На пазар във Варна - 24

• 55 486
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Къде около Варна има кравеферма?

След Аксаково-посока Добрич. Продават краве,овче и биволско мляко .

# 46
Благодаря за отговорите момичета, но аз имам килим, които искам да направя на пътека, а в големите вериги предлагат рязане и обкантване единствено за техни стоки.

# 47
  • Варна
Благодаря за отговорите момичета, но аз имам килим, които искам да направя на пътека, а в големите вериги предлагат рязане и обкантване единствено за техни стоки.
На долния край на "Китайската стена" има шивачка. На табелата отвън пише обкантване на мокети.

# 48
Къде около Варна има кравеферма?

Като допълнение към поста на Мариана Колева - трудно се намира от пътя. Няма табела. Като свърши мантинелата от дясната страна има един земен път сред гората. Като нищо може да го пропуснеш.
Мляко продават само вечер, но много се чака.

Veniti, тапицер има и в Трошево. Знаеш ли къде са сладоледите? В съседния блок долу е тапицера. Води се ул. Фантазия.

# 49
  • Варна
Търся домакинска везна, да тегли до около 3кг.
На прилична цена, гледах в Технополис, но най - евтините са от 30+.
Везни: http://www.technomarket.bg/browse/723

# 50
От къде купувате свинско месо (изключвам веригите) - за района на Чаталджа и ОКРБ ми е питането. До скоро взимах само от Бр. Томови, но вчера купих 500 гр. кайма, изпекох я на кюфтенца и освен, че изтече над половин чаша течност, се и свиха ... не ми се беше случвало досега и съм много разочарована  Crossing Arms

Ужасно на гадно им смърди в магазина който е в района на Чаталджа/незная точно на коя улица се води/ .
Продавачката е като извадена от 70 те години , веднъж реших да си купя месо, но ми се отщя от вонята вътре и от нейното отношение .Просташко отношение към клиента .Хигиена нулева.
Месото бе със съмнителен цвят .

# 51
  • Варна
Сещам се за Осеново. Имат магазин за мляко до Лятно Тракия.

Да, кисело и прясно мляко Мая с добро качество, продуктите им ги има и млечен магазин Балкан, на ул. К. Фотинов.

# 52
Хайде сега аз пък да помоля за телефона на мъжа, който переше килими, че след като ми откраднаха телефона, много номера се затриха.
И е хубаво тези телефони, за които най-много се пита, да са на първа страница. нещо като справочник да  си направим.

# 53
  • Deutschland/HE
Аз имам този - 500622, но то има направено прехвърляне и ти звъниш на мобилен телефон, не си спомням как се казва човека, но идва взема килимите и ги връща след десетина дни. Много приказлив и приятен човек, бивш плувец.

# 54
Добро утро, момичета!
Търся добър шивач на пердета в района около центъра и зимно кино Тракия.
Мерси предварително!
И хубав ден на всички!

# 55
  • Варна
Аз съм доволна от магазини Сони М за пердета. Ако е твое пердето може да питаш дали ще го ушият,иначе купено от тях знам че шият.

# 56
  • ride my bike...
благодаря за информацията за фермата в Осеново.
Намерихме я Simple Smile

# 57
Хайде сега аз пък да помоля за телефона на мъжа, който переше килими, че след като ми откраднаха телефона, много номера се затриха.
И е хубаво тези телефони, за които най-много се пита, да са на първа страница. нещо като справочник да  си направим.

500 622
0886 367 883- Димитър

# 58
Килими се обкантват в магазин Камко до жп гара е, близо, на улица Дунав Peace

# 59
Някой скоро купувал ли е памперси от Бебе Депото на Чаталджа и моля да ми каже горе долу какви пари вървят Pufies и Pampers, по-малките опаковки дето са към 50 и няколко-60 бройки?

Предварително благодаря Wink

Общи условия

Активация на акаунт