Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 623
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Здравейте,парфюмни...  bouquet Влизам с питане относно трайността на ето това -
http://bg.strawberrynet.com/perfume/molinard/les-fleurs---fleur- … eau/76514/#DETAIL
Нямам възможност да тествам,мисля да действам по усет Crazy Ще съм благодарна за вашите отзиви  bouquet

# 616
Светът винаги е бил "странен,"  но изборите на хора като Душафор са нещо, което трудно се проумява. Много са шокирани.

Колко много нови парфюми излязоха последните няколко години, и колко малко вдъхновящи наистина... Последната серия на иначе любимата ми Бекър за бренда Килиън е само един от тези не-вдъхновяващи примери.

Брад никога не е бил в моя списък на добри актьори. What you see is what you get.

# 617
http://bg.strawberrynet.com/perfume/molinard/les-fleurs---fleur- … eau/76514/#DETAIL
Нямам възможност да тествам,мисля да действам по усет Crazy Ще съм благодарна за вашите отзиви  bouquet
Чудесна трайност има. За мен е един от най-хубавите смокинови аромати, които съм пробвала. Мирише на истински, млечни, зелени смокини и горчиви, зелени смокинови листа.

# 618
  • Варна
Чудесна трайност има. За мен е един от най-хубавите смокинови аромати, които съм пробвала. Мирише на истински, млечни, зелени смокини и горчиви, зелени смокинови листа.

+1
да ми се ненадява човек колко съм многословна в последно време  Simple Smile

# 619

Този е от моите любимци. Трае много. При мен на кожа 10 -12 часа, а на дреха повече от 24. Не е шлейфов, седи близо до кожата, усеща се отблизо, също и при движение като полъх. Аз лично в повечето случаи предпочитам този тип парфюми - много характерни, трайни, но без голям шлейф.  Hug

Изобщо на Молинар съм огромен фен. Вчера си получих Розата им, също е попадение, моно аромат на чаена роза, но прекрасен за дълбоко вдишване. Предава някак самата идея за розовия храст в градината на баба ми, за листата, клонките, цвета насред ливадата, но и за сладкото което баба правеше по едно-две бурканчета, не повече...  Flutter

Също вчера получих от една мила дама пробичка от ПП Хабанита, сега му се радвам и си го сравнявам с тоалетната вода.  Heart Eyes

# 620
  • Чукарландия

Траеш си нещо ти, замисляш нещо тайничко и тихичко.  smile3530

ПП Аз пък много харесах Братовата Питка в рекламата. А може би съм пристрастна?!? Към него. Peace

# 621
  • Варна

Траеш си нещо ти, замисляш нещо тайничко и тихичко.  smile3530

ПП Аз пък много харесах Братовата Питка в рекламата. А може би съм пристрастна?!? Към него. Peace

Ами, замислям. Парфюмна апатия ме е обзела и единствено симпатиите ми към списващите в тази тема държат прозореца на браузъра отворен и ме карат да натискам от време на време F5. Държа ви под око  Wink Така да се каже - в криза съм, чакам си ремисията. И не, не съм обърнала на обратно понятията. Това, което обикновено наричаме тука "лудост" е нормалното ми състояние, ама то май с всички тукприсъстващи е така  Whistling Laughing, нищо че мислим, че е иначе.

# 622
  • София
И аз се разболявам - отново Sick
И скандала с Дьошофур, който е направил парфюм за Гулнара Каримова - дъщеря на узбекистанския вожд, която иска да бъде поп звезда.
Светът, дори и парфюмният, в момента изглежда странен.

Бързо оздравяване!  Hug

За скандала с Дьошафур, за сефте чувам от вас с Пикси . Sick
Гадно ми стана. Щеше ми се да не беше приемал. 

- "Will I think twice before purchasing another one? Yes, definitely"

# 623
  • Велико Търново
Благодаря ви,момичета,безценни сте Hug Ще поръчвам смело Peace
А виолетката дали е така обаятелна,като смокинята Flutter

# 624
Biskvitka, не познавам виолетката, противоречиви мнения има за нея във Фрагрантика, но не съм ги чела подробно засега.

Замислям се, че различното поведение спрямо кризата в парфюмния свят засилва симпатиите ми към Молинар. Къща с 160 годишна история, която прави само парфюмни продукти, не се препродава на козметични гиганти, управлява се четвърто поколение от член на фамилията, не бълва всяко лято "нови" недоносчета и запазва доста добри реформулираните продукти. Едва ли има много такива, ако има изобщо... Heart Eyes Hug

Може ли някой запознат да направи резюме на скандала с Душафор, моля  Praynig Признавам, че не ми се занимава да чета ред статии за скандали, а ми се иска да съм осведомена. Дотук разбрах, че се съгласил да прави парфюм за щерката на диктатор. Има ли още?

Бела, разкажи за Fleur d'Interdit, много ли се усеща пъпеша, наистина ли прилича на Уикенд или на Летния парфюм/Кензо, както посочват във Фрагрантика?

# 625
  • Чукарландия

Бела, разкажи за Fleur d'Interdit, много ли се усеща пъпеша, наистина ли прилича на Уикенд или на Летния парфюм/Кензо, както посочват във Фрагрантика?

Олеее, ти намери кой да ти разкаже за отделните нотки на един парфюм... Joy
Не мога да различа пъпеш, хубав цветен аромат ми е, а Уикенд и Летния/Кензо не ги познавам. Мога да ти пратя, да го пробваш, пиши на ЛС.

# 626
  • Sofia

Може ли някой запознат да направи резюме на скандала с Душафор, моля  Praynig Признавам, че не ми се занимава да чета ред статии за скандали, а ми се иска да съм осведомена. Дотук разбрах, че се съгласил да прави парфюм за щерката на диктатор. Има ли още?

Това е. Четох из нета - някои блогъри и хора във фейсбук са възмутени от 'неморалната' постъпка на парфюмера да създаде парфюм за дъщерята на диктатора.
Аз не виждам в това нещо ново и по-различно от бизнес - и известни поп звезди пеят на частни партита на диктатори, мафиоти и др. за пари, актьори , модели и др. знаменитости посещават събития на подобни хора срещу заплащане.
В крайна сметка тези хора продават изкуството и работата си .

# 627
Karen, благодаря  Grinning Човека продал парфюм, а не оръжие  Mr. Green Странен скандал, има какво да интригува психолози, социолози, имидж мейкъри и в това как се раздухват скандали от нищо... Rolling Eyes

# 628
  • на терасата
Казвате нищо ново и вълнуващо на парфюмния небосклон... Аз още не съм измирисала всичко дето е създадено досега и е било вълнуващо (дали е постижимо да се измирише всичко, въобще)  ooooh!

Но пък чакам някой да направи вълнуващ ниш с аромат на лук и чесън. Ако стане световна сензация, това ще е ярко събитие на парфюмния небосклон  #Crazy С разни там цветя и аудове... вече всеки го може  smile3533

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 14:54 от рак-щрак

# 629
  • София
Да се включа за "скандала", че сърце не трае.
Дали е по-морално на приемаш да пазиш парите на диктатори или да затваряш луксозни бутици за техните нужди. Сигурно и обслужващият им персонал може да бъде обвинен.
Нещо като историите с кърпените чорапи на Тато преди 20-тина години време...
Откакто ви чета купувам и ползвам все по-тежка артилерия. Купувам все по-големи разфасовки... А уж следвам съветите да не купувам спонтанно.

Общи условия

Активация на акаунт