На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Дет.парфюми в Елитис съм виждала !

# 166
  • Варна
Детски парфюми и в Зара има,и като качество предполагам по-добри от тези в Елитис.

# 167
 И от мен препоръка за фото Спектър една приятелка ми каза за тях и тъкмо вчера си взех снимките.Поръчва се чрез сайта а ги вземаш на място 0,16 ст е 10/15 размер.качеството е супер

# 168
  • Варна
Къде има детски парфюми?
В двата мол-а в Beauty zone зона също има

# 169
Привет!Много моля,каже ми къде могат да ми приправят качествено дънките!Занесох ги на една квартална шивачка и ми съсипа един чифт за 70лв!Ако някой е доволен от някой шивач/ка или ателие,нека да сподели!

# 170
  • Варна
Майсторът на GSM-и в комплекса с/у х-л Черно море работи ли в събота?
Мерси предварително!

# 171
Привет!Много моля,каже ми къде могат да ми приправят качествено дънките!Занесох ги на една квартална шивачка и ми съсипа един чифт за 70лв!Ако някой е доволен от някой шивач/ка или ателие,нека да сподели!

Аз съм много доволна от една, ама не знам дали мога да я обясня ...
Намира се на ул. Ген. Киселов - около Чаталджа- срещу градинката за разхождане на кучета ... в близост до МУ. В едно като гараж е, около нея имаше мисля и магазин за детски дрехи.

# 172
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, има ли магазин в града, където да продават пелени за многократна употреба и аксесоари за тях освен Сладури?  Rolling Eyes

# 173
  • Варна
И аз същата шивачка мога да похваля, от години я ползваме. От едната й страна има магазин за детски дрехи втгра употреба, от другата - кафе автомат.

Струва ми се пелени за многократна употреба има на центъра, в една от бараките на дупката, срещу Германос се пада, в ъгъла. Пише нещо от сорта на "пелени от Япония".

# 174
  animal037 не мога да ви настигна, мнооого пишете.

# 175
  • Нейде из лудите гори...
Не съм влизала там, защото ми се стори, че са обикновени найлонки, но ще проверя  Peace Мерси.

# 176
  • Варна
И аз не съм влизала да видя пелените, но от надписите с такова впечатление съм останала, може и да греша.

# 177
Момичета, къде се намира магазина за дамска конфекция "Зори"?

# 178
Тази шивачка на ул."Ген.Киселов" ли се пада,по реда на детските магазинчета?Долната успоредна улица на "Ген.Колев"?Има ли някакво име ателието?

# 179
Тъй като не съм от тук - търся шивачка да ми свие шушляково яке. Да не взема скъпо и да не е по-крайните квартали Simple Smile
Благодаря
Някой да знае,че не получих отговори..

Общи условия

Активация на акаунт