На пазар във Варна - 24

• 55 457
  • 729
  •   1
Отговори
  • Варна

ВАРНА

старата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674517.0

missence
    bouquet  bouquet  bouquet

# 1
  • Варна
Благодаря за темата, Мариша   bouquet
Включвам се с въпрос -от къде да  купя чанта за през рамо, спортна, от плат и с капак, като тези с които ходят ученичките?

# 2
Чанта за през рамо можеш да търсиш точно в книжарниците където продават и раници за ученици. В Ориндж в моловете има подобни чанти, но са шарени с картинки, цени от 30 до 100 и....А иначе изчистена и аз си търся, в смисъл нещо по едноцветно, но засега съм ударила на камък...

За борсите за канц. материали за тази на Бр. Миладинови не се бях сетила, а я знам. Благодаря

# 3
Благодаря за темата, Мариша   bouquet
Включвам се с въпрос -от къде да  купя чанта за през рамо, спортна, от плат и с капак, като тези с които ходят ученичките?
в Пъблик- срещу Общината

# 4
  • Варна
Пак ще помоля, ако видите някъде зимни якета/шушляк ( не знам как се пише  Embarassed ) ок. 48-50 номер, актуални модели и не от най-късите да пишете. И да не е черно или бежаво .След 6 дни отивам на студено, а нямам яке.

# 5
  • Варна
Стенли, провери ли в Мадара?
Мариша, благодаря!  bouquet

# 6
Да си задам въпроса и в новата тема, че остана на края на предната.

Къде във Варна има китайски магазин? Преди години имаше един на ул. Марко Балабанов- близо до общината, но вече го няма.

# 7
  • Варна

Къде във Варна има китайски магазин? Преди години имаше един на ул. Марко Балабанов- близо до общината, но вече го няма.

За дрехи ли?

Ако да, има един по бул. В. Варненчик, малко след Била, посока пилетата на грил, да кажем Simple Smile

ГРЕШКА - това е индийски магазин

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 16:44 от missNoir

# 8
  • Варна

Знам един за сувенири и подобни джунджурии -близо до гаражите с памперси на Чаталджа. От гаражите тръгваш надолу, към градинката и още в първата пресечка завиваш на дясно. В края на уличката, от лявата страна е магазинчето. Има едно стъкларско ателие, след него има фризьорски салон, после някакви магазинчета за дрехи и накрая е въпросния магазин. Пада се почти на ъгала с Генерал Колев.  Продавачката е китайка Wink

# 9
Китайски магазин за дрехи, обувки, бижута и аксесоари има и по бул. Мария Луиза ( намира се на мястото на Сватбения бутик, до секс шопа)

# 10
  • Варна
Denni, м-н Айсберг на ул. Пирин (ако още е там, че не съм сигурна) може да мине за китайски магазин, зависи какво ти трябва.

# 11
От къде купувате свинско месо (изключвам веригите) - за района на Чаталджа и ОКРБ ми е питането. До скоро взимах само от Бр. Томови, но вчера купих 500 гр. кайма, изпекох я на кюфтенца и освен, че изтече над половин чаша течност, се и свиха ... не ми се беше случвало досега и съм много разочарована  Crossing Arms

# 12
Страхотно място открих на Железкова, срещу магазина на Ян-Ди. Казва се "Мръвка". Имат и транжорна. Кюфтета има готови приготвени от 4 вида кайма- агнешко и телешко, свинско и телешко в различни пропорции- страхотна е! Също така и горещо препоръчвам Адана-та. много добре е приготвена, вече се пристрастихме към нея
Както и не се сещам дали съм хвалила тарамата от рибния магазин на Базар Левски. Бият я на място, най-вкусният готов хайвер- като домашен е!

# 13
Страхотно място открих на Железкова, срещу магазина на Ян-Ди. Казва се "Мръвка". Имат и транжорна. Кюфтета има готови приготвени от 4 вида кайма- агнешко и телешко, свинско и телешко в различни пропорции- страхотна е!

Много благодаря!  bouquet

# 14
  • Варна
И аз щях да похваля Мръвката. Живея близо и често купувам от там месо. Страхотно е! За първи път ми се случи телешко месо да се изпече за броени минути и да стане много крехко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт