Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 391
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
ninand -много благодаря за линка.Хич не ми дойде на ум да погледна в крокотак-а,там винаги има много интересни и хубави идейки за всичко,а аз много обичам да творя такива неща,с какво ли не съм се захващала.Сега съм намислила да правя картонена къща за кукли,имам картоните,остава да я сглобя и оцветя,ама ми се струва,че няма да издържи много,та за това отлагам.Сори за отклонението Peace
razel_dazel-предполагам,че е от тази година

# 106
  • Пловдив
Питали ли сте във вашите градини дали им дават флуорно мляко? Преди няколко години света преорах заради това в градината на голямата... оказа се, че тихичко участват в тая програма и никой не ни е дал да подпишем нищо. А аз съм против, и както се оказа - още много родители, всъщност повечето. Като вдигнахме патардия, смениха политиката и се подписаха само родителите, които искат детето им да приема такова мляко, вместо обратното. Толкова е лесно да се предозира флуора, че само това ми е кусура, и в градината да ги поят с него.
В градините вече не се дава флуорно мляко.

# 107
  • До хладилника, който обичам
Сигурно ли е?

# 108
  • Пловдив
Сигурно ли е?
Да. Майка ми е детска учителка, току що я питах.

# 109
  • Пловдив

Голямо облекчение.Дано да е така.
Аз ще питам директорката на нашата ДГ

# 110
ако е пускано-се извинявам Peace
http://www.marica.bg/show.php?id=91330
ако е забранено вече да се дава флуорно мляко е супер
на бързо си спретнах едно кутийче от крокотак-много лесно и сладурско стана.Нямам принтер и с линийка мерех по екрана и драсках на лист хартия-просто пробно Joyно стана.Това може да се ползва и като коледен календар за отброяване Thinking Grinning

# 111
При нас все още се е запазила добрата стара практика със стерилизаторите и чаши за еднократна употреба и шишета няма да се ползват.
Децата пият от чаша и след това я поставят при използваните и лелята по няколко пъти на ден стерилизира чашите.
Един стек еднократни чаши може и да не стигне на една група. Не ми се мисли какво зариване с пластмаса ще е това.

# 112
  • Пловдив

Нова мама, вашата директорка май са е подхванали.Вие сте в Принца,ако не се лъжа.
Т-табакова, майка ти да не е учителка по музика?

# 113
  • Майничка
Ох, аз се бях засилила тази пролет да правя шперплатова кутия с капак във формата на торта, със специални гнезда за до 7бр. свещи и възможност за сменяем стикер отгоре, с желан от рожденика герой (като родителят да принтира цветно картинката). Идеята беше да се ползва дългосрочно в групата - като се донесе почерпка, поставя се в кутията, поднася се тортата, като духне детето свещите, капакът се вдига и се раздават лакомствата. Лошо няма, ама като си представих как учителка или леля внасят "тортата" на количка, защото напълнено, това нещо бая ще тежи - ами, отказах се. Joy

# 114
  • Пловдив
Т-табакова, майка ти да не е учителка по музика?
Не. В "Наталия" е учителка, на първа група.

# 115
Намерих Ви! Grinning

# 116

Нова мама, вашата директорка май са е подхванали.Вие сте в Принца,ако не се лъжа.
мхмхмхмх,там сме и са я подхванали Wink
gargamela -много сложна "торта" си замислила Crazyхубаво си се отказала Mr. Green

# 117
Аз не съм против носенето на консумативи.На приложни неща и прочие!!!

# 118
  • До хладилника, който обичам
Аз не съм против, ако върнат старите такси... при тези такси + издръжка от бюджета (който се пълни с нашите данъци) + сумите, които ще се дават за допълнителните занимания - понастоящем 112 лв за едно занимание годишно (за фирма Данивер, която комай обслужва повечето градини в Пловдив) - според мен идва твърде висока сума, неоправдано е.

# 119
От опит споделям,че тези занимания не са на нивото на парите,които искат.
Опитах със сина.
Сега ще запиша малката извън градината.

Ами,ако тази такса поеме изцяло и консумативите и нещата за рисуване,храната ще стане пак ,,гадна''(сори).Сега е добра.

Общи условия

Активация на акаунт