Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 373
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
дано не ме разбереш погрешно-нищо лошо не вложих в това,просто ми стана любопитно.Мед сестрата също е много готина,още от подаването на документите ми хареса.
Поне на пръв поглед всички родители ми се видяха свястни,дано няма изхвърляния да се купуват и подменят мебели,но то и няма нужда де-всичко е чистичко и спретнато,уютно ми се видя/че в другата група,където са двете ни комшийчета ,са искали веднага да сменят матраците/.Но както казваш-тясничко е за 32деца,пък другите 2 дечица не знам къде ще им сложат леглата в тази спалня ooooh!
Госпожите наистина са много готини.Батинкова снощи разправяше/може и да си я чула/че за норматив рулото тх е свършило и са минали на сушилката и трябвало да им правят обучение,че едното почнало да раздава юмрюци,другото взело да бърка вътре Mr. Greenлудница е,не им е лесно хич

# 61
  • Пловдив
Аз предпочитам да занеса тоалетна хартия, сапун, салфетки, мокри кърпички и т.н. Стига са се правили от общината на големите благодетели. Кой знае какво отпускат и до кога ще стигне. Знаете как разходват малките деца консумативи. Аз исках да се занесат допълнително, но госпожите отказаха. Ще санкционира общината градините.....нали премахна 30-те дни отсъствия.....кой мислите, че ги плаща тези неща. Ми пак родителите.  Whistling

# 62
  • Пловдив
На нас в Малина не са ни искали пари за т.хартия и сапун. Единствено казаха от време на време да носим по стек с еднократни чаши.
За консумативите(моливи, гланцово блокче, лепило и т.н) не знам дали имат отпуснати пари, но ни казаха всеки да си купи на детето и да занесе.

# 63
  • Пловдив
нова мама84 разбирам те правилно, бе се безпокой!

Нещо много се напуших на тема даване на пари, но ще си спестя коментара.

И все пак 50 лв. на година на дете, не е болка. И все пак знам, че не всеки има възможност.

# 64
Момичета , без да искам да съм нахална и не обичам да пиша такива постове ,ама няма ли начин да се отдели като отделна тема  темата за какво се случва след като са приети децата в детска градина.?
не за друго ,но аз лично все тръпна някой да сподели инфо за приема в градините    като погледна то се писало кой болничък на ой му искали пари. и т.н.
не искам да се обиждате нещо и да го приемате лично,но може би тези теми ще са полезни и на майките ,които не следят точно тази.
просто правя предложение ....

# 65
  • Пловдив
velma, и аз съм си мислила, че не е редно да обсъждаме какво се случва в ДГ в тази тема, защото тя е за Прием в ДГ.
Момичета, искате ли да пишем тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616718.165

# 66
  • Пловдив

Така е редно!

# 67
съгласна съм да се прехвърлим там и се извинявам,че оспамвах темата Peace HugВелма е права Simple Smile

# 68
Подхващам от другата тема,съжалявам за несвързаността с коментирано тук Peace
Миралюба-предполагам говориш за тези пари,които събрахме.За мен/в момента/ хич не са ми излишни,но какво да се прави.Въпреки,че предполагам и на части да бях казала ,че ще ги давам,никой нищо не може да ми каже-все пак всеки си знае възможностите.А сумата ,събирана преди това-100лв,ми се виждат много,при положение,че всичко им е осигурено.Вярно,че тх,дх и салфетки са в минимални количества,но все пак ги има.Консумативи като блокчета,фулмастери,моливи и тн си ги имат.Помагалата са им осигурени,реално си имат всичко и няма за какво да искат пари

# 69
  • Пловдив
нова мама84, а за какво сте събирали по 50 лв. Питам от любопитство.
Ние в нашата група не сме събирали, но знам, че в други групи са събрали и са купили нови играчки на децата в което няма нищо лошо.
В нашата група някой е направил дарение от нови играчки и дъщеря ми беше много щастлива, че са им донесли нови играчки. 2-3 дни само за това говореше  Grinning

# 70
ами първо за вода-в предишните групи се пиело по 3 галона,но тъй като нашата е с повече деца,образно казано решихме,че може да идат 4-5.При 3 галона се е падало по 6,50лв на дете за цяла година.Кажи го сега да дойде по 10 лв,което е нищо,водата си е жизнено необходима.После-след като привършат материали като салфетки,тх и дх да се купуват.Евентуално може да се вземат и покривки за масите,че ползвали от старата група ,в което няма нищо лошо.За играчки говорихме-но мисля,че първо всеки може да донесе от вкъщи и след това да се купува,играчки за пясъчника също недостигали,но всеки да вземе по един комплект,който горе долу е по 6-7 лв-ето ти играчки колкото искаш.Но сигурно ще се вземат от тези събрани.За ей такива неща

# 71
надявам се да не се е обидил някой, нисля ,че така е най-полезно за всички. интересни са нещата ,които споделяте ,ама ние се надваме за сега да ни бъдат от полза сед време ....
аз лично не се чувствам засегната Peace

# 72
  • Пловдив
Аз също.
Отдавна усетих, че прекаляваме с отклоненията. Така че моля за извинение.

# 73
  • До хладилника, който обичам
Другата тема е за въпрос-отговор за градините в Пловдив, тип справочна, за да могат родителите да изберат къде да запишат, не е за отчетна, в каквато се превръща тази Rolling Eyes
Изберете или да отидат тези въпроси в общата тема за градините или в потребителските групи да има тема - говорилник за градините в Пловдив, тип отчетна и за всичко.

# 74
Бу-според мен би било най-удачно да има говорилник за градините в плд,но все пак ти реши как ще  е най-добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт