Парфюмни размисли и страсти - 163

• 42 617
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Въпросният "скандал" е такъв единствено в главите на домакини, на които им е толкова скучно, че не знаят на кой свят се намират.
Да не говорим, че първи пропищяха от най-големият военен и икономически агресор в света- САЩ. Те не се намесват в Сирия толкова време, защото няма петрол, за едни парфюми седнали да кудкудякат. А някои т.нар. европейци пригласят, дали от липса на време за замисъл, или просто защото да пееш в груповият хор е по-сладичко, не зная, но и не ми пука.

Парфюмерът си го е преместил от единият крачол в другия. Той е занаятчия, и продава уменията си на всеки, който иска да ги купи.

Извън ненужният спам- Mont Blanc Legend Femme е едно към едно Клое. Ей така да бяха турнали щипка различност, ама не Laughing

Май трябва да обявят 2012-а за годината на копирането  Sunglasses

# 631
  • София
Цитат
Това, което обикновено наричаме тука "лудост" е нормалното ми състояние, ама то май с всички тукприсъстващи е така
Да, с мен е така Peace

И като скучаеща в момента домакиня ми се струва че ни се иска да приписваме по-добри роли на знаменитости, на които им чепкаме ... не се сещам какво се чепка. Grinning Имам предвид че като че ли има твърде много знаменитости и недостатъчно модели за подражание, колкото и да е кофти тази дума.

# 632
Намирам новият филм за Шанел 5 с Брад Пит за гениален маркетингов ход и абсолютно очарователен.
Ни най-малко не съм учудена, че великият бранд е решил да направи нов и тотален рилоуд на най-култовия аромат, вместо да върне на пазара някои от ексклузивите.
Нишовите парфюми затова са нишови, за да бъдат нишови:)))Хитовите - хитови.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 00:44 от Ara_bella

# 633
Брад Пит не се котира при мен. Намирам го за твърде несериозно рус, за да провокира сериозни мисли и намерения. Особено пък за закупуване на  бабичката Шанел 5.
Както се казва, всяко нещо с времето си. Не ми се връзват опитите за съживяване на умрял парфюм./ сори, ако засягам някого лично/
Подобно на други потребителки предпочитам демоничния Никълъс Кейдж. Grinning

# 634
Само за мен Брад, но 5-ца не ща! Mr. Green

Колкото повече се пръскам с Льо парфюм Диор, толкова повече ми харесва.

# 635
  • Чукарландия
Само за мен Брад, но 5-ца не ща! Mr. Green

Денс, хич не знаеш какво да си пожелаеш. Hug

# 636
Хмм, хронологията е малко различна.... "Кудкудякащите" (интересен избор на епитет на предимно женски форум, въплътил мъжки стереотипи за жени) блогърки подхванаха темата доста след като дискусията беше генерирана на други места.  Източникът също не е американски, ама карай.... Хората, живеещи в свободния свят, имат избори. За някои хора има по-важни неща от бутилка парфюм, от чанта, или от собствения им портфейл. И добре, че е така, защото иначе щяхме да живеем още с ценностите и социалното съзнание на масите от средните векове.

Idomeneus, помня, че пита за Atelier Vetiver Fatal. Приятно изненадана съм, може би защото очаквах "тъмен" ветивер. Това е, обаче, доста светъл, чист, и модерен ветивер, в който няма нищо фатално. Sel de Vetiver за мене беше прашен и дори мъжки, с някакво ретро настроение, и се разделих с него. Във Фаталния Ветивер нищо не ме дразни. Напълно юнисекс е, и ще е по-подходящ за лятото. Мога да си представя да го нося. Има нещо от ветиверената свежест на Бамбуковата Хармония на Килиън.

А, да, пробвах и Том Форд Noir. Напомня на Кафе Розата, но без розата Simple Smile . Мек е, с почти шоколадово присъствие в началото, но както обсъждахме по-рано, много познат и нищо оригинално. Не знам защо трябва да е мъжки. Накрая е дори сладък.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 03:06 от Pixie

# 637
Чак пък да се заоблизвам по Брад Пит като някои други потребителки няма да стане:)))
Но ми харесват нещата, които казва за моя любим парфюм.
Точно това мисля и аз.
Харесва ми и че Шанел подари по един влюбен Брад Пит на всички, които го пожелаха:)

Определено ми харесва идеята Шанел Номер 5 да е навсякъде.Обичам този парфюм - толкова е млад, наивен, чист и женствен.

# 638
  • София
Смарти  newsm20

Парфюмерът си го е преместил от единият крачол в другия. Той е занаятчия, и продава уменията си на всеки, който иска да ги купи.

Именно. А пък точно американците и техните пудели (които мислят или им се иска да мислят, че там текат реки от мед и масло и само там хората живеят истински) да говорят за морал - хайде няма нужда  Sick Sick Sick В свободния свят хората наистина имат правото на избор - включително дали да си напрегнат сивото вещество или да не се занимават  Peace Но е наивно после да съдят другите, че не си затварят очите за техните глупости и изцепки. Дано сега не скочи някой пак да ми обяснява, че трябва да бъдем по-толерантни  Naughty Към човек, който е просто тъп мога да подходя със снизхождение, но не и към откровено закърнелите на третия етаж, но с претенции за по-по-най  Twisted Evil А и някак това да не изпъкваш над "масите" за да не ги депресираш ми напомня за един друг, не толкова свободен свят  Peace

По темата Брад Пит - ще си ходи при Денс явно, открай време не ми е особено симпатичен - и като мъж, и като актьор. Всъщност, замислих се тези дни кой актьор би ме накарал да купя точно пък Шанел 5 - ами, доста имена и лица извъртях мислено и не съм намерила "победителят"  Thinking Преди месец реших да го тествам пак, може пък и да ми хареса вече, историята познава такива случаи  Laughing Пръсвам аз, леко и дискретно два пъти на китка, бърча нос, но все пак изчаквам 10 минути и поднасям китка на колежката ми. Трудно ми е да ви опиша физиономията, която направи, но коментарът беше "Ако ще седиш до мен в самолета, това го измий, моля те"  Joy Joy Joy Доста често пътуваме заедно и съм я обгазявала с какво ли не, но подобна реакция е имало преди само по отношение на Климат на Ланком - ретро бил и не ми отивал. Но нямаше гореща молба за измиване  Laughing Дамата е на почти 50 години, та явно не е до възраст  Rolling Eyes То като се замисля, и баба ми не го харесваше  Laughing

# 639
  • София-Младост
Вчера ми пръснаха Burberry Body  Heart Eyes Много ми хареса, даже още има лек остатък на китката. В тази връзка, ако някой го е заглеждал/купувал наскоро...възможно ли е в наш магазин цената да е по-инска от обичайните парфюмни сайтове, или аз грешно съм запомнила цената, но ми се върти че ми казаха 50мл-85лв. Освен да са били 30мл  newsm78

# 640
Сабалем с кафето едва изчетох високоинтелигентния разговор докато схвана за какво иде реч Joy
 Не бива да очакваме от мъжете чак такива подвизи морални-като например да не вземат парите на диктатора  hahaha Wink

# 641
  • Sofia
Въпросът е в легитимацията на диктаторски режими и лидерите им.
Наивно е да се мисли, че може да бъде постигната с бутилка парфюм или Стинг на първи ред на ревюто.
Т.е. не е липса на морал, а липса на  морален проблем.

# 642
Каква е цената в европейските бутици на Spiritueuse Double Vanille Guerlain?

пп. Хайде, моля ви се, големите и богати страни, като САЩ и Русия се скъсват да продават оръжия на избиващите се в третия свят, пък за един парфюм седнали да се притесняват. Очевидно Душафор не е толкова богат, че да си купи мълчанието на псевдо-моралистите. Ама вярно, скучаят тия хора!

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 10:48 от goddess

# 643
Сабалем с кафето едва изчетох високоинтелигентния разговор докато схвана за какво иде реч Joy

И аз.  Crazy newsm09
Не бих упрекнала Дюшофур. Далеч по-страшни и грозни неща се случват и не предизвикват и наполовина толкова дебати.

Вчера тествах La vie est belle. Отрова. Трих, мих не се маха. Разочарована съм от Ланком, това си беше шербет в бутилка, лепнеше на гърлото ми.

Днес си лекувам душата с Hanae Mori. Пак сладък аромат, но колко е уютен, няма нищо общо новия Лакомски хит  Sick.

# 644
Брад Пит е ге-ни-а-лен актьор, институция в киното bowuu, а външността му е просто бонус към таланта. Ся, не всеки има "късметът" на Уди Алън. Rolling Eyes
Парфюм заради него, или който и да е друг, няма да купя, но, определено, предпочитам от рекламите да ме гледа той или Иги /да ме прощават от Шанел, но съвсем не са новатори в областта/, отколкото някакви красавици със съмнително премрежен поглед.

Общи условия

Активация на акаунт