На пазар във Варна - 24

• 57 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
момичета знам , че доста пъти е коментирано, но къде мога да си изкарам качествени снимки? и за какво време стават? някъде около моловете по възможност   bouquet

# 181
момичета знам , че доста пъти е коментирано, но къде мога да си изкарам качествени снимки? и за какво време стават? някъде около моловете по възможност   bouquet

Виж на предните две страници.

# 182
Някоя от вас знае ли къде мога да си купя т.нар. "нети лота" каничка?
Предполагам може да има в някой йога магазин, но нямам идея къде в града има такъв.

# 183
# 184
  • ride my bike...
Може би има такива канички в магазин Хатори. Намира се кукления театър.

# 185
Да знаете магазин/склад, в който се продават платове за чаршафи. Ако има и сатениран памук ще е супер! newsm78

# 186
  • 2860 км северно от Екватора
Да знаете магазин/склад, в който се продават платове за чаршафи. Ако има и сатениран памук ще е супер! newsm78
В подлеза на жп гара продаваха на времето... Трябва да се провери Peace

# 187
http://www.belotex-varna.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8
Има също едно магазинче, което се намира точно преди това на Белотекс на Цар Освободител, там има чаршафи на метър на марката TAC.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:30 от kristonia

# 188
  • Варна
Момичета, къде се намира магазина за дамска конфекция "Зори"?

По едно време имаше в Двете кули, акостава  въпрос за една и съща фирма.

Не знам дали още е там.

# 189
http://www.belotex-varna.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8
Има също едно магазинче, което се намира точно преди това на Белотекс на Цар Освободител, там има чаршафи на метър на марката TAC.

Благодаря Ви, момичета! Hug

# 190
  • Варна
В Двете кули има ли боулинг и въобще този мол работи ли по принцип?  newsm78

# 191
запис..

# 192
  • Варна
Откъде в момента може да се влиза с коли в района на Окръжна болница, всъщност трябва да стигна до родилното? Знам че ще има такса за влизането, но кой е входа?

# 193
  • Варна
Alexandra, в Окръжна болница се влиза пред поликлиниката. Всъщност там има един малък паркинг, който е безплатен, а след бариерата не разрешават на външни коли.

# 194
  • Варна
Alexandra, в Окръжна болница се влиза пред поликлиниката. Всъщност там има един малък паркинг, който е безплатен, а след бариерата не разрешават на външни коли.

Благодаря ти   bouquet Преди сякаш се плащаше 2 лв и можеше да се влиза и по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт