Априлки 2013 - тема 7

• 24 429
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Интересно, аз го практикувам, без да знам, че хората са го патентовали Crazy и превърнали в цяла наука. Просто така ми идва от вътре. Заспи дребния и си му говоря наум Wink как е най-страхотното хлапе на света, и че много го обичам и за мен е най-важният на света. Той като се роди с проблема, само аз вярвах и не се съмнявах, че всичко ще се подреди, за миг не се усъмних, че нещата няма да се развият положително.
Две нощи спах и си викам, мина безсънието и сомнамбулстването, но не би........от 2.00 съм будна, но сутринта съм на БХС и явно ме друсат нервите и се притеснявам. Дребният ще идва с мен, голям мерак да види бебето, така и така е още с хрема и няма да ходи на градина. Таткото само повтаря, че пак ще е момче Crossing Arms, аз нали искам щерка, а те със синковеца искат да си попълнят мъжкият отбор Tired
Относно лошите сънища, да плачеш на сън е на хубаво.
За да оползотворя времето , съм пуснала да правя закуска на мъжете........няма да конкретизирам каква, намазах си с разни неща косата/домашна маска, и след малко мисля да си пусна някой филм или книжка да почета.

# 511
ani27 Ако знаеш как ти завиждам , че си в къщи!

# 512
Добро утро и от мен.
Аз станах в 7ч да направя сандвичи на мъжо за работа. После уж си доспивах, ама така ми се спиии.
На вън е страшен студ, а след час трябва да излизаме с щерката.

# 513
Добро утро и от мен,мами!  food010

# 514
Добро утроо и от мен !!!  1swing

# 515

Аз от седмица се оплаквам от подут корем и май са газове това  smile3518 Какво да правя не знам, много ми е некомфортно...

и на мен от събота ми е страшно подут корема, но си мисля, че може да е от лекарствата и се чудех дали да звъня на АГ-то. Ти чувстваш ли някакво опъване около пъпа, че ми е много странно това чувство?

# 516
  • Sofia, Bulgaria
Не няма опъване, но е неприятно. Като отида за изследванията ще питам лекарката дали може нещо да се направи.

Аз закусвам и пия кафенце, а малчо яде и заспа  Grinning Трябва днес да изляза, но като че ли е мнооого студено и не знам... newsm78

# 517
Опъването до пъпа и аз го имам по често е от ляво даже и вечер като легна и ако не са ми свити краката е много неприятно и пак забравих да питам АГ вчера.Май усещам бебчо а всички казват че е рано може и да бъркам ама е хубаво Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 518
Здравейте,

Ася20, дано всичко се подреди и не се наложи да взимаш трудни решения Praynig

Арум, надявам се скоро да излезеш от болница и да имаш подобрение!
Пишете момичета, няма проблем, всеки споделя каквото му е на душата, нали за това са тези теми.

Аз съм ок, тази седмица ще съм на преглед, и ЖК трябва да запиша вече. Хич не ми се ходи на работа, но съм решила докато мога да ходя. Малко ми е гадна обстановката, нямам достъп до свеж въздух и светлина, работя в затворено помещение и честно казано много ме уморява това, но каквото такова!!! Като ми писне ще си взимам по малко болнични и така.
И на мен ми се подува корема, основно от газова, особено вечер е много голям. Иначе леко е пораснал, вижда се сутрин реалната му големина, поне при мен. Но тази бременност определено ми е по-тежка от предните.
Хубав и слънчев ден на всички!!!  bouquet

# 519
Момичета благодаря за подкрепата.Не мисля да правя засега нищо,но понякога живота е толкова гаден,че трябва да правиш неща,които не искаш Sadособенно ако си сама и няма на кого да се опреш,но гледам позитивно на нещата без да се ядосвам.Пийнах малко хапове и след малко ще легн,че ще ми гръмне главата.
Мирама-твоята кокона не е ли на градина?

# 520
Ася, не се ядосвай нещата ще се наредят сигурна съм!! Майка ми беше пред такова трудно решение, когато трябваше да роди брат ми, знам че е направила всякакви опити да го махне, освен най-сигурния, просто сърце не и е дало...и слава Богу!!! Дано скоро облаците се разминат и изгрее слънце на твоята улица  bouquet

# 521
здравейте и от мен
Ася, аз също се надявам всичко при теб да се оправи и да не мислиш за такива крайности
дори и да няма кой да ти помага пак ще намериш начин да се справяш,
ако проблема е чисто финансов - решение има
успех и дано нещата се оправям   bouquet

за покупките - аз ще изчакам поне до към 8-мия месец
живот и здраве да стигна до там, малко съм суеверна и не искам от рано да купувам неща
ще се радвам на вашите покупки  Hug

# 522
Уф имам чувството,че само аз не знам пола на моя мъник....Ама ще потърпя още 1 месец.

За люлките -тази,която е постнала Мирама е много симпатична,сещам се ,че на село имаме една доста древна-май баща са ми са люшкали в нея,но е доста по-голяма.Иначе такова нещо ми е ок,че както нямаме много място у дома...

И аз как чакам да дойде времето да изляза отпуска....ама е далече,при мен тепърва много работа започва и ще е така до като не изляза по майчинство,ама ще се справя.

# 523
  • Варна
Уф имам чувството,че само аз не знам пола на моя мъник....Ама ще потърпя още 1 месец.

Не си само ти Simple Smile И аз не знам. Въпреки, че съм си решила, че ще е момиче, откакто сме решили, че искаме бебе, че и преди това  Crazy Говорим "й" на женско име и все в женски род се обръщаме с мъжо, че и всички приятели, които знаят Simple Smile Накрая, ако се пръкне момче, сигурно ще ни се сърди  Joy Важното е да е здраво и ще си го обичаме безкрайно, пък момче, момиче. На 05.11 ми е втората ФМ, надявам се тогава да чуя някое правдоподобно предположение.

# 524
И аз не знам пола... а вече ми толкова любопитно. Не, че ще го обичаме различно, просто ме е загризало любопитството здраво.

Пак съм при Давидков другата седмица... надявам се, че ще успее да види нещо.

За корема - и моят така се е подул от седмица някъде, че все едно съм в 5-6 месец. Ама и вечер и сутрин си е така Simple Smile

Слава богу, гаденето вече попремина. Не съм  Sick от няколко дни вече.

Болки и придърпване ниско долу и аз имам. Особено като кихна... направо ми се замайва главата от болка за няколко минути. Док каза, че това защото се опъвали връзките.... матката имала връзки... това не го знаех, а ми е трета бренност вече.

ася20 - горе главата. И на най-трудното се намират простички решения понякога. То с план хубавите работи не се случват.

за покупките - сърбят ме ръцете направо, ама си имам всичко от каките.. но и аз мисля да изчакам докато се роди. Живо здраво ще намерим с какво да си облечем, пък после ще пазаруваме.

Общи условия

Активация на акаунт