На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Някоя от вас може ли да ми каже къде във Варна мога да си намеря шаблони за нокти?

На пазар Чаталджа има, в Кинкалериите.

# 271
  • Варна
Който похвали тук магазин "Мръвката" - голямо благодаря!

Наистина попадение се оказа  Heart Eyes

# 272
Който похвали тук магазин "Мръвката" - голямо благодаря!

Наистина попадение се оказа  Heart Eyes
нали за това е темата:-) Да се знаят хубавите места!

# 273
  • Варна
т.е. нормални куки.
Ама сме едни плетачки.... knit
Със сигурност има, но те са на размери. Ако знаеш колко дебели ти трябват - ще питам.
Mr. Green
Да, трябват ми по-големи - 10 номер.

# 274
Mwpo, Alanis   bouquet благодаря ви момичета, намерихме пантофите, въпреки че не са в желания жълт цвят  Crazy
Остава голямата ми питанка за пижама- гащеризон, но ватирана и за 3-4 годишно. Гугъл нищо не ми нашепва по въпроса и се чудя дали изобщ има смисъл да търся или да търся шивач да му шие.

# 275
big fi6   Hug Благодаря

# 276
Може да разгледаш моделите на Габина и в онлайн магазина им.
http://gabinashop.com/
До скоро всичко си беше актуално.

Благодаря ти Hug! Изобщо не беше ми хрумвало, че може да имат и сайт. Влизам да разглеждам Peace.

Имам ново питане. Къде има голям избор на очила тип "сергийни", от тези евтините Rolling Eyes? Търся без рамка. След като малчуганът ми потроши 2 чифта по-скъпи маркови, съм решила поне до другото лято да карам с нещо "по-семпло" Embarassed, което лесно бих прежалила, ако даде фирА. То детето не ми е виновно де, че не успявам да ги опазя от него Laughing. На сергията на Чаталджа нищо не харесах, а не знам къде другаде да търся newsm78...

# 277
  • Варна.....
Спален чувал като търсения размер съм купувала от магазина на ул.Бенковска до Колх. пазар - първия блок и първия гараж до светофарите, струваше около 25лв зимния вариант, мисля.
  bouquet

# 278
  • Варна
Някой да е мяркал ателие за поправка на кожени чанти? newsm78

# 279
  • Варна
Някой да е мяркал ателие за поправка на кожени чанти? newsm78
Попитай в ателиета на кожари. Аз в такова съм поправяла яке и дамска чанта - за Аспарухово става въпрос.

# 280
Продават ли кестени на пазара и колко струват?

# 281
  • Варна
На Синия пазар има, по 4,50 - 5,00 лв за килограм

# 282
Продават ли кестени на пазара и колко струват?
В Кауфланд има .

# 283
  • Варна
На пазара кестените са 5 лева,+ - 20 стотинки. В Кауфланд бяха 4 и нещо, и са хубави едри.
Спален чувал до 120см по поръчка на Бенковска, гаражите,където е писала Блубел, цената е 26 лева, днес влязох да питам. Има с ръкави и без.

# 284
  • Варна
Спален чувал за ръст 120 см, без ръкави, взех от гаражчетата на Чаталджа (срещу Бебе депото) за към 17 лв. Доволна съм, с цип по средата е и не се разкопчава лесно като рита диването, че миналата година бях взела един със страничен цип и тик-так копчета, постоянно излизаше от него сама.

Общи условия

Активация на акаунт