Чудна есен наближава, ЯНУАРска мама все по-нетърпелива става - 7

• 34 417
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Не мисля, че всички лекари по ЗК са неотзивчиви. Първи при който ходих до 6тия месец нито ме теглеше, нито ми мереше корема, нито пък ми обясняваше или разясняваше нещо. Единственото, което правеше е да ми измери кръвното, "Как си?", поглежда ми досието и ще се видим другия месец. От миналия месец съм при друг лекар и съм много доволна. Дори и без да го питам ми обяснява какво вижда на ехографа, отговаря на всички въпроси и е много мил. Не съм ходила на частно. При новия лекар си изпросих 4Д и май забравиха да ми искат пари. Blush

# 451
Здравейте и от мен. Малко късно се включвам в темата. Simple Smile

# 452
  • София
AtenaotnA Честит имен ден,да са ти живи и здрави и само хубаво да им носи името  baloni

# 453
Добро утро!

AtenaotnA да са ти живи и здрави именяците newsm51

Аз съм доволна от моя док, но вчера така ми се накара Crossing Arms идеше ми да му фрасна един. Честно! Вярно има право да ме скастри - за 6 седмици съм качила 4кг, за цялата бременност са 13кг. С Маринела за цялата бременност бяха 13, а сега даже още не съм влязла в 8-ия. Не знам как съм качила толкова кила, не ям толкова много като в началото.
Но май не само аз съм слоница, беба е цели 2кг Shocked

Нали ви се оплаках, че тези дни имах болезнени контракции, още имам, но не са толкова начесто. Док ми увеличи приема на магнезии - сутрин, обед, вечер по две. Отделно ми изписа и Yotopar, каза да се успокои матката, та да изкарам поне още месец. Влезнем ли в декември, мога да раждам ако искам. Всъщност ако беба иска. Слава богу се е обърнала надолу, заела е и позиция, само да поизчака един месец Praynig

Айде, стига съм досаждала.
Спокоен и приятен ден ви желая Hug

# 454
Добро утро!

Аз съм доволна от моя док, но вчера така ми се накара Crossing Arms идеше ми да му фрасна един. Честно! Вярно има право да ме скастри - за 6 седмици съм качила 4кг, за цялата бременност са 13кг. С Маринела за цялата бременност бяха 13, а сега даже още не съм влязла в 8-ия. Не знам как съм качила толкова кила, не ям толкова много като в началото.
Но май не само аз съм слоница, беба е цели 2кг Shocked
Добро Утро и от мен!
Ехаа,какви бебоци гледа Гърция  Heart Eyes  Да сте живи и здрави,остави го доки! Има много мами ,които са качили над 10кг,а и аз съм на границата. Но усещам,че до.януари ще кача още 10 поне. ПОсле ще го мислим.

Аз си лежа,лежа и така до края. Трябва в болница да влизам,но ще е или понеделник,или ще го отложа до др.седмица след ЖК,ако има проблем при прегледа..

# 455
Цитат
Ехаа,какви бебоци гледа Гърция  Heart Eyes
Виждаш ли? А ти бързаш да се прибереш в БГ Laughing
Нали споделих наскоро, Че свеки е родила все големи бебета, таткото е бил 4 300. Ох, надявам се дъщеря му да не стигне тези мерки ooooh!

Ти защо ще влизаш в болница?

# 456
Добро утро!

Кости, голяма бебка си отглеждаш явно.  Mr. Green Моят мишок е едва 1200гр още, но се надявам да си наваксва бързо. Почивай си и ти повече, защото трябва да добутаме дружно до декември, когато вече който иска може да ражда спокойно.  Laughing

Добре дошло на новото мамче! Никога не е късно!  Wink

# 457
Ще си навакса. Той, твоя мишок си е в границите, мойта цоцоланка избързва.
За почиването, нямам нищо напротив, но не ми се отдава много. Все пак ще забавя темпото,де Rolling Eyes
Добре, че сме в началото на януари, до декември все ще го добутаме. Дружно, нали? Hug

juli_krasteva привет! Представи ни се - термин, пол, от къде си и т.н., за да те включа на първа страница.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 11:04 от Kosty

# 458
Има ли някой при д-р Миринчев и какви са отзивите за него. И колко взема за израждане.

# 459
Здравейте момичета  Hug
Kosty , няма да бързаш , лягай и почивай , все ще го избутаме. Моя дребен е много активен.Вече не рита толкова много колко само се върти и дупи. #Crazy Много ме забавлява. А по някое време изпречва един крак на някъде и си седи така , а корема ми - с ръбче  hahaha Да не приказваме че тези мои ребра вече за нищо ги няма.Ще ми докара някоя травма докато излезе.
juli_krasteva , с този Миринчев ... на Бургаско майче ми мирише  Laughing , ако е така - заповядай в тема Бургаски майчета , там ще има кой да ти отговори на питането. Иначе и тук добре си ни дошла  Hug

Teddy24
, защо в болница? newsm78

# 460
Да от бургас съм. Термина ми е за 22.01.2013 и уж казаха, че е момиче, но мъж ми не вярва, той щял да повярва чак като се роди  Laughing

# 461
и уж казаха, че е момиче, но мъж ми не вярва, той щял да повярва чак като се роди  Laughing
Joy  Вчера като ни казаха, че бебка е 2кг, мъжа ми веднага взе да си мисли, че е момче, не е възможно, според него, такова голямо бебе да е момиче. Милите татковци, до последно се надяват на син hahaha

# 462
май май са си такива.

# 463
  • София
Момичета от София,срещата ни остава утре от 16ч пред главния вход на НДК  Party За тези,които ще дойдат за пръв път-ще се познаем по коремчетата  preggo wavey Хубава вечер !

# 464
Милите татковци, до последно се надяват на син hahaha

И нашият татко беше така първия път. А сега като казаха момче и нямаше никакви съмнения. На всички показа снимката и разгласи. А преди все нищо не виждаше  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт