На пазар във Варна - 24

• 55 459
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Момичета, знаете ли къде има дърводелец? Трябава ми за поправка на стол.

# 16
Търся китайски магазин, защото търся оризови кори, не ми трябват сувенири.
В нета видях, че мога да ги намеря в магазини "Здраве за вас" или в китайски магазин. В "Здраве за вас" няма, защото фирмата производител, от където се снабдяват магазините нещо е спряла производството... В Карфур, на щанда с диетични храни няма.... Така, че търся китайски да видя дали няма да има там.... Ако някой може да ми помогне, ще съм много багодаpна.

# 17
Къде мога да  намеря шоколад на парченца, за да мога да си направя cookies?  Blush Търсих, търсих... не мога да открия...  Sad
Аз за миналата Коледа си купих точно кръгли топченца за cookies от Лидл. Кутийки от по 100 гр. на прилична цена от по лев и нещо или два и нещо. За тази Коледа сигурно пак ще заредят. Провери ако имаш път натам.

# 18
Търся китайски магазин, защото търся оризови кори, не ми трябват сувенири.
В нета видях, че мога да ги намеря в магазини "Здраве за вас" или в китайски магазин. В "Здраве за вас" няма, защото фирмата производител, от където се снабдяват магазините нещо е спряла производството... В Карфур, на щанда с диетични храни няма.... Така, че търся китайски да видя дали няма да има там.... Ако някой може да ми помогне, ще съм много багодаpна.
Защо не провериш в Метро? Там обикновено има разни продукти, които трудно се намират по другите магазини.

# 19
Пак ще помоля, ако видите някъде зимни якета/шушляк ( не знам как се пише  Embarassed ) ок. 48-50 номер, актуални модели и не от най-късите да пишете. И да не е черно или бежаво .След 6 дни отивам на студено, а нямам яке.
Днес бях в Гранд Мол , почти по всички магазини има пуснати точно големите пухени и шушлякови...
До кога е тази изложба на котки?

# 20
До кога е тази изложба на котки?[/i]
вчера и днес пише,че е

# 21
Страхотно място открих на Железкова, срещу магазина на Ян-Ди. Казва се "Мръвка". Имат и транжорна. Кюфтета има готови приготвени от 4 вида кайма- агнешко и телешко, свинско и телешко в различни пропорции- страхотна е! Също така и горещо препоръчвам Адана-та. много добре е приготвена, вече се пристрастихме към нея
Както и не се сещам дали съм хвалила тарамата от рибния магазин на Базар Левски. Бият я на място, най-вкусният готов хайвер- като домашен е!

Благодаря! Още утре ще отида.  Hug

# 22
  • Варна
От къде купувате свинско месо (изключвам веригите) - за района на Чаталджа и ОКРБ ми е питането. До скоро взимах само от Бр. Томови, но вчера купих 500 гр. кайма, изпекох я на кюфтенца и освен, че изтече над половин чаша течност, се и свиха ... не ми се беше случвало досега и съм много разочарована  Crossing Arms

От "Старата месарница" на ъгъла на ул. К. Фотинов и Ф. Каниц.

Доволна съм от каймата - мелят я на място, само не работят в неделя и то баш днес се наложи да купувам от друго място и едвам познах орехчетата, които ядохме вместо кюфтета  Mr. Green

И от месото като цяло де! На същата улица има и пилешки магазин + яйца както и много добър млечен магазин ("Балкан")

# 23
  • Варна
Здравейте, имате ли представа от къде мога да си намеря чанта реплика на Hermes Birkin?
http://www.cheapdesignerhandbagsnow.com/

# 24
Здравейте, имате ли представа от къде мога да си намеря чанта реплика на Hermes Birkin?
http://www.cheapdesignerhandbagsnow.com/

в двата магазина за чанти срещу алуминиевите бараки  има. Около 200 ева им е цената, кожени.

# 25
  • Варна
Мерси Hug

# 26
Оризови спагети съм вземала от "Пикадили".Може и кори да има Wink

# 27
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,трябва ми спрей за обувки от велур,но в цвят червено.Някаква идея?

# 28
  • Варна
Оризови кори купуваме от магазин Дрога на пазара,гаражите. Имат и на центъра,до Дилайта.Но спряха големите разфасовки, има малки по около 20-тина кори и са към 4 лева. Скоро ми попадна в нета един онлайн магазин, мисля да го пробвам-имат големите пакети по 11 лв.

# 29
  • ride my bike...
Къде около Варна има кравеферма?

Общи условия

Активация на акаунт