Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 763
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Не не разбирам какво имаш предвид.
Виалите са опаковани като бонбони във цветно фолио и са много красиви.

# 106
Да , различно миришат мускалите от цвета разбира се. Аз на розобер съм ходила. Според мен не идва това отношение толкова от героя ами от това че по соц.време само това имаше в огромни количества.Наскоро разказах на една дама случка от преди месец на морето.Вървейки си съвсем спокойно една француцойка с придружителя си изведнъж със вик -ла рооз се затече към магазина на Биофреш който ние подминахме и ММ се хвана за главата.В това време аз нещо разговарях с него за Шанел LaughingПознай за какво се сетих веднага.За песента -На шанел ухаеш аз на ален мак hahaha
Ползвам много продукти на базата на роза, аромати също обичам но на откровено розовите аромати тук съм забелязала че се гледа като на нещо просто независимо какви пари струват. Да не говорим че навремето като влезеш в автобус или влак и някоя дама като се избърше с розова кърпичка и ти става Mr. Green hahaha

# 107
Раз-нежена, благодаря за разказа!  Hug  За песента не знам, но пък историята ми напомни за недоумението, което моят ентусиазъм към сапуни и други български розови продукти предизвика у роднини преди време и особено като заявих, че са по-добри от френските  Laughing  Отнесла съм доста шеги по темата.

# 108
  • Чукарландия
Не не разбирам какво имаш предвид.
Виалите са опаковани като бонбони във цветно фолио и са много красиви.

Ти ли си ги наричаш бонбонени или определени аромати от марката се наричат бонбонени, това имах предвид?
Ето линк, в дясно има снимка на някои от ароматите на Бонд №9, помислих си, че тези са т.нар.бонбонени. Peace

# 109
  • София
BBella мисля че Денси има предвид едномилилитровите пробички на Бонд 9, които са завити в хартийки като бонбони.

Тестери на Лолити има в ЦУМ - вчера проверих. Не всичко, 3-4.

Цитат
сега ми се носи нещо млечно-бадемово.
не познавам този, за който е питането, но и аз търся нещо млечно бадемово. Засега намерих само тоалетно мляко Бадем - почти същото като от едно време, все още една от любимите ми миризми.

За Creed Fleurs de the Rose Bulgarie - всъщност съм пробвала само Fleurs de Bulgarie. Ще е интересено да се сравнят.

# 110
Да точно така е. Hug

# 111
  • Чукарландия
Уффф! Вече разбрах! Извинете ме за невежеството! Не бях виждала виалите на Бонд №9, сега ми стана ясно. Peace

ПП Провинцийо, провинцийо... Joy
Къде при нас на село Бонд? Че и №9 ?!? Blush

# 112
  • София
Момичета може ли за срещата в неделя някой ако има да носи:

Balenciaga L`Essence
Le Parfum Elie Saab ЕДП или ЕДТ
Un Bois Vanille Serge Lutens
Citizen Queen Juliette Has A Gun
Alien Liqueur de Parfum Thierry Mugler
Pulp Byredo
Voleur de Roses L Artisan Parfumeur

Ronita, моля те вземи Musc Maori и Fruits de Noel Orange & Amande Yves Rocher  Praynig Praynig

# 113
Момичета може ли за срещата в неделя някой ако има да носи:

Balenciaga L`Essence
Le Parfum Elie Saab ЕДП или ЕДТ
Un Bois Vanille Serge Lutens
Citizen Queen Juliette Has A Gun
Alien Liqueur de Parfum Thierry Mugler
Pulp Byredo
Voleur de Roses L Artisan Parfumeur

Ronita, моля те вземи Musc Maori и Fruits de Noel Orange & Amande Yves Rocher  Praynig Praynig

Ок, ще взема Musc Maori и Fruits de Noel Orange & Amande Yves Rocher, както и Un Bois Vanille Serge Lutens Peace

А аз ще помоля някой ако може да донесе Tonka Imperiale Guerlain Praynig

# 114
За Creed Fleurs de the Rose Bulgarie - всъщност съм пробвала само Fleurs de Bulgarie. Ще е интересено да се сравнят.

Доста различни са за моя нос  Peace   Fleurs de Bulgarie съм го пробвала бегло. Беше с доста "ретро" звучене за мене и не е центриран върху роза. Българската Роза на Крийд е само онлайн тука.

Пробвах новия DKNY Pure Rose. Започва като версия на Клое (не от любимите ми), и след това се превръща в приятна, макар не и особено забележима цитрусова роза.

# 115
  • София
А аз ще помоля някой ако може да донесе Tonka Imperiale Guerlain Praynig

Аз ще го взема. Имам мъничка пробичка, но все пак ще успееш да го тестваш!  Peace

# 116
  • Велико Търново
Момичета,за коя Ботега Венета говорите Wink
тази - http://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta-12863.html
или тази - http://www.enzo.bg/bottega-veneta/bottega-veneta-veneta-50-ml-parfjumirana-voda/
или са едни и същи ,а аз нещо недовиждам разликата Crazy

# 117
За тази точно. Едно и също нещо е, просто на втората снимка изглежда много тъмна течността.

# 118
  • Велико Търново
Благодаря,Денси  bouquet Помислих,че явно грешката е в моето зрение Laughing
Доколкото съм чела твоите парфюмни предпочитания,смея да твърдя,че пробвайки повечето от тях,мнооого ми допадат Heart Eyes А за горепосочения парфюм....не помня дали ти е в "топ-листата" Wink

# 119
И още как. Аз се влюбих миналото лято от проба на Калина от раз и докато не го купя не мирнах. Crazy Изключително елегантен е за мен този парфюм. Аз обожавам кожа и нося Бандит, а тук е най-добрия бял велур, който съм намирала. На мен този парфюм ми харесва повечето подобния по дух Аместистова кожа на Армани ,защото е по-обран.

Общи условия

Активация на акаунт