Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 410
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Zolka - прехвърли питането в темата за прием в ДГ в Пловдив, там ще е по същество и по-вероятно да има отговор, а и четат повече майки, на които тепърва предстои прием и е важно.

Ок, нещо не мога да се оправя кое в коя тема-прочетох, че тук се коментират правилници и документи, общи за цял Пловдив и реших, че тук е мястото за обсъждане на критериите. Заминавам да търся  другата тема Simple Smile

# 136
Нямам представа колко е таксата в нашата градина, но в съседната Мирослава е точно 180 лв, но може и да не съм разбрала нещо.

# 137
  • До хладилника, който обичам
Нямам представа колко е таксата в нашата градина, но в съседната Мирослава е точно 180 лв, но може и да не съм разбрала нещо.
Да не би да е за повече занятия/деца Thinking Има разни намаления - за повече от едно записано занимание, за повече от едно дете от семейство...
Брошурите на "Данивер", раздадени в нашата градина, са - 112 лв за едно занимание, по 100 за две.

# 138
  • Пловдив
- 112 лв за едно занимание,

и при нас е толкова

# 139
Брошурите на "Данивер", раздадени в нашата градина, са - 112 лв за едно занимание, по 100 за две.
същото е и при нас

# 140
навсякъде е толкова на данивер. обаче в нашата градина сутринта връщаха пари, на който си беше платил допълнителни дейности. оказва се, че вече общината ще сключва договор с фирмите и ще плащаме чрез общината или поне така ни казаха.
досега процент от парите, които плащахме, оставаше в градината, което е нормално, според мен. в нашата има басейн, футболно игрище, физкултурен салон, в които се провеждат заниманията и, които искат поддръжка все пак. сега процентът ще остава в общината, явно, и градината ще чака за пари за поддръжка. може да се окаже, че данивер не е правилната фирма за хората от общината и да се появи нов треньор по плуване, например.
не знам само на мен ли ми се струва, че общината се отнася с децата ми все едно, че са общински.

# 141
Децата не, но градините са общински.

То... голямата разлика. Досега беше една фирма в целия град, сега ще е която е дала най-добра "оферта" в общината... както сме си свикнали в държавата. Предполагам, разбира се.

# 142
....сега ще е която е дала най-добра "оферта" в общината... както сме си свикнали в държавата. Предполагам, разбира се.
естествено,че се разбира-"най-добрата" оферта=моята/зетьовата/сватовата фирма Grinningнещо напълно нормално за границите на нашата мила страница

# 143
Аз и срещу това нямам против, стига да си вършат работата после Grinning

# 144
  • Пловдив
Миналата година бях записала малката на танци-много доволна останах от госпожата.Просто се раздаваше за малките шушулки-имаха и 2 представления пред голяма публика.А да не говорим,че зимните месеци се прибираше изморена и доволна,вместо да се чудим какво да и правим енергията от седенето и гледането на ТВ,което си е практика в ДГ.

Тази година я записах и на плуване,купихме нови бански,халатче,плувка...

И днес ни сюрпризираха госпожите,че кмета е спрял допълнителните дейности Crossing Arms.

# 145
  • Пловдив

И днес ни сюрпризираха госпожите,че кмета е спрял допълнителните дейности Crossing Arms.

Днес нашата имаше занимания народни танци.Говорихме с госпожата по танци.Нищо не каза.

# 146
  • Пловдив

Днес нашата имаше занимания народни танци.Говорихме с госпожата по танци.Нищо не каза.
Странно Rolling Eyes.Честно казано мъжа ми е говорил като вземаше малката,но едва ли е недоразбрал,след като са намесили и кмета Thinking.

# 147
При нас от утре започват йога. Днес са казалил, че утре ще е пробно.

# 148
Тю, за малко да хартисаме днес. Закъсняхме и се класирахме 5 минути след времето за подаване на бройка за храна, без да съм предупредила по телефона (понеже не знаех, че времето е толкова напреднало). Госпожата, още известна като 'боскожа' според Ръкавичка, се смили обаче, обади се и я взе, явно още не беше подадена заявката от голямата градина към кетъринговата фирма.

# 149
  • Пловдив
Намерих ви най-после. Аз докато се усетя, че темите за градина не ми излизат в отговорите ....
Ние с малката си чакаме изследванията и живот и здраве в четвъртък стартираме.
Нямам идея кое как ще е в нашата градина, пък и нали по-късно тръгва. Но ще се нагласим някак. Идва студ, а детето скучае с мен. Дано бързо свикне.

Общи условия

Активация на акаунт