Любители на кучета - 31 !

• 42 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Лъки, само да напомня, че ако в кюфтетата има лук, той е отровен за кучетата, независимо дали е готвен или суров.

Лайтс, ако кучето няма апетит, а е здраво, това е индикация или за отегчителен живот, или за повишено ниво на стрес. И в двата случая решението е ясен дневен режим, строги правила в дома, структурирани разходки и намиране на методи за положително изразходване на енергията.

Виктория, има два метода за това да отучиш кучето да скача от радост.

Първият (и предпочитан от мен) отнема повече време, изисква повече постоянство, но е по-хуманен: чрез обучение.

Вторият дава резултат почти незабавно, но е свързан с болка и може да доведе до травми. Когато кучето се засили да скача, човекът рязко изнася коляно нагоре. Кучешкият стомах попада на коляното. Упорито куче може да направи до 3-4 опита, преди да си даде сметка, че подобно поведение води до изключително неприятно усещане.

Ако предпочетеш да обучаваш, ще опиша как се процедира.

Много са сладки бебетата кокери. Рапунцел, твоят особено има страхотни шарки на муцунката.

Бертичка, разсмя ме с това, че обучаваш "таткото" на Бери Simple Smile Много ви се радвам на упоритостта.

# 61
Миенето на лапите не е почистване с език. Като се върне от разходка и знае, че веднага трябва да влезе в банята и чака там някой да му напълни легена с вода, казваме му "хайде да си измиеш сега лапичките" и после влиза сам с предните лапи и после и със задните и после чака да ги избършем с хавлията. Получава похвала: "браво на момчето" и врътване на опашка. Старият куч също го бяхме научили така и сега и този го научихме.
Иначе няма проблем с оставянето на гранули, не ги изяжда. От сутринта може да му стоят до вечерта.
извинявам се Hugмного добре сте се научили,браво Grinning

# 62

Бертичка, разсмя ме с това, че обучаваш "таткото" на Бери Simple Smile Много ви се радвам на упоритостта.

А много моля Naughty Той и е дядо  Joy

Sea lights Плащам да научите и моето куче така. Напоследък хич не иска да и се мият лапите и бърза да отиде до купичката си, за да получи гранулки. Като и се скараш да ходи в пералното си тупва дупето и ляга на една страна все едно е застреляна  Laughing Сега се научи да се скатава и ходи към пералното като се стърже в стената  Joy Трябва да я снимам какъв е смях.
Само като е много уморена и мърлява след разходка бързо бързо влиза вътре и чак дращи по вратата, за да я качим в мивката да я мием. Голяма е маймуна.

# 63
  • Страната на чудесата
Лъки, само да напомня, че ако в кюфтетата има лук, той е отровен за кучетата, независимо дали е готвен или суров.

Божичко, това не го знаех Shocked Какво да очаквам сега довечера... Ох, много мразя, когато кажа нещо и никой не обърне внимание...

# 64

А много моля Naughty Той и е дядо  Joy

Sea lights Плащам да научите и моето куче така. Напоследък хич не иска да и се мият лапите и бърза да отиде до купичката си, за да получи гранулки. Като и се скараш да ходи в пералното си тупва дупето и ляга на една страна все едно е застреляна  Laughing Сега се научи да се скатава и ходи към пералното като се стърже в стената  Joy Трябва да я снимам какъв е смях.
Ау, да ме прощава тогава "дядото"!

Ми снимай я де! Само дано не е някое фейсбукско филмче, че няма да мога да го гледам...

# 65

Божичко, това не го знаех Shocked Какво да очаквам сега довечера... Ох, много мразя, когато кажа нещо и никой не обърне внимание...
Е чак пък такава паника за половин кюфте няма нужда. Количеството лук в половин кюфте е незначително. Освен ако не са лучени кюфтета  Mr. Green
Моята и чесън и лук съм и давала. Е не става въпрос за една глава лук и 10 скилидки чесън. Но съм давала. Аз съм на мнение, че всяко нещо в големи количества е отровно.

Фея, ще я снимам другия път като се застърже Laughing Това клипче от фейсбук се оказа, че го нямам на компа затова не успях да го кача в ютуб. Ще ти се реванширам с други тип 'Най-смешните животни на планетата" Hug

# 66
Лъки, спокойно, от половин кюфте едва ли ще стане нещо. Казвам го само, за да имате предвид и да избягвате рисковете. Аз затова не храня нито котките, нито кучето с човешка храна.

На първа страница има списък с продуктите, които са отровни за кучета.

Токсичността на всяка отрова зависи от съотношението между концентрацията, количеството на токсина и масата, на която той е разпределен. Някои отрови влияят чрез натрупване. Ако имаш съмнения за нещо, винаги говори с ветеринаря най-напред.

Бертичка, чесънът всъщност е полезен за кучетата. Аз редовно правя тараторообразен бъркоч на Беро.
Ще чакам филмчето с нетърпение!

# 67
Бертичка, давай я насам.  Hug Тъкмо нашия ще си има дружинка, а аз обичам всякакви животинки.

сигурна ли си, че имате кокер  Joy

Ами не знам  newsm78 Една жена в клиниката казала, че такъв послушен и кротък кокер не била виждала, а е имала два. Ама добре че не го е виждала до 1 година какъв дивак беше, а сега вече на три години се е кротнал. Моят мъж й казал, че е въпрос на възпитание, а може би вече и на възраст, но тя не се съгласила. Хайде стига толкова хвалби, че да не взема да го урочасам, пу-пу.

# 68
  • София
И нашият кокер омита гранулите за секунди.Тя тази порода е прословута с лакомията си.Sea Lights твоят е някакво изключение.Браво за това как сте го научили да мие лапите!И аз ще пробвам.

# 69
При нас проблем!
От вчера Бевър започна да повръща. Вчера един път. Реших,че е преял. Днес два пъти и е един омърлушен,вял. Качих го на колата и право при вет.
Мери му Т и каза,че е малко завишена. Преслуша го.Опипа му стомахчето. Точно там го боли. Вет каза,че явно е ял нещо,което му е раздразнило стомахчето. Направи му инжекции и му даде хапчета за следващите дни.Сега сме на диета. Като се прибирахме пак повърна. Но този път повърна....кал и камъчета! Shocked Обадих се веднага на доктора за да му кажа. Междувременно се прибрахме и видях,че в градинката на двора е  ровил дупка. Най-вероятно от там се е наял с пръст.
Вет ме успокои,че ще го изповръща и ще се успокои.
Дано да е прав!
Притеснена съм! Много съм притеснена! Sad

# 70
Сис, спокойно, мила. Тежко му е на стомахчето. Ще мине. Ти си направила всичко както трябва, при това - в срок. Hug
Ако градинката е била третирана с нещо, кажи на вет. Не се шашкай, само те насочвам, за да сме в максимална помощ на Бевър.
Скорошно оздравяване! Hug Пиши как сте.  Heart Eyes

# 71
Сисссс, ще му мине като на кученце Hug Не му давайте да пие вода или да яде, за да не предизвика отново повръщане. После след няколко часа може да му дадете малко кисело млекце. Или ако не е ял гранулките да са накиснати в кисело мляко за 10-20 минути. И после яде
Скрит текст:
Айде малко смях за вечеря. Едно от любимите ми клипчета с Бери
Специално за Фея

За фон се чува как цвиля от смях Joy

# 72
Вет каза да му сваря ориз и малко пилешки гърди и да му давам това да хапва по малко и начесто. Направила съм го редичко,че нали оризовата водичко помага при повръщане или разстройство.
Но не ми е казал да не му давам вода.
Ох,дано да му мине бързичко на хайванчето! Praynig

# 73
 Joy Бертичка, ще я изям тая малка муцуна, дето си подрежда ухото! Ама как спи в такива невъзможни пози?! И как ти мята едно око  Laughing Ох, не мога просто! Страхотна е!

Сиссс, ще се оправи диваненцето. Не го насилвай да яде или пие. То си знае. Реагирала си навреме.

# 74
Ох,Фейке, добре че се появи! Hug
Не че не вярвам на другите момичета,но казано от теб ми действа много успокойтелно! Peace

Общи условия

Активация на акаунт