След "Щастливи заедно" с Махсун Кърмъзъгюл - стари и нови проекти, колеги, изяви

• 75 806
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте Hug
Честит имен ден на всички именници и на нашата вълшебница Милена най-вече.

Сега като погледнах кои празнуват,излезе че и дъщеря ми и съпругът ми също имат имен ден.
Малка почерпка за тяхно здраве
Скрит текст:

# 736
Чаша кафе за един слънчев и усмихнат ден !!!

Весел празник на всизки  празнуващи !!!  

# 737
Вими да са живи и здрави твоите именци   Hug

Честит имен ден! Пожелавам ви винаги да имате възможност за избор при
всяка една ваша житейска стъпка и винаги да взимате  правилното решение!

# 738
Милена, Честит имен ден! Вили, честит да е на дъщеря ти и съпруга ти! Пожеланията ми са живот и здраве, натам според желанията  по избор. Милена, на теб още ти пожелавам в скоро време турският език да не ти е никакъв проблем.
Честито на всички именици!
Диана, прегръдка за кафето Hug.
На първо слушане песента "Необяснимата ми болка" не ме впечатли.
МК: „В Черноморието ние сме заобиколени от порой от обич. Не можем да избягаме от празненствата. Благодаря на всички хора, които отвориха вратите към душите си за нас.”- Радвам се за него, заслужава го.

# 739
МИЛЕНКА  Hug Честит Имен Ден! Желая ти от сърце здраве и безброй незабравими моменти в живота ти!  newsm51  love001
ВИЛИ  Hug на твоите именници им желая късмет и нека да сте Винаги и Щастливи заедно!  newsm51  love001
ДИДИ  Hug няма да пропусна да ти благодаря за кафето! А изпито с Вас е огромно удоволствие!  bouquet
Много интересни материали е постнала МИЛЕНКА  Hug и като се сетя какви укори получиха от нас сценаристите на ЩЗ, да му мисли Мурад Токат и Серкан Биринджи - ние бг.мамите сме много взискателни  Heart Eyes
Виждам обаче, че пак е залегнала темата за РАКА - Чумата на века, Нещото, което просто се случва, без да го поръчваш, и без да ти дава право на избор. Cry
Ама това "Рейтингът" е за мен! - хич не ми звучи скромно, да знаете, фенки на Махсун  smile3534
/шегувам се, да не тръгнете сега да ме замеряте с.... цитрусови плодове/  Heart Eyes Hug
Песента от филма "Необяснимата ми болка" е една "подсказка" според мен за развитието на действието.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 12:05 от real inima

# 740
  • София
Заглавието на тази публикация е Benim için "reyting’’ - „Рейтингът” е за мен! (Може да се преведе и „Рейтингът е заради мен”, което пък е още по-нескромно) (http://www.haberturk.com/medya/haber/791981-benim-icin-reyting )
което си е явна перефраза на заглавието на сериала „Benim için üzülme’’ – „Не се измъчвай заради мен”. Това си е идея на ХаберТюрк, те са си решили да нарекат така статията, защото ….  написах по-горе, какво прави силно впечатление. Но, нали точно заради рейтинга се правят всичките усилия, иначе всяка седмица нов филм.
И пак колкото до рейтингите – филмът на Йозджан Дениз „Ти си моят дом” е надминал двойно по гледаемост „Скайфол” в първата седмица на екран и за двата филма в Турция.
Неведоми са пътищата на зрителя към киното или телевизора...

Дами, благодаря ви много и от сърце за хубавите поздрави и пожелания! Да се връщат и при Вас  здравето, късмета и радоста - умножени!

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 13:50 от milena d

# 741
Момичета един поздрав от мен    love001

http://www.youtube.com/watch?v=3BSP4XyhFXQ

# 742

ДИДИ  Hug с този Кърач направо ми галиш нежните струни на сърцето, джанъм!   love001

Не е ли време за нова тема??

# 743
Силве дали не са ни еднакви струните на душата аз също се разтапям от неговите песни   Hug

Ди като е готова ще пусне новата  тема

# 744
Благодаря ви за пожеланията момичета Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/Raznoobrazni/249_Kantarat-instrukcii-za-upotreba

# 745
Силве дали не са ни еднакви струните на душата аз също се разтапям от неговите песни   Hug

Ди като е готова ще пусне новата  тема
И аз съм си го мислила  Peace

ВИЛИ  Hug ама много ми харесва този Кантар, миличка, особено т. № 4 /със спиралата/  Joy Joy hahaha Искам само да ти кажа, че почти всеки ден пускаш по нещо интересно и занимателно и рискуваш мен лично много да ме разглезиш /хванах се днес като те чета, че веднага си търся лист и химикал/, е, не беше нужно, но пък отново ми беше супер готино да си пия кафето и да чета.
Аз мога да Ви споделя, че никога откакто се помня не съм имала проблеми с теглото си, т.е. не съм спазвала никога някаква диета, но всекидневно ходя пеш 6 км. /това е разстоянието от дома ми до работата ми/, много обичам сладки нещица, особено домашно приготвени, предпочитам виното, пред другите алкохоли /също като ДИДИ  Hug/, сутрин задължително изпивам една чаша топла вода с 2 супени лъжици мед и правя малко гимнастика за разсънване, а вечер не вечерям след 20 ч.
Предлагам Ви да си направим дамско разтоварване с чаша следобедно кафе, затова ако Ви е приятно, споделете и Вие  ... Hug

# 746
   Здравейте мили мами!

Вили, честит имен ден на твоите слънчица! Желая им преди всичко здраве, късмет и много успехи!

Да продължим с Карач, приятно слушане. Още веднъж - Честито на всички празнуващи!

# 747
МУЦИ  Hug тази беше първата негова песен, която ме грабна и започнах да слушам и другите му песни  newsm68
Ама май ни е обсебил Кърач всичките  Peace

# 748
Ето ме и мен на следобедното кафе Simple Smile и с хубавите песни на Кърач. Дияна, Муци Hug
Силвия, много си наблюдателна, съгласна съм, че песента "Необяснимата ми болка" може да е подсказка за развитието на действието във филма. В ЩЗ приспивната песен на Зилян беше нещо такова, но за нея тогава нямахме превод, а тука имаме поне заглавието.
Публикацията е замислена явно като предизвикателство. И на мен не ми се струва много етично това изявление, но щом е за рейтинга на филма му Махсун се бие "като лъв" smile3503, както казваше една мацка Laughing

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 16:18 от Iva49

# 749
ИВЕ  Hug аз не съм гледала много турски филми, но съм забелязала, че нищо при тях не е случайно, което пък за нас зрителите е интересно и ни задържа пред екрана, и дори такива като мен, незнаещи езика се "пънят" да гледат в оригинал. Но артистите им са страхотни, играят с душата си, с очите си, жестовете им също са разбираеми за нас.
Мен в този епизод ме разтърси и просълзи разговора и прегръдката между бащата и Буке - и без да разбирам езика, след това като прочетох превода на МИЛЕНКА, ами значи правилно съм доловила емоцията. Разбрах и емоцията на майката на Ниязи, че негодуваше за Буке, някак си с нежелание му даде гривните за нея, а предчувствията на майката никога не лъжат, и най-вероятно тя ще има своето основание.
Радвам се, че си "разбрала" закачката ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт