На пазар във Варна - 24

• 56 081
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Знаете ли къде продават обръчи за въртене, но обикновени, не тези специалните с масажните гумички и т.н.
По възможност в Левски, ако знаете ще ми е страшно от полза, за да не го разнасям през целия град : )))
Благодаря Simple Smile

# 61
За памперси само се сещам за Джъмбо пакетите на памперс специално 4+ е около 22-23 лева...

# 62
  • Варна
Имаше промоция в Кауфланд 99бр памперс актив бейби за 32лв, но не знам свършила ли е... Преди 2месеца купих Пуфис от гаражите до Чаталджа от Депото 4-ка за 23,90...

# 63
Момичета, от къде да купя Спортна торба за екипа по физическо-тези, които са от плат с въженца?

# 64
  • ride my bike...
такива торби има в ЦБА в МОЛ - Аспарухово. На някакъв футболен отбор бяха по около 4 лв....
Мисля, че съм виждала и в Земя на рози до гарата.
Има и в книжарниците, но са обикновено с герои от дисни

# 65
  • Варна
И са абсолютно излишни, ако става въпрос за училище. В крайна сметка всичко бива набутано в раницата, защото иначе трябва да се носят още 3-4 торбички освен нея. Peace

# 66
Много полезна темичка!
Някой може ли да препоръча откъде да поръчам магическа чаша със снимка?
От гугъл разбрах в кои фотоателиета предлагат услугата, но пък 20 лв. за чаша ми е вижда доста.

# 67
Къде точно се намира Багра? Искам един панталон да ми боядисат. Адвокатската градинка нищо не ми говори...

# 68
Знаете ли дали има и къде протектор за матрак, като тези за кошарки, но за юношеско легло 90/200.

Багра - Адвокатската градинка е тази на кукления театър. Амазония заведението където е на отсрещния ъгъл е. А иначе сега ремонтират другата която е на Ген Колев, след светофара на Чаталджа, посока Майчин дом.

# 69
  • Варна
Знаете ли дали има и къде протектор за матрак, като тези за кошарки, но за юношеско легло 90/200.

Във всички магазини където продават матраци. Има различни размери. Мисля също че ги има и в Кауфланд и Карфур.

# 70
  • Варна
Има ли ги още във Варна обувките "ara" и къде? Thinking

# 71
Имаше промоция в Кауфланд 99бр памперс актив бейби за 32лв, но не знам свършила ли е... Преди 2месеца купих Пуфис от гаражите до Чаталджа от Депото 4-ка за 23,90...
99 бр за кой номер, защото да взехме кашонче от Кауфланд, но размер 5-ца и там са 82бр. Връзват на 39ст бройката, което е много добре.

Иначе 5-ца Актив бейби вземам от едно магазинче в Аспарухово за 26.50лв, което също е добра цена, мисля на повечето места са от 28лв нагоре.
Както и да ги похваля, че имат САно Максима прах на 7.60лв
Както и омекотител Сано туба от 2 литра също на 7.60  Crazy Crazy Crazy

# 72
  • Варна
Момичета, по темата памперси да споделя че съм изключително доволна от памперсите в Лидл. Малки пакети от по 12-16-18бр. са, в зависимост от размера и са по 4лв. Също и от големите кашони на DM -ските памперси.

# 73
  • Варна

Последно гледах в магазин Бронкс - срещу  Валентина след Хепито, което го затвориха.

# 74
Tozi сайт много беден откъм модели ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт