Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кастрацията на кучетата и защо е важна?
Какви са чиповете, които се поставят на кучетата и каква е целта на регистрацията в общината?
Какви са ползите от кастрацията на кучетата и какви са някои от предизвикателствата при убеждаване на собствениците на мъжки кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кастрацията на кучетата и защо е важна?
-
Какви са чиповете, които се поставят на кучетата и каква е целта на регистрацията в общината?
-
Какви са ползите от кастрацията на кучетата и какви са някои от предизвикателствата при убеждаване на собствениците на мъжки кучета?
-
Какви са ползите от чиповете за кучета и каква е връзката между чиповете и регистрацията в общината?
-
Каква е важността на чипирането на кучетата?
днес ходихме с баща ми до Нова Загора ... и взех новия си маник ... от днес е вкъщи, на 1 месец и половина е ... утре ще ходя при ветиринар за ваксина и паспорт , а сладура вече два пъти се изпишка.... разкарвах го навън малко,но така и не си свърши работата и щом като се прибрахме и раправи белята
голямо сладурче е ...аз лично мнооого се радвам,че наистина намерих точното куче !! порода мини пинчер чистокръвно
днес го научих на нещо полезно !! вече идва при мен след като му извикам и бяга мнооого бързо, а е толкова маничко
само за малко да го оствя самичко и започва да скимти ... УЖАС ... какво да правя ??
Бертичка, ще я изям тая малка муцуна, дето си подрежда ухото! Ама как спи в такива невъзможни пози?! И как ти мята едно око 
За да не я препикае и да стане авария може да сложите някаква кърпа отгоре найлон и отгоре геговото одеалце/постелка.
Много нещо сте изписали муцунки, ще прочета всичко като имам време утре
още не е финализиран трансфера, но сме в очакване на хепи енд..