На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Относно калъфите за дивана-на ул.Македония 142 има една шивачка,страхотна е.Горещо я препоръчвам.

Сърдечно благодаря   bouquet, още днес ще ида при нея...дано има и машина за капитониране!

# 106
Някой може ли да ме ориентира в цената за боядисване на дрехи в Багра-Адвокатската градинка?
Имам предвид на килограм дрехи ли е или бройка? Никога не ми се е налагало, а сега искам да си боядисам едно яке от плат.

# 107
  • Варна
Момичета, от къде мога да купя дървени щипки за простиране?
Искат на петокласника в училище.

# 108
Знаете ли някой който прави секции по поръчка,не фирма...

# 109
  • Варна
Здравейте!
Мога да препоръчам човек, който прави мебели по поръчка. Правил е няколко дребни неща у дома и сме много доволни. Иначе съм виждала снимки на негови изработки и изглеждаха добре. Цените също са доста добри, според мен. 0896821188 -  Иван.

# 110
  • Варна
missNoir, на Massimo Dutti (горната категория марка на Зара) са им доста качествени нещата, но и малко по-скъпи. Аз съм доволна и от някои неща на Waikiki.

# 111

Не съм виждала точно тип старите дървени щипки на маминка, но в магазините за подаръчно опаковане има разни.Дано ти свършат работа.

# 112
  • Варна

Не съм виждала точно тип старите дървени щипки на маминка, но в магазините за подаръчно опаковане има разни.Дано ти свършат работа.
Да и аз за тях се сетих, но предпочивам обикновените(ако ги има), че ще ми излезе по-скъпо с подаръчните...Искат им 2 пакета, което е поне 20 бр.(дано да не е 2x20)

# 113
  • Варна
Препоръчайте ми, моля, от къде да си купя панталони?

Имам на Манго и съм много разочарована. От носене един сезон, платът се протри и изтърка - например, капачето над ципа, покрай джобовете и т.н. Това само от търкането с другата дреха. Голям боклук се оказаха. Вече изглеждат на дреха втора употреба.

Сега не знам с коя марка да рискувам. Калиопе, Теранова, Том Тейлър - категорично не!
Чудя се Зара ли, H&M ли, вече не знам...
H&M не ги препоръчвам, по-голям боклук са и от Манго - нищо общо с дрехи на марките, купени някъде из Европа. Панталони си купувам от Дафне, най-вече, и от Блага Благоева имам добри попадения (има ли я още не знам). Сещам се и за Стела Белчева, но не съм купувала нейни панталони.

# 114
  • Варна
Аз съм доволна от панталоните на Макс Даниели и Денил. Купувам ги по намаленията, обаче. Wink

# 115
  • Варна
Благодаря Ви момичета относно панталоните !

Масимо Дюти са ми любима марка, но от там пазарувам само на намаления.

Панталоните ми от Уайкики са със същия "ефект".

Ще разгледам Дафне, Денил и Макс Даниели.

Какви са цените на Денил? Нямам никаква представа?

# 116
  • Варна
Аз съм доволна от панталоните на Макс Даниели и Денил. Купувам ги по намаленията, обаче. Wink

Взе ми думата от устата! Макс Даниели ми е любимия панталон - жалко че имам само един, надебелях бая с бременността и сега... не ми стават, на Дафне имам поне 20 рокли, в панталоните им не влизам.

# 117
  • Варна
Балони с хелий- Макдрайв, до детската площадка на ъгълчето има едно магазинче за сувенири,вътре.

# 118
  • Варна
На Денил панталоните са около 40-50лв, когато са намалени. Изкарват три сезона без забележка.

# 119
Виж в метро, карфур, кауфланд , магазините за дом. потреби и т.н.
Аз скоро купувах

Общи условия

Активация на акаунт