoxie, не говорим за официалния сайт на Шанел  Peace
Скрит текст:
parfumi-shop.net е това, което наричаме "нашият сайт". Не че само оттам си купуваме парфюмите, разбира се  Laughing

# 599
Aaa, просветна ми doh
Благодаря!
Много увлекателно пишете и ще продължавам да ви чета newsm10

Общи условия

Активация на акаунт