На пазар във Варна - 24

• 55 491
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Сещам се за Осеново. Имат магазин за мляко до Лятно Тракия.

# 31
Момичета, моля за координати на тапицер и ако може да ме ориентирате как вървят цените?

# 32
  • гр.Варна
Има един тапицер на ул.Македония,но не помня кой номер беше. newsm78 Блокът се пада съвсем близо до магазин Габровски,по точно на гърба му.Има дълъг блок и в един от гаражите е тапицера.Дано си ме разбрала. EmbarassedНа мен за две стари кресла, с дървени облегалки на ръцете, ми искаше по 35 лв на кресло.Е,стори ми се скъпо при положение ,че и плата си е мой и си ги претапицирах сама. Grinning

# 33
Цитат на: lili_vanili в Нед., 07 Окт. 2012, 22:38
Момичета, има нова тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682113.new#new

Иначе, в Двете кули, да. За други колички в маркет Слънце, Рая, магазин Биберон. Аз лично си харесах количка в един магазин и после си я поръчах от И Бей, излезе ми 2 пъти по евтино Wink

Благодаря ти, за маркет Рая не знаех, а като гледам в сайта им количката я имат.

# 34
Къде във Варна продават хубави детски килими?

# 35
  • Deutschland/HE
Къде във Варна продават хубави детски килими?

В магазин Оммо, до училище Кирил и Методий, има много красиви детски килими, но цените са доста високи.

# 36
  • Варна
Бели хубави памучни ризи, които да заместят  униформените да е виждал някой? newsm78

# 37
Бели ризи за униформа взех от магазините на Елена -имат магазин по Владислав почти преди голямата банка Експрес. Бяха около 20-ина лева. Иначе си мислех за Мадара, ама така и не съм стигнала до там.

# 38
  • Варна
Искат ли вече карта за детето в автобуса?

Четох, че "Градски транспорт" от днес започват приемането на молби и ще отнема 7 дни издаването на картата.

Голяма простотия ! Рядко пътуваме с автобус, но детето обича да се вози на тролей, а и понякога се налага да ползваме автобуси...как успяха да го измислят това.

Чудя се, утре да се качваме ли с него на автобуса...

# 39
 Може ли някой да ми каже къде във Варна предлагат рязане и обкантване на килими?

# 40
  • ride my bike...
аз пак да си пробутам сайта за ризи Mr. Green
http://direct.asda.com/george/boys-school-polo-shirts/white-scho … 1,default,pd.html
Освен ризи съм купувала и памучни блузи като тези от горния линк- тип "la costa"
По-плътни са от ризите и могат да се носят без да се гладят Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 19:18 от Laluni

# 41
Търся домакинска везна, да тегли до около 3кг.
На прилична цена, гледах в Технополис, но най - евтините са от 30+.

# 42
Може ли някой да ми каже къде във Варна предлагат рязане и обкантване на килими?

Срещу МЕТРО има един голям магазин за килими. Имат и голямо разнообразие от килими,пътеки....

# 43
Обкантване предлагат в Баумакс, но не знам дали не е само за закупена от там стока.

# 44
Търся домакинска везна, да тегли до около 3кг.
На прилична цена, гледах в Технополис, но най - евтините са от 30+.

http://promograd.bg/offers/view/id/2183 ако не те притеснява интернет пазаруване Wink

Общи условия

Активация на акаунт