Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 730
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На последната среща, Олето си беше пръснала на опакото на ръката от "най - новият" на Ланком. Всеки път като размахваше ръка, все едно удряше плесници.  Mr. Green Много нахален.

Ковачева, това е супер извратено. Сега ще сънувам кошмари.
Все пак, последната седмица, задоволих глада си по харченето на пари с купуване на дрехи,чанти, книги и обувки, така че , парфюмите отстъпиха крачка назад и затова ще се включа. А и наистина, напоследък се случва ,често да ходя по цели дни с един същ парфюм.. (Среднощната отрова - 5 дена подред , а мислех ,че съм го разлюбила)

1.Feminite du Bois/Datura Noir  (трудно ми е да реша, ако се налага, ще взема под внимание моментното си настроение)
2.Bal d'Afrique -
3.Ниш -миш ти жумиж ...

# 466
Ла ви ест бел си се продава добре, в началото на месеца минавах два пъти през Сефора и беше свършил, 3-4 дни го нямаше. Аз упорито го пробвам вече 3-4 пъти и ми се струва все по обикновен и нахален.
Нещо всичко от наличните ми писна, все искам нещо друго и все ми става скучно до 5то носене  Tired
За анкетата в момента бих се разделила с всичко, лошото е че незнам какво ново бих взела.

# 467
Много са трайни, но не ми харесват като аромати. Голда е кофти копие на много други аромати и е някак като събран.
Пробвай ги има ги навсякъде, може да ти харесат.

Да ти кажа....вчера пробвах Емералда . И ...като си го сложих имах много интересно усещане ,сякаш стойката ми се изправи  ,усетих косата си не просто вързана на опашка,а като че ли с някаква изискана прическа и имах отчетливо желание да се кача на токове .  Laughing
    Беше ми интересно,дали и тук има дами с подобно възприемане на този парфюм или ..... пък.... Rolling Eyes

Златото ще пробвам днес....

На мен и двата аромата ми се видяха много сложни,много живи ,разцъфтяващи ,развиващи се....

Помирисах и Среброто ,но то ми напомни класическия Пуасон (не настоявам,че наистина си приличат ,просто споделям личното си усещане) ,който в момента не ми е от най-мечтаните .

# 468
  • София
   Помирисах и Среброто ,но то ми напомни класическия Пуасон (не настоявам,че наистина си приличат ,просто споделям личното си усещане) ,който в момента не ми е от най-мечтаните .
Абсолютно вярна ти е асоциацията - усетила си туберозата, която е обща и водеща при двата  Peace
За останалите нищо не мога да кажа, не съм ги пробвала, но ще го направя следващия път.

# 469
  Aха! Туберозата значи!
  Благодаря,Атти .   Hug

Ще ми е интересно да чуя мнението ти за Златото и Емералда-та . Peace

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 19:29 от Селма

# 470
  • Пловдив
Ох, наистина трудна анкета Wink самата мисъл ме ужасява и настава една главоблъсканица...., но все пак.........ако се случи нещо такова хмм...:
1/Organza Indecence
2/ Elixir des merveilles , ако не го намеря  Sensuous noir  Laughing Joy
3/ "Ароматите-лудост и страст"

# 471
  • София
По анкетата  Laughing:
1. Les Exclusifs de Chanel Beige.
2. Everose Jil Sander или Florabotanica Cristobal Balenciaga- вчера ги тествах, много ми харесаха и двата, особено Everose .
3. Пароксизми на ароматната страст.

# 472

"Представете си следния хорър сценария - налага ви се да се разделите с цялата си парфюмна колекция, като:
1. Имате право да оставите само един парфюм - кой ще бъде той?
2. Имате право да купите още един и да си направите нова колекция - кой ще бъде той?
3. Как ще се казва новата ви колекция? "

УжасТ!

1. China Town Bond 9
2. Bois des Iles Chanel
3. Гурме, със сух привкус (тя и сега може така да се казва...)

# 473
  • Чукарландия
Днес обилно се полях с Infusion d'Iris и при този вятър, цял ден си го усещах, толкова чист, толкова ненатрапчиво-присъствен. Не знам дали Дяволът носи Прада, но аз със сигурност ще си я нося. Heart Eyes

# 474
  • Sofia
Тази Прада ще взема да си я припомня, че вече минаха 4-5 години откакто се отървах от нея и може и да ми хареса отново.  Joy
Запознах се с нея в горещ летен ден - след пробване на Panthere, Must, Agent provocateur и подобни бомби, Прада Ирис ми се видя свеж, елегантен и изчистен аромат. Купих го посред зима и в януарския студ го усетих като разреден бръснарски одеколон. Толкова различен от първото впечатление, блудкав, прост, чак заподозрях да не е менте.  Laughing Като се уверих, че е истински го разкарах светкавично и години не исках да чуя за него.

# 475
Няма да ти хареса и сега. Още си е бръснарска отвсякъде. Wink Whistling

# 476
И все пак теста си заслужава. Тествала съм така през години различни парфюми и мнението ми е да не кажа голяма дума, но коренно различно. Е, някои си остават непоносими и след 10 години... А преди 10 години носих такива плодови сочни парфюми, които сега не мога да си предтсавя да се напръскам с тях...

# 477
  • Бургас
Що бе, Денси? Аз пък съм голяма фенка на Ла ви е бел, хубав е определено, сладичък, но и изискан същевременно. Ще се харесва на много хора, но пък същото очаквам и за Коко Ноар  Grinning
Ми щото не ме кефи затова. Grinning Изискан този парфюм?! Минал е!
Да ти кажа нито той, нито Коко Ноар се харчат много. Висят си по рафтовете и натъжават продавачките.  Whistling
Денси, заповядай в Бургас, да видиш как за отрицателно време се изчерпаха и двата парфюма, които мен ме кефят и то много  Heart Eyes Същото с получи и с онзи "наш" сайт  Peace
И, Ан, това че едни парфюми не се харесват от по-често пишещите феи във форума, не означава, че и на теб няма да ти харесат или обратното. Казвам го от опит  Wink

За анкетата:
1.Elixir des merveilles  Heart Eyes
2.Feminite du Bois
3. Мистерия

# 478
В София си ги има. Peace В кой сайт точно са се изчерпали, защото аз ги виждам и двата в момента! Wink

# 479
  • Бургас
В София си ги има. Peace В кой сайт точно са се изчерпали, защото аз ги виждам и двата в момента! Wink
Благодаря, бягам да видя и не само Hug
Очаквам повече от 30 мл да има  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт