На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Никой ли не знае къде да търся продукти на Малиция  Praynig
В Кауфланд има дезодоранти на Малиция Peace

Благодаря ти Hug

# 151
  • Deutschland/HE

ето тук има също http://www.rakhiva.com/

# 152
Преди време в доста стара тема за пазаруване четох за добра шивачка в бл. 4 на ул. Петър Райчев в кв. Левски. Моля някой, който живее в района, да сподели, ако знае дали тази жена още има ателие там Praynig. Благодаря ви Hug!

Да, все още работи и наистина е много добра.

onche_bonche, голямо благодаря Hug с още по-голямо закъснение Embarassed!

# 153
# 154
Трябва ми спешно черна дълга перука, която да е на приемлива цена Praynig Praynig Praynig

# 155
Трябва ми спешно черна дълга перука, която да е на приемлива цена Praynig Praynig Praynig
В Мол Варна на 2ри етаж има едно магазинче Viva Accessories - там има богат избор на перуки и всякакви нещица за коса Peace

# 156
Знам, че не ми е много за тук въпросът, но не можах да открия подходяща тема, за което се извинявам.
Та, въпросът ми е - къде в района на Окръжна болница мога да си изкарам медицинско за работа и на каква цена (ориентировъчно)?

# 157
Знам, че не ми е много за тук въпросът, но не можах да открия подходяща тема, за което се извинявам.
Та, въпросът ми е - къде в района на Окръжна болница мога да си изкарам медицинско за работа и на каква цена (ориентировъчно)?
Д-р Веселина Димитрова, кабинетът и е на първия етаж на едно блокче точно срещу болницата на бул. Цар Освободител, на мен ми взе само 10 лв., а не съм здравно осигурена. Това е сайта на кабинета http://www.mediva-varna.com/index.html

# 158
Благодаря!  Hug

# 159
  • Варна

За онкоболен ли?

# 160
Здравейте искам да попитам, знаете ли някое фото във Варна, където вадят по евтини снимки или правят промоция за по-голямо количество снимки?

# 161

За онкоболен ли?
О, слава Богу, не Praynig Благодаря на момичетата, които се отзоваха.

# 162
  • Варна
Здравейте искам да попитам, знаете ли някое фото във Варна, където вадят по евтини снимки или правят промоция за по-голямо количество снимки?

Регистрирай се във Фотоленд, пускайки снимките по мейл ползваш добра цена, 9 на 13 см струва 18 ст. 10 на 15 см е 20 ст.

На място цената е двойна, към 35 ст. Виж в сайта им.

# 163
Другият вариант е Фото спектър - пак с регистрация в сайта. Там са мисля по 0.16лв 9х13 и 10х15, ако е през сайта им.

# 164
Къде има детски парфюми?

Общи условия

Активация на акаунт