На пазар във Варна - 24

• 57 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Да сте виждали някъде във Варна изчистени кафяви кожени ботуши по крака на поне 10 см стабилен ток и подметка с дълбоки грайфери Praynig? Вече съм склонна и на изкуствена кожа, че взех да се отчайвам (май много са ми изискванията и затова не намирам:oops:). Досега съм проверила в магазините в отсечката ВИНС-Макдоналдс и магазина на Съборни преди светофара на Общината...

ПП Редактирам се да допълня и предното ми питане. Виждали ли сте някъде да продават подобно дълго бяло и вталено шушляково яке с колан http://prikachi.com/images/245/5377245n.jpg? Трябва ми да е достатъчно плътно, за да става за зимата. Благодаря ви предварително за идеите Hug!

# 256
  • Варна
Благодаря tedito, Бенджолина и Аланис! Тъкмо в Карфур ще ходя днес Simple Smile

# 257
От къде мога да си купя форма за торта с откопчаващо се дъно?
В Кауфланд и Карфур има голямо разнообразие , сигурно и в Метро .
Препоръчвам винаги конкретно за хубави и много заредени с дом. потреби Карфур .
Незнам другаде да има такъв избор.

# 258
  • Варна
Alanis, миналата година Габина имаха такива ботуши, този сезон не съм ги гледала. Техните бяха без грайфери, но с каучукова подметка, която не се пързаля изобщо, личин опит Wink . Ако държиш на грайфер заради снега- да знаеш, че и естественият каучук е вариант, и то по-добър.

# 259
  • Варна
Да ми препоръчате ателие за ремонт на чанти в Младост, Възраждане или Владиславово.
Имам две кожени чанти за ремонт, едната за шиене, другата за смяна на цип.

# 260
Alanis, миналата година Габина имаха такива ботуши, този сезон не съм ги гледала. Техните бяха без грайфери, но с каучукова подметка, която не се пързаля изобщо, личин опит Wink . Ако държиш на грайфер заради снега- да знаеш, че и естественият каучук е вариант, и то по-добър.

tina_vn,   bouquet! Вярно, че преди години съм имала черни с такава каучукова подметка и бяха бетон даже на лед (точно за лед и сняг търся грайфер, че както ги искам и на висок ток, си е живо самоубийство!). А дали някой може да ме ориентира къде е магазин Габина, че нещо не се сещам Embarassed.

# 261
  • Варна
Габина има в Гранд Мол, на центъра малко след Ню Йоркър по посока книжарница АБВ и по Пискюлиев имат магазин(до преди 3-4 месеца, скоро не съм ходила).

# 262
Габина има в Гранд Мол, на центъра малко след Ню Йоркър по посока книжарница АБВ и по Пискюлиев имат магазин(до преди 3-4 месеца, скоро не съм ходила).

Solar Wind, благодаря много и на теб Hug! Ще проверя още утре. Дано и този сезон са заредили подобен тип ботуши Praynig.

# 263
  • ...на безопасно
Може да разгледаш моделите на Габина и в онлайн магазина им.
http://gabinashop.com/
До скоро всичко си беше актуално.

# 264
  • Варна
Търся куки за плетене, такъв тип http://www.konci.info/mod_gd2/showimage/showimage.php?img=331_bi … __2.png&m=320 без значение метални или дървени...в магазинчето над централна поща изобщо няма от този тип  Crossing Arms

# 265
  • ride my bike...
на ул. Роза има магазинче. Продават прежди и др. подобни. Винаги съм намирала каквото търся. Ако искаш утре мога да попитам. Само ми кажи за какво са тези куки? Embarassed ( че да мога да обясня на продавачката)

# 266
Някоя от вас може ли да ми каже къде във Варна мога да си намеря шаблони за нокти?

# 267
  • Варна
на ул. Роза има магазинче. Продават прежди и др. подобни. Винаги съм намирала каквото търся. Ако искаш утре мога да попитам. Само ми кажи за какво са тези куки? Embarassed ( че да мога да обясня на продавачката)
За какво ли?  Rolling Eyes за плетене на две куки  Thinking просто са като шишове, нямат пластмасов обръч, който ги свързва ....как го обясних  Mr. Green Blush не разбирам и аз много ...

# 268
  • ride my bike...
т.е. нормални куки.
Ама сме едни плетачки.... knit
Със сигурност има, но те са на размери. Ако знаеш колко дебели ти трябват - ще питам.

# 269
Здравейте,
знаете ли от къде мога да купя торбичка с черешови костилки за колики. Тази вечер ходих в DM и продавачката ме уведоми, че вече не внасяли този продукт.

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт