Чудна есен наближава, ЯНУАРска мама все по-нетърпелива става - 7

• 34 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен!Siana и cvblagova и аз имах такива болки миналата седмица,днес казах на доктора за тях и той каза ,че не бива да се получават,ако пак се появят - да пия или no-spa, бусколизин или спазмалгон - според това което ми действа най-добре.Въпроса е корема да не е стегнат.

Казаха ми вече и пола на бебчо!Досега уж щеше да е момиченце,но не на 100%,но вече се видя че е момченце!! Забравих да попитам колко тежи...  newsm78 и уж гледах на видеозона, не разбрах и дали се е обърнало вече с главата надолу. Ама ме хвана срам да питам  Laughing

Психическата подготовка за раждането- гледам да мисля положително и да си представям как минава гладко и добре. Мисля да пробвам тази арника за лесно и бързо раждане,тъй като и сестра ми я беше ползвала за второто си дете и беше родила много бързо - хем са пътували в по-голям град,за да роди там.

По списъка и аз го погледнах - досега нищо не сме пазарували ... ама мисля да се ръководим и ние по него и да започваме Simple Smile

# 601
Ради, радвам се, че бебка е добре. И аз ще пускам болничен за 10-ина дни преди 45-дневния. Но той нали ми е продължение, не би трябвало да има проблем. Не знам дали да се обаждам в клиниката предварително да питам.  newsm78

Иначе на мен тонове ми мерят и записват сега покрай болничния, с първата бременност само слушахме сърчицето.

# 602
  • София
Здравейте,момичета Simple SmileИ аз да разкажа за днешния преглед - Жорето ме изненада приятно,защото в 30та седмица най-сетне си застана с главата надолу  Party Time newsm32 ,дори измореният ми от работа мъж се разбуди (беше почти заспал на прегледа) Mr. Green ,когато се израдвах от този факт.Синчето е 1.700 кг и избързва с 10тина дена напред в развитието,ехографът отчете термин 4.01,та док ме предупреди,че може да стигне до 4 кг,ако расте с тези темпове,а може и да ме изненада още по коледните празници. supermama Дано всичко да е така докрая с бебко и да не ме измъчи с много големи размери,но божа работа,поне мъката ще е за най-голямото щастие stork-boy newsm76  Иначе преди ехографския преглед ми направиха микробиология,резултата го чакам с леко притеснение четвъртък следобяда и колкоскопия,защото на прегледа по спешност миналия месец в Шейново бяха открили зачервяване на шийката на матката. EmbarassedСега изследването показа,че има раничка,док ми обясни,че през бременността е нормално да се появи,но в четвъртък ще излезнат резултатите какви изменения има.Махана ми е раничка на 2009 год. и досега цитонамазката винаги е показвала II група,та това ми е по-голямото притеснение. newsm78 PraynigЛекарят ми ме увери обаче,че раничката няма да повлияе на бебче и самото раждане,а лечението (ако има нужда) ще е след като родя... Извинявам се за романа,но си изливам чувствата на радост и притеснение и ви желая лека и спокойна нощ!

# 603
gloria, и нашият момък вече е с главата надолу. Олекна ми направо. Отговаря на 28 г.с и 4 дни и е 1200гр. Спокойно бебче е, ритка от време на време, но аз гледам да не го превъзбуждам с кафета, кола, шоколад и сладки неща. Изведнъж ми се стори, че времето отлетя и ей сега ще дойде моментът да раждаме. Чак малко ме подгони шубето:-)) Лека бременност на всички. Hug

# 604
Изведнъж ми се стори, че времето отлетя и ей сега ще дойде моментът да раждаме. Чак малко ме подгони шубето:-)) Лека бременност на всички. Hug
alllure, и аз съм така, и на мен ми се струва същото! УжасТ!  Grinning
Браво на обърналите се с главата надолу бебчета! Те каквото зависи от тях ще си го свършат, ние да  му мислим  Rolling Eyes Иначе тя и мойта мома се е обърнала, ама де да видим дали нема да й дойде некъв друг акъл в последния момент, като знам майка й как си мени през 2 минути мнението  Joy

# 605
Здравейте момичета, да се похваля и аз . Вчера бяхме на ЖК нашият бонбон се е оърнал с главата на долу  Hug и вече тежи 1500. Доки ме вика пак на 26 този месец да почваме да мерим тонове . Много съм щастлива че всичко е наред. Пожелавам на всички леко бременеене ,не остана Simple Smile newsm51

# 606
здравейте и от нас!
 Преди да се отчета не идва ли време да си изберем вестителки вече . във фейсбук групата се разговорихме за това ( ако някой иска да се присъедини там е добре дошъл ).

иначе и аз бях на преглед вчера .бебошанка е добре и размери ,и кг ,и плацентата са ок.нямам разкритие.. само дето диабета започна пак да се проявява , но ще се борим отново.правих глюкозния тест и резултатите са ми завишени.....

За кг ми - все още съм си 3+ и май няма да кача много още, но бебошанка да качва ,това  важното.

# 607
Velma, наистина е време за вестителки, защото макар да има още време, януари си наближава. Да не говорим, че нашият бебевалеж със сигурност ще започне още декември.   Peace
Хич не съм наясно с този диабет... Защо така се получава? Ти нищо не си качила като кг, от какво става така?!?! newsm78

Радвам се за завъртелите се бебета. Надявам се всички да сте добре. Hug

# 608
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Да разкажа и тук накратко днес за прегледа- беба е около кило,малко дребничка за 29г.с. но има време до януари да надебелее баджака  Laughing Главично е разположена, дупето и се пада отдясно,краката и ръцете отляво...Аз се чудя какво така силно ме бута отдясно,а то било  здравоооо гъзенце ,всеки ден усещам и виждам как яко ми  се гъзи хахаххах
 Доки пак заговори за болница,ама аз НЕ   Cry!
Изписа желязо таблетки ,антибиотик за бактерии в урината,магнерот,диаспорал,но-шпа,уринал акут.

Да питам за вестителка трябва да е някоя мама ,която първа е родила ли от форума  ??  А може ли да е Ева Георгиева-лотос4е ?На нея да и пищи телефона от хубави смси,  Laughing Laughingа тя да пише във форума. Може и да е Кости,все пак тя е организирала групата  Grinning  Не знам какви са правилата за избор на вестителка.....  Rolling Eyes

# 609
Velma, наистина е време за вестителки, защото макар да има още време, януари си наближава. Да не говорим, че нашият бебевалеж със сигурност ще започне още декември.   Peace
Хич не съм наясно с този диабет... Защо така се получава? Ти нищо не си качила като кг, от какво става така?!?! newsm78

Радвам се за завъртелите се бебета. Надявам се всички да сте добре. Hug
ахааа значи вестителки,което ще рече че може да са 2-3 ...Kosty и Asys  Hug Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 08:52 от Teddy24

# 610
  • София
За кг - мериха ме в 18та седмица и бях +1 кг ,а в 26та бях +1,5-1,7 кг от самото начало на бременността,следващото мерене ще ми е в 34та и ще са повече,защото и бебко ще е минал 2та кг,вярно че все още почти всички дрехи ми стават,но и шкембето си расте  newsm78 ... или просто кантарът на док ми е първи приятел  Joy  И аз се радвам на всички завъртели се бебчовци ведно с моя  Hug и дано с всички ни е така докрая  Praynig
За вестителки - ами бройте ме няма проблем,мисля че  мамчетата тук са активни и във Фейса,а там в документ ми е качен номера  callme ,като почне бебевалежът ще съобщавам добрите новини   typeuu   ylinfant

# 611
ами не е задължително да е първата.  Краси  се предложи в групата, аз също се самопредлагам ,който иска може да се включи.Кости,( без да ми се обижда )  е в чужбина, а повечето сме в Бг и с смс-ите е по-лесно,но тя ще си публикува на заглавната страница като "администратор " на страничките ни  Peace  за Ева, не знам .... тя май не следи много тука форума,но ако иска да даде знак ....

# 612
Здравейте ,момичета. Аз малко липсвам ама нали бягам по задачки ,че утре е подписването. Успях да купя едно светло рокле за случая, макар и малко лятно, дадох го на шивач само малко да поприбере деколтето ,че то гръд и чудо  Laughing Взехме халките ,запазихме маса в ресторант за разпивката после ... всичко е готово.Не ,че нещо кой знае какво ще бъде ,ама все пак да отбележим събитието. Истинската дандания -догодина ,късно лято , с шафер!  Hug
Моя мъник не се е завъртял (май) и малко ме притеснява това.Беше си главично и на последния преглед се оказа ,че пак се е врътнал с дупето на долу.Дано пак се завърти .Хич не ща операция.
По въпроса с вестителките - моля ви, изберете мама която е активна и във форума и във фейса да може и на двете места да поства , за такива като нас ,които сме активни само на едното място.Иначе съм "ЗА" който и да предложите и може би трябва да ни пуснете GSM-чето й на лични ,че всяка от нас да си го запамети.

# 613
  • София
AtenaotnA в коя седмица ти беше последния преглед, при мен в 25та и 28ма си беше седалищно,но вече се обърна от 30та нататък вероятността отново да се върне седалищно е много малка,защото отеснява  Laughing на бебко Simple Smile

# 614
За непросветените,ще обясните ли,що е туй ''вестителка''? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт