Да се притеснявам ли? 6 г.с. не се вижда ембрион?

• 10 661
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Аз питах има ли опасност, казаха ми, че няма. Празното сак че, щяло да се абсорбира в организма ми ...... Благодаря ти!

Озадачава ме само това, че не са видяли двете сак чета от началото ............ странно е ....  Thinking

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 15:03 от AnMary

# 16
  • на брега на реката
Чувала съм за случаи, в които не са "видели"голям развит близнак, но това преди години когато не е имало техника. Изненадал ги чак при раждането.

# 17
Здравей Yanche, при мен ситуацията беше същата, казвахами кухо яйце, а в 7 г.с. се видя ембрион точно 7мм с пулсиращо сърце. Каквото и да правиш преди 7 седмица е много рано. И при мен имаше нещо като втори псевдосак, който след това изчезна. Честито и стискам палци всичко да е наред  Hug

# 18
След седмица ще се види, pано е още.
Ако знаеш сега как ме ядосва порасналото кухо яйце.
 Joy

# 19
  • София
Ако продължаваш да обикаляш гинеколозите, ще чуеш още 10 различни мнения. Бременността е на прекалено ранен етап, просто трябва да бъдеш търпелива. А защо пишеш ВАГИНА ЛЕН - това е една дума. В първия момент си помислих, че е нов вид видеозон, не разпознах думата.

# 20
Благодаря за успокоението! А пиша ваги нален защото проверката за правописа посочи, че така се пише  newsm78 Simple Smile

# 21
  • Бургас
Изчакай още малко, по-късно ще се види всичко ясно. Hug

Благодаря за успокоението! А пиша ваги нален защото проверката за правописа посочи, че така се пише  newsm78 Simple Smile

Остави проверката, мисли с главата си, няма дума "ваги нален", на теб подобна дума нормално ли ти изглежда?  Simple Smile

п.п.
Празното сак че

...двете сак чета

Няма и "сак че", "сак чета"  ooooh! Извинявай, но не се сдържах, на колко години си, български език не си ли учила?! Mr. Green

Желая ти успешна бременност! Peace

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 08:57 от Мон...

# 22
  • София
yancheto1 при мен беше така,първия преглед беше в 4 г.с. (5-дневно закъснение на цикъл след положителен тест,правен при 2-дневно такова)  се видя само точица 1мм в матката,в 5г.с. се видя плодното сакче,а в 7ма и няколко дена се видя ембрионче и чухме сърчицето,така че не се притеснявай,рано е още.Неслучайно,ако си забременяла бързо и нямаш някакви проблеми е ок първия преглед на бебче да е около 25-30 дена след предполагаемата ти дата на забременяване,за да видиш всичките екстри  Kissing Heart наведнъж,ама и аз бях паника и избързах,разбираемо е. Лека бременност с щастлив финал желая Hug

# 23
възможно е да не го виждат, зависи кой гледа и с какво гледа.
Успех и дано всичко е наред!

# 24
  • Шумен
А и в кухото яйце може да е скрито бебче, моето ми скасява живота вече с белички  Wink При мен едното като такова го определиха на първо четене като видяха два сака а единия празен. Само 10 дни по-рано си беше само една мъничка точица.

# 25
  • София
Ако до 10та - 12та седмица най-късно не се види ембрион,тогава има вероятност за кухо яйце Naughty

# 26
  • София
Здравейте! След дълги притеснения от предишните ми посещения за установяване на бременността ми, при , които ми казаха, че вероятно ще бъда с куха бременност вчера бях отново на лекар ... в първият момент и той ми каца същото след което обаче под празното плодно сак че видяхме около 7 мм образуване с пулс, отговарящо на около 7 г.с. в която всъщност съм! Каза ми, че вероятно при първите прегледи докторите са виждали празното сак че и не са търсили второто, което се оказва, че има пулс! Наричало се Синдром на изчезващият близнак! Някой преживял ли го е?  Thinking

Да, при мен беше така. Доктора ми показа на видеозона празното сакче, вижда се като черно петно. Каза, че се случва доста често Peace

# 27
Момичета, моля Ви кажете ми във Варна добър лекар ...
В друга тема писах за моя случай и малко се притеснявам.

Може и на лични

# 28
Ако до 10та - 12та седмица най-късно не се види ембрион,тогава има вероятност за кухо яйце Naughty

Извинявам се, но това е прекалено късно. Може би до 10та да, но... ако е кухо яйце далеч преди 12та седмица това със сигурност ще е (по един или друг начин) потвърдено.

На авторката - дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт