Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 102-рa тема

• 162 128
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Банкя
Да наистина има пак много идеи за разнообразяване на трапезата

От мен кекс с безалкохолна газирана напитка -ябълка в случая.

# 61
Мариета как точно правиш задушеното месце Heart Eyes
Аз изпекох карфиолената пица..като я опитаме след малко ще споделя.

# 62
Всичко сложих в суров вид в гювеча и пекох час и половина. Пуешко месо, глава лук, един морков, гъби от буркан, две скилидки чесън, 2-3 лъжици брашно, размито в чаша доматен сок, дафинов лист и чер пипер, олио, сол. Това е, става нещо като винен кебап на вкус.

Забравих да кажа, че допълних с вода колкото да покрие месото.

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 13:52 от Marieta

# 63
Всичко сложих в суров вид в гювеча и пекох час и половина. Пуешко месо, глава лук, един морков, гъби от буркан, две скилидки чесън, 2-3 лъжици брашно, размито в чаша доматен сок, дафинов лист и чер пипер, олио, сол. Това е, става нещо като винен кебап на вкус.

Забравих да кажа, че допълних с вода колкото да покрие месото.
Мерси HugИзглежда чудесно на снимката PeaceВода не се слага нали?
ще стане в голяма йена с капак май как мислиш?

# 64
Ще стане в йена, вода се слага, колкото да покрие месото. Вкусно става и без да се запържва предварително, аз не виждам никаква разлика във вкуса.

# 65
Мерси Мариетка Hug
След карфиолената пица това ще сготвя  bouquet

# 66
Да се запиша и аз с едни мъфини и едни "сникердудълчета" рецепта на labrex, малкият ми син ми помага всеки път като ги приготвям, без него просто няма да станат Simple Smile

# 67
Да наистина има пак много идеи за разнообразяване на трапезата

От мен кекс с безалкохолна газирана напитка -ябълка в случая.

tarlio, mного ти е хубав кексът, може ли рецептата да ми дадеш?  newsm17 С газирана безалкохолна напитка звучи доста вкусно!  Party

# 68
Карфиолената пица стана разкошна.Не мога да ви покажа, че съм без фото.
Който обича карфиол да не се чуди Peace
Катерина мерси за рецептата  bouquetДа те питам блата си става като огретен нещо..имам предвид не стои така като този от тесто.Не може С ръце да се хване парчето нали....или аз по сочен съм го направила някакси newsm78.Сложих саламурено сирене и може затова Rolling Eyesтака да е станало.
Но на вкус е супер Peace

# 69
Да се запиша и аз в новата тема. Simple Smile

Кюфтета и наденички със салати

и едни обикновени бъркани яйца.

# 70
  • Варна
Мариета чудно задушеното месце
Тар прекрасно кексче
Вал хубави мъфинчета
Петя,Селма,Годаива,Верабел много вкусничко
Лу прекрасна тортичка
Нудел хлебчето е супер
От мен една супа топчета,кюфтета с картофки и салатка

# 71
Момичета, чета ви редовно. Правите разкошни неща. Та се престраших и аз да се включвам в темата, макар и като начинаеща.
Сладки с мюсли и ябълки

постна мусака

соленки

# 72
Карфиолената пица стана разкошна.Не мога да ви покажа, че съм без фото.
Който обича карфиол да не се чуди Peace
Катерина мерси за рецептата  bouquetДа те питам блата си става като огретен нещо..имам предвид не стои така като този от тесто.Не може С ръце да се хване парчето нали....или аз по сочен съм го направила някакси newsm78.Сложих саламурено сирене и може затова Rolling Eyesтака да е станало.
Но на вкус е супер Peace

Бъни, радвам се, че ви е харесала все пак. И ние току що изядохме една такава. Този път и моят блат се разкашка и аз го отдавам на две неща - не изчаках блатът да истине преди да наредя плънката; и не изсуших достатъчно доматите. Иначе предния път като я правих си беше точно като пица, да си хванеш с ръка парчето Simple Smile

# 73
  • София
Лурдес, с два жълтъка и сока на половин или един лимон.

# 74
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт