На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
На няколко пъти вече ми се случва да купувам месо от Пикадили, което се оказва развалено  Sick Sick направо отврат!!!!! Единия път се случи в денонощното, другия път в Мола. А също така и развалена сьомга. На някой друг случвало ли му се е?
От къде купувате хубаво, прясно месо и риба?

# 121
  • Deutschland/HE
Месо купуваме основно от един магазин в Чайка, има един нов блок на пазарчето и магазина е на гърба на този блок. Риба купуваме от Пикадили, Карфур, Метро и от рибната борса.

# 122
  • Варна
Месо и ние купуваме от магазина в Чайка. Магазина е на месокомбинат Попово, ако не се лъжа, имат и други магазини из града. За риба наскоро открихме едно магазинче в Левски на улица Дубровник. Много добре е заредено и до тук каквото сме взели всичко е било хубаво. Рибната борса също е вариант, но трудно намирам къде да паркирам.

# 123
А къде по-точно се намира магазина в Чайка? Знаете ли улица, или нещо по  което по-лесно да се ориентирам? Чайка не ми е толкова далече май.

# 124
  • Варна
Намира се в блок 185, близо до пазарчето.

# 125
Риба купувам от рибарите долу на крайбрежната , ако е някоя риба по деликатесна така да се каже задължително от метро.От рибната борса Никога.Такава смрад е там , че не благодаря. Stop Naughty
А и предпочитам да си дам парите директно на рибарите , а не на мазните матрапази.

# 126
  • Варна
Дървени щипки съм купувала от магазини тип Метро, Кауфланд и т.н. Скоро не съм обръщала внимание дали има, но принципно зареждат.

Да похваля хайвера, който Монда препоръча, хареса ни много.   Flutter

# 127
Дървени щипки съм купувала от магазини тип Метро, Кауфланд и т.н. Скоро не съм обръщала внимание дали има, но принципно зареждат.

Къде го продаваха ? newsm78
Аз пък ядох наскоро много хубав  хайвер в Тримата Мускетари .Страхотен им е хайвера , за другите им неща от менюто не бих казала същото . Mr. Green

# 128
А някой знае ли от къде мога да си купя тарама хайвер със същия вкус като този в БМ-ите? Луда съм по тази тарама. Simple Smile

# 129
  • Варна
Аз съм доволна от панталоните на Макс Даниели и Денил. Купувам ги по намаленията, обаче. Wink

Взе ми думата от устата! Макс Даниели ми е любимия панталон - жалко че имам само един, надебелях бая с бременността и сега... не ми стават, на Дафне имам поне 20 рокли, в панталоните им не влизам.

Вчера влязох в Дафне и продавачката ми обясни, че до скоро са шили дрехи до 14 р-р, но вече шият и 16 и 18...по английската номерация Peace

# 130
А някой знае ли от къде мога да си купя тарама хайвер със същия вкус като този в БМ-ите? Луда съм по тази тарама. Simple Smile

Ставаме две  Mr. Green

# 131
Препоръчайте ми, моля, от къде да си купя панталони?

Имам на Манго и съм много разочарована. От носене един сезон, платът се протри и изтърка - например, капачето над ципа, покрай джобовете и т.н. Това само от търкането с другата дреха. Голям боклук се оказаха. Вече изглеждат на дреха втора употреба.

Сега не знам с коя марка да рискувам. Калиопе, Теранова, Том Тейлър - категорично не!
Чудя се Зара ли, H&M ли, вече не знам...
Имам панталони и поли от почти всички марки изброени по-долу. Пера ги според указанията. Боклук при мен се оказаха: Зара, Тера Нова и Калиопе, N.Yorker
След две години ползване, ама яко ползване все същите са ми: Блага Благоева, Масимо Дути, H&М, Dafne.

# 132
  • Варна

Къде го продаваха ? newsm78
...

На пазар Левски, в един рибен магазин.

# 133
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте момичета, от къде да си купя нещо като несесерче с игли и конци, ама да е хубаво, не  от тези в магазин по 1 лев. Трябва ми за пътуване.
Мерси  Hug

# 134
  • Варна
Трябва ми майстор за протекъл маслен радиатор.

----------------------------------------------------------------------------------------

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха за панталоните !

Общи условия

Активация на акаунт