Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 650
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Хранителни и с дъх на хубави ястия
Веднага ми дойде на ум хубаво ястие с дъх- кисело зеле със свинско.  Joy Joy Joy Joy Joy
Ооо не се е сетил някой, не е изкарал супер скъп ниш с точно такъв гурме елемент. Mr. Green
Много обичам кисело зеле със свинско. Вариво му викаме в Пернишко. Whistling

Почти съм сигурна,че Мимс имаше асоциации за аромат на парфюм,докато готви кисело зеле със свинско и кимион. Joy
Мимс,така ли беше?

# 571
  • София
Миднайт Пойзън няма едт, мисля, обаче има Еликсир и Екстракт де парфюм . Втория не го познавам (по картинката ми прилича на сплаш чист парфюм), първият е леко замъглена версия на класическия едп, също много хубава, но помпите са коварни неща, текат и се губи наличност от тях.
Да второто е чист парфюм. Еликсира вече не се продава по магазини, а само в нета и не ми се вярва да е отсипано от него. Той е за мен много по-хубавата версия, въпреки помпата.
А за мен е точно обратното - еликсирът намирам кротък, приглушен и опитомен. Ако трябва да ги сравня образно - Еликсирът е домашна котка, ЕДП е тигър.

И аз точно това имах предвид, Аризон  Hug ама май не съм се изразила достатъчно ясно (първият, вторият...  Crazy) Сравнение с котки подкрепям винаги  Mr. Green

# 572
  • Варна
Цитат
Веднага ми дойде на ум хубаво ястие с дъх- кисело зеле със свинско.  Joy Joy Joy Joy Joy
Ооо не се е сетил някой, не е изкарал супер скъп ниш с точно такъв гурме елемент. Mr. Green

Почти съм сигурна,че Мимс имаше асоциации за аромат на парфюм,докато готви кисело зеле със свинско и кимион. Joy
Мимс,така ли беше?

Ъъъъ, да  Mr. Green, сещам се, че имаше нещо такова, ама не помня кой беше парфюмът, който беше така красноречив  Crazy

# 573
Цитат

Мимс,така ли беше?

Ъъъъ, да  Mr. Green, сещам се, че имаше нещо такова, ама не помня кой беше парфюмът, който беше така красноречив  Crazy

Ето,намерих го
Цитат
Сега ме помислете за луда, обаче ето какво ми се случи преди малко: готвя кисело зеле със свинско месо и по препоръка на приятелка сложих кимион (мнооооого хубаво ставало!). И отивам да го разбъркам по едно време, отварям капака и от тенджерата ми замирисва на Кингдъм на Маккуин

# 574
  • Boston, MA
Идвам по анкетата, след дъжд качулка.

1. Dans Tes Bras (който го препоръчвам на Карен за нейното ново нещо, което й се иска, мисля, че ще удари много от точките, по които го търси). Или Костес/Корсо Комо 10. Нещо телесно/дървесно, интимно. Може и олиото на Нарсизо.
2. Някой от Sensuous вариантите, най-вероятно Nude. Отдавна им се чудя, мисля, че са много пипнати и носими.
3. Искам си останалите кътани съкровища.  Laughing

Колекцията ми напоследък съм я разделила на носими аромати (имам десетина в постоянно обращение, с лека смяна за сезона), и такива, които искам да си ги имам и да си ги душкам, но не и да ги нося в този момент (винтиджите най-вече).

На Флоработаника най-много бутилката харесах пък аз.

Коко Ноар ми идва точно по средата между Алюр Сенсюел и старото Коко. Имам ги и двата (въпреки че са сред "зазимените", та сигурно няма да го купувам.

Рекламата с Брад Пит е най-тъпото нещо, което съм срещала наскоро. То не е преиграване, не е разминаване с образа, а аз го харесвам Брад Пит. Кой изобщо го е написал този текст? И колко още Номер 5, който е най-продавания парфюм на света, искат да продадат? Милиони, изсипани неясно защо. Вместо да пуснат 1-2 от ексклузивите масово (Беж, например, сигурно ще се продава). Не разбирам...

Сега видях последния пост, да, в Кингдъм има кимион.  Joy

# 575
  • Чукарландия
Вместо да пуснат 1-2 от ексклузивите масово (Беж, например, сигурно ще се продава). Не разбирам...

Бубка, кой точно от ексклузивите е Беж? Hug

# 576
  • Варна
Вместо да пуснат 1-2 от ексклузивите масово (Беж, например, сигурно ще се продава). Не разбирам...

Les Exclusifs de Chanel Beige

# 577
  • Чукарландия

Les Exclusifs de Chanel Beige

Мимс!  bouquet

# 578
   Не познавам аромата,но като гледам съставките му ,правя лека (не пълна  Wink ) асоциация с Атти   Grinning

За Среднонощната Отрова .....поне по моловете не съм видяла да има Еликсир с Помпа .

А това,което споделяте за разликата в съдържанието ЕДТ и ЕДФ......Ме подсеща,че ми направи впечатление и разликата между аромата на парфюма и дезодоранта от същия парфюм ,говоря специално за Хипнотичната отрова .....Преди половин година си бях взела дезодорант и констатирам,че аромата му е силно осакатен в сравнение със същия парфюм....  Confused хем не е и траен.....  Confused

# 579
  • София
Доста мацки харесват Беж.. всъщност, да не кажа голяма дума, но сигурно на пръстите на едната ръка (или най-много двете ръце  Wink) сме тези, които не заприпадахме по него. Че е красив - красив е, въпросът е доколко на моята кожа това е ароматът, който непременно искам да имам възможност да нося.

По препоръка на Денси, наскоро тествах и паднах в плен на Гардения, но пусто - много малко трае върху мен - макс 2 часа и няма и помен  Sad невероятно красив е, но на тази цена и с тази трайност, няма да си загубя съня по него  Naughty

ПП. асоциацията със свинско с кисело зеле е нещо, което може да ме откаже дори от тест на парфюм Crazy нито кисело зеле долюбвам (да не се изразя по-остро), а свинско изобщо не ям, но комбинацията във вариант задушено или капама просто ми обръща червата наопаки  Sick Sick при необходимост от челен сблъсък с този аромат в кухнята, се въоръщавам с нещо много хард, което да убие от упор "гурме" ароматите  Twisted Evil Ако ароматът ще мирише на нещо за хапване, нека да е на нещо сладко, моля  bowuu
КУражче, ти кой казваше, че големият ти син го оприличавал на луканка  Laughing В най-хубавия смисъл, разбира се - мъж друг не може да вложи по темата с тънките мезета  Joy Joy

# 580
  • София
Селма  Hug визията на съставките те подвежда. Когато се случи да се запознаеш с Беж, ще видиш, че не съм аз това  Grinning

# 581
  • София

Рекламата с Брад Пит е най-тъпото нещо, което съм срещала наскоро. То не е преиграване, не е разминаване с образа, а аз го харесвам Брад Пит. Кой изобщо го е написал този текст? И колко още Номер 5, който е най-продавания парфюм на света, искат да продадат? Милиони, изсипани неясно защо. Вместо да пуснат 1-2 от ексклузивите масово (Беж, например, сигурно ще се продава). Не разбирам...

И аз това си мислех снощи за ексклузивите на Шанел - защо поне не ги пуснат в по-малки количества?

# 582
Беж ме остави Безобразно Безразлична.

# 583
  • Germany
Селма, наскоро писах, че Хипнотичната е в трети реформулиран вариант, всички казват, че третия е най-осакатен, но аз не съм го пробвала и не мога да потвърдя.
Куражче, ще се самоцитирам
Цитат
Alien Essence Absolue Thierry Mugler - много красив флакон и до там за мен. Този парфюм крещи виж ме, чуй ме, забележи ме. Изсипвали са с кофи ванилия и жасмин. В началото усещам и силен анасон, който е най-хубавото от цялата композиция, но като цяло е поредното извънземно, което не е моето извънземно. Безкрайна трайност и шлейф. По някакъв начин ми напомня на хипнотичната отрова.
Ако си почитател на класическия Alien, този ще ти вземе акъла, стига да искаш толкова присъствен аромат, аз в последно време бягам от такива.
По този повод втори ден съм с Oriental Lounge, толкова ми е хубаво, есенно, златно, щастливо и спокойно с него, има толкова багри в него, колкото природата е сътворила навън Heart Eyes. Прекрасно се развива в това време и мечтая цялата ми колекция да е съставена точно от такива аромати, да ми носят истинско удоволствие Heart Eyes.
Ели, и аз не съм от почитателките на Беж, при мен избива толкова мед, който трансформирам ужасно, че...

# 584
  • Пловдив
Някой питал ли е в магазини продаващи Шанел дали , когато правят зареждане не могат да доставят и ексклузиви по поръчка Simple Smile, както и на други места правят?

Общи условия

Активация на акаунт